- 27 Ekim 2023
- 3.143
- 5.148
- 78
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #11.321
Aaa aynı benim göbüşüm, tek fark benim arkada da bı sepet varKuzum işte hapşıramıyorum nasıl anlatayım bilemedim. Tutuyomuşum gibi oluyo karnımdan dolayı mı acaba?
26+0
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa aynı benim göbüşüm, tek fark benim arkada da bı sepet varKuzum işte hapşıramıyorum nasıl anlatayım bilemedim. Tutuyomuşum gibi oluyo karnımdan dolayı mı acaba?
26+0
![]()
Hahahaha yoktur yoktur sana öyle geliyodur unutma BİN YAŞINA DA GELSEK TAŞ GİBİYİZAaa aynı benim göbüşüm, tek fark benim arkada da bı sepet var![]()
ANAyiz biz ANA bize şişko diyenin g.tü büyümüş diyenin gözü çıksınHahahaha yoktur yoktur sana öyle geliyodur unutma BİN YAŞINA DA GELSEK TAŞ GİBİYİZ![]()
Endişe etme progestan sebep olmuştur. Zaten suyundan anlarlar. Alttan bakmak istemiştir emin olmak için. İnş sağlıkla gel kontrolden.Evet Progestan kullanıyorum. Az önce acile gittim alttan muyaene etti su değil akıntı dedi. Ama normalde kendi doktorum alttan muayene etmiyodu çok tedirginim inşallah sorun yaşamam cuma günü kontrolüm var
Ya hapşırmakta sıkıntı yok daKızlar siz hapşırabiliyo musunuz? Ben sanki tutmuşum da içimda kalmış gibi hapşırabiliyorum. Karnımı kasamıyorum diye mi acaba? İçimden gele gele hapşıramıyorum derde bak, bugünlerde de derdim bu![]()
Mesela ben sancı ne onu da tam olarak bilmiyorumKuzum geç oldu ama girip de bir türlü yazamadım. Plesanta ile alakalı değil bence bu durum. Magnezyum çok etkiliyor ne eksikliği berbat ağrı sancı acı yapıyor. Off çıldırıcam bende var ya kuzum. Afedersiniz büyük tuvaletim var hissi var ama yok ön tarafımdan arka tarafıma doğru vuran ince ince bir sancı var. Anlayamadım. Deliricem artık.. daha doğuma var en ufak sancı korkutur oldu beni. İnşallah güzelce zamanları gelir de sağlıkla kucağımıza alırız bu bıdıkları. İlk hamileligimde bu kadar panik değildim. Sürekli panik geziyorum bunda.
İşte tecrübeli anneValla şunu öneriyorum diyemiyorum canım ben. Bu markalardan hiç biri değil bendeki. Orta halli bir şey. Ama kızımda çok işimi gördü. Yeri geliyor hala bindiriyorum. Nasipse kardeşi ona binecek.
Kuzucum teşekkür ederim. Cybex e baktık bugün gayet de güzel. Fiyatı da puset ve adaptör ile beraber 42 bine geliyordu. Tahminimden daha uygundu. Ancak bebek arabasını eşimin ailesi alacağı için onları da çok yormak istemiyorum. Alternatiflere de bakalım dedik ve yazdığım tüm bebek arabalarına baktık. Maxi cosi leona2 gerçekten çok hoşumuza gitti. Cybexle oldukça benzer zaten. Ben sadece tutma yeri ayarlanabilir olsun isterdim ama o baktığımız hiç bi modelde yoktu nerdeyse o yüzden o isteğimden vazgeçtim. Maxi cosi leona 2 puset ile beraber 29 bine geliyor muhtemelen onu tercih edeceğizŞekerim dolapta cybex sıfır etiketli ürünler fiyat olarak daha uygun tabi Türkiye garantisi yok ama ben sorun yaşamadım 4 yıldır kullanıyorum. Bu bebise de yine ordan aldım sorunsuz geldi :) arkadaşımda maxi cosi leona 2 var o da çok memnun, bagi easyfold ve neolar da cok tutuluyor. Nasılsa gezeceksin kolay açılıp kapanmasına, sürüş rahatlığına, tam yatabilmesine, hafif olmasina, az yer kaplamasına dikkat et en hoşuna gideni al ♡
Kuzucum aynı durumdayız resmenBen de son zamlardan sonra cybexten vazgeçtim, ankara'dayın sanırım yerinde gidip bakabilirsin bebekhousetan lakin dediğin gibi çok pahalı şuan
Maxi cosinin Leona 2'sini almayı düşündük ona da babymallden baktık gayet iyi görünüyordu
Diğer markaların hiçbirine bakmadım açıkçası ama kraftın kenyasını çok öneriyo kullananlar
Hiç bi sorun olmaz. Geçen hafta detaylı ultrason yaptırdım. Plesentamın tam nerde bittiğini karından tam göremeyince vajinal bakmak istiyorum dedi olur dedim baktı. İşinin ehli bir proftu. Bir zarar gelecek olsa kendileri yapmak istemezler. Sonrasında hiç bi sorun yaşamadım rahat olEvet Progestan kullanıyorum. Az önce acile gittim alttan muyaene etti su değil akıntı dedi. Ama normalde kendi doktorum alttan muayene etmiyodu çok tedirginim inşallah sorun yaşamam cuma günü kontrolüm var
Ya yerim nasıl tatlı bir göbüş maşallahKuzum işte hapşıramıyorum nasıl anlatayım bilemedim. Tutuyomuşum gibi oluyo karnımdan dolayı mı acaba?
26+0
![]()
22.haftada miiii kız sıkı tut, şimdiden başladıysa doğuma kadar bez baglaman lazımYa hapşırmakta sıkıntı yok daşeyy
Altıma kaçırdığım oldu 1 sefer
O korkutuyor. Normaldir inş
Öne doğru eğilip etkiyi hafifleterek yaparsan kramp girmez bi dene istersenYa yerim nasıl tatlı bir göbüş maşallahbende de bahar alerjisi mevcut masmalesef
hapşırırken göbeğimi alttan tutmazsam felaket ağrı saplanıyor o yüzden öncesinde hep tutmaya çalışıyorum. Bazen çok anlık yakalanıyorum ve tutamıyorum o zamanda bi 3-5 sn kasık ağrısı oluyor
![]()
Hahaha SENDE YOK YA KUDUR da denilebilirANAyiz biz ANA bize şişko diyenin g.tü büyümüş diyenin gözü çıksın![]()
Benim en az 3 4 kere oldu birinde de AVM'deydim hahahahaYa hapşırmakta sıkıntı yok daşeyy
Altıma kaçırdığım oldu 1 sefer
O korkutuyor. Normaldir inş
Biz mama sandalyesi bile seçtik indirimin bitmemesine çok sevindimKuzucum aynı durumdayız resmenbugün babymall e gittik. Bebek arabası konusunda oldukça geniş yelpazesi vardı. Geri kalan tüm bebiş ihtiyaçları da var gerçekten eşim bayıldı her şeyi alıp çıkalım diyor
biz de maxi cosi ye karar verdik cybex yerine. Kalan bütçeyle bebişin başka ihtiyaçlarını alırız
![]()
İkiz mi diyolar hepYa yerim nasıl tatlı bir göbüş maşallahbende de bahar alerjisi mevcut masmalesef
hapşırırken göbeğimi alttan tutmazsam felaket ağrı saplanıyor o yüzden öncesinde hep tutmaya çalışıyorum. Bazen çok anlık yakalanıyorum ve tutamıyorum o zamanda bi 3-5 sn kasık ağrısı oluyor
![]()
Hemen denerim her yönteme çok açığımÖne doğru eğilip etkiyi hafifleterek yaparsan kramp girmez bi dene istersen
çok şükür hala bitmemiş pazar günü bitecek dedi çalışan personel. Pazara kadar alırız muhtemelenBiz mama sandalyesi bile seçtik indirimin bitmemesine çok sevindimgeçen ay da 29du pusetle birlikte
![]()
Benimde öyle canım 13. Haftadayim progestan kullanıyorum korkuyorum hastaneye gitmelimiyim sence zaten önümüz hafta kontrolüm var bekliyimi bilemedimÇok teşekkür ederim. Ben ilk gebeliğimi 15 haftada su gelmesi ile kaybettim. O sebeple korkuyorum. Ama bugünkü akıntım da kokusuz renksiz sadece su dökülmüş gibiydi 3 defa çamaşırım su gibi oldu. Acile gittim alttan muayene de ultrason cihazı ile de yapmadı elle baktı su değil akıntı dedi ondan korktum açıkçası
26+1 günlerimiz aynıKuzum işte hapşıramıyorum nasıl anlatayım bilemedim. Tutuyomuşum gibi oluyo karnımdan dolayı mı acaba?
26+0
![]()
Plesenta agrı yapmaz canım merak etme. Dün son gittigim doktor 32.hafta alttan muayene ile karar veririz normal mi sezeryan mı diye söyledi risk olurmu olmaz mı diye 32.haftadan sonra kanama olabilir mi ona bakmam lazım dedi . Sende hic kanama olmadı degil mi benim plesenta nın yeri hala aynı tek tesellim rahimi kapatmaması. Bende aşırı kafaya takıyordum gercekten Rabbim neyi nasip ederse onu yaşıyoruz en hayırlı dogum ne ise bizim İcin o olsun son gün bile olsa neler değişiyor bizim plesentalar da değişir inşMesela ben sancı ne onu da tam olarak bilmiyorumağrılarım oluyor, kasıklarımda kasılmalar falan oluyor ama onlar sancı mı emin değilim
evet magnezyumum zaten son baktığımda dipteydi ilaç da kullanıyorum ama yükselmemişti o zaman şimdi de muhtemelen yükselmemiştir. Plesenta ile alakalı değilse iyi ama o biraz tedirgin ediyor. Normalde plesenta konusunu kafama takmıyorum ama artık haftamız da ilerlemeye başladı o yüzden ara ara da aklıma gelmiyor değil
bakalım mevlam neyler
Ben cybex beezy modelini aldım hepsiburadadan 20 k idi , puseti de arkadaşım vericek ama 6 7 ye bulunuyor hatta dolapta daha da ucuz canım. Beezy ile easy s modeli araısnda kalmıstım cünkü hafif pratik istiyorum tek elle kapanan arabay kolay sıgan . Easy s iki üc hamlede fln kapanıyodu beezy tek elle o yüzden onu aldım ben. Oğlumda da kabin boy hafif bısey almıstım rahat etmıstım puset zaten max 6 7 ay kullanılıyorCanlarr hazır eşim evdeyken bugün bi bebek arabası incelemeye gidelim dedik. Normalde cybex düşünüyorduk ama nerdeyse 50-60 bin civarı fiyatlar pusetle beraber. Tamam uzun süre kullanacağız iyi olsun kaliteli olsun ama 50-60 bin de çok değil mi yaaaşimdi biraz daha Mac 30-35 bine çıkalım gibi düşünerek tekrar bir arayışa girdik. Maxi cosi diye bi marka varmış ona bakacağız. Bagi neo, yoyko, kanz, prego ve kraft. Bunlara bakacağız bugün. Bu konular daha önce konuşuldu ama ekran görüntüsü almamışım şimdi de bulamıyorum
ne önerirsiniz canlarımmm özellikle tecrübeli anneler
Ben de arefe günü gecmeyen bel ağrısı yüzünden acile gittim ve önce karından sonra vajinal ultrason en son elle alttan açıklığa baktı ve nst cekti tahlil yaptı yani acil erken doğum olabilecek her türlü riski değerlendiriyolar o yüzden baktıgı için içim rahat etti benim açıklık sancı fln cıkmadı cok şükürŞimdi geldim acilden alttan muayene de etti ekstra suyu yeterli dedi ama şimdi de alttan muayene etti diye içime kurt düştü