Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Güzel günlerde kullanın canım 😍 ben karar veremedim 110 cm mi alsam 120 cm mi diye
Teşekkür ederim canım 💐🥰 ya benim oğlan deli yatıyor şu an 14 aylık 4 yaşa kadar kullanmak adına büyük alayım dedim. Artık tayin olunca memleketteki evimizde odasını kurarız

Yüksekliği 11 cm ama dediğim gibi elime ulaşmadı çok uzun sürüyor teslimatı. Bence alacaksan bir an önce sipariş oluştur geç geliyor
Evet ben de işbirden kiki aldım, hepsiburadadan 31 Ekim de sipariş verdim hala kargoya verilecek😬 satıcı ile görüştüm 25 güne kadar uzayabilir tedarik süresi dedi, bekliyoruz bakalım .

Ben hamileliğin böyle bir şey olduğunu bilsem yine cesaret eder miydim bilmiyorum. Ederdim yine bebek isteğim çok fazlaydı ama 2. zor benim için.
Benim içinde öyle valla hayırlısıyla doguralimda bazen şikayet edince oran ağrıyo buram ağrıyor diye eşim de bebek istiyordun al sana bebek diye dalga geçiyor😂

Benim içinde öyle valla hayırlısıyla doguralimda bazen şikayet edince oran ağrıyo buram ağrıyor diye eşim de bebek istiyordun al sana bebek diye dalga geçiyor😂
Benimki de bebeğe diyor ki seni taşımak zorunda olmasa taşımazdi mecburen taşıyor, şu an verebilse al biraz da sen taşı diye bana verecek. Analık kutsal falan şey etme, hep mecburiyetten diyor. Dalga geçiyor benimle sinirim bozuluyor.😃

Benimki de bebeğe diyor ki seni taşımak zorunda olmasa taşımazdi mecburen taşıyor, şu an verebilse al biraz da sen taşı diye bana verecek. Analık kutsal falan şey etme, hep mecburiyetten diyor. Dalga geçiyor benimle sinirim bozuluyor.😃
Bu arada öyle bir imkanım olsa verirdim biraz da o taşısın diye. Haklı yani 🙃Bebeğimi çok seviyorum bazen doğmasın, hep benimle kalsın istiyorum 😃 Tamamen de haklı değil yani.

Teşekkür ederim canım 💐🥰 ya benim oğlan deli yatıyor şu an 14 aylık 4 yaşa kadar kullanmak adına büyük alayım dedim. Artık tayin olunca memleketteki evimizde odasını kurarız
İşte benim oğlan nasıl olur bilmiyorum ablası deli yatıyoda o nasıl olcak bilmiyorum 😂

Kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama göğüs kalkanı aldınız mı almayı düşünüyor musunuz
Ben gümüş kapak aldım ama ilk zamanlar kolostrum sütün ziyan olmaması toplanması için iyi oluyormuş diye gördüm bi aklım kaldı siz ne yaptınız
Bende vardi ama hiç süt toplayamadim mochi bile almistim🤣 duştayken akiyordu hep çünkü 🤣 ama herkesin bünyesi bir degil

Kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama göğüs kalkanı aldınız mı almayı düşünüyor musunuz
Ben gümüş kapak aldım ama ilk zamanlar kolostrum sütün ziyan olmaması toplanması için iyi oluyormuş diye gördüm bi aklım kaldı siz ne yaptınız
Valla ben göğüs kalkanı da aldım , gümüş kapakta aldım 😅 kullanılır diye düşündüm

Ben şuan bile 2.yi düşünüyorum 🤗 kardeş benim ince çizgim.
Bir arkadaşım var hamile kalana kadar ona sürekli ikinci çocuğu yap deyip duruyordum. Oğlu 6 yaşında kendisi de 33 yaşında, bence 2. çocuk için zamanı gibiydi. İşte sen istemiyor isen de çocuğun bir kardeşi olsun hayatta der dururdum. O da bana en son Habil ile Kabil de kardeşti dedi. Geçen hem evinde hem işinde geçen bir gününe şahit oldum daha da sana 2. çocuk demeyeceğim dedim. Hem çocuğu olup hem ikinciyi yapmak epey zor bence. Burada 2. 3. çocuğuna hamile olanlar benim gibi hasta olunca yatamıyor mesela. Yine de çocuğuna bakmak, yemek yapmak, ihtiyaçlarını gidermek zorundalar. Ben kendime güvenmiyorum o kadar. Geçen oturdum ağladım bebek adam için. Oğlum sana çok üzülüyorum benim oğlum olacaksın diye falan dedim, yetersizlik hissi, hormonlar falan. İlk anne olacağımı anlayinca asiri sevindim tabi de yine de ilk hissettiğim şey telaş oldu. Minnakıma inşallah iyi bir anne olabilirim. Sadece çok sevmek iyi bir anne olmaya yetse keşke.

Evet ben de işbirden kiki aldım, hepsiburadadan 31 Ekim de sipariş verdim hala kargoya verilecek😬 satıcı ile görüştüm 25 güne kadar uzayabilir tedarik süresi dedi, bekliyoruz bakalım .
Sen benden önce sipariş vermişsin seninki gelmediyse benimki hiç gelmez daha beklemiyim

X