Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    148
Şimdi geldim acilden alttan muayene de etti ekstra suyu yeterli dedi ama şimdi de alttan muayene etti diye içime kurt düştü
Alttan muayene riski diye bir algı var ama bu yanlış için rahat olsun yurt dışında alttan muayene devam ediyor hala. Hamileligin ilk ayından son ayına kadar. Ultrason hakkın sınırlı mesela . O yüzden sıkıntı olsa doktor bakmaz bakamaz. 32.haftamda bende alttan muayene olacağım. Plesenta yakın rahime normal dogum olurmu olmaz mı bakmam lazım dedi mesela .

Merhaba cybex’in hangi modeli sizdeki? Balios ile eezy s twist arasında kaldım. Balios cok ağır geldi ama daha derli toplu gibi. Bunlardan birini mi kullanıyorsunuz?
Şuan kızımda kullandığımız cybex beezy. Bunu 1 yaş civarı aldik oncesinde heves edip kraft sky travel sistem bi bebek arabası almistik ama tank gibi bisey. Küçük ve pratik geldi şuana kadar ben çok memnunum. Kızım hala kullanmak istediği için yeni bebeğe eezy s twist aldık. Ben de balios ve eezy s twist arasında kalmıştım. Ama sonra video izleyerek ve yorum okuyarak eezy i tercih ettim. Balios bebek için cok konforlu bir araba. Tekerlekleri büyük, kapladığı alan daha fazla öncekinden de agzim yandi, bir de tek elle kapatmak imkansız filan dediler. Benim eşim nöbete gidiyor kendi arabam küçük yalnızken de rahat kullanmam lazım diye eezy tercih ettim. Eezy s twist ve beezy arasında da beezy daha korunaklı geldi bana ama tek yönlü sadece dışa bakıyor ve puset üzerine takılıyor koltuğu çıkmıyor, eezy de koltuk cikip puset takiliyor kullanıp göreceğiz bakalım.Operaistanbul satış danışmanları uzaktan da görüntülü konuşma vs ile cok yardımcı oluyor isterseniz öyle birsey de yapabilirsiniz

biz evham yapıyoruz, ilkte olsa çokta olsa hep evham.yapiyoruz 🤦🏻‍♀️😊 akıntı için turnusol ped al diyeceğim için rahat etsin diye, bu seferde ona takıntı yapacaksın, suyunda falan sıkıntı yoksa çok takılma bence, ki progestan zaten acayip cisli gibi akıntı yapıyor 😂 doğuma kadar akıntının falan azalacağı yok aksine yoğun olması normal zaten 🤷🏻‍♀️ o yüzden cancağızım sıkıntı yoktur merak etme sen kendini korkutma R resport

Kızlar ya bişey takıldı kafama kaç gündür.25+4 teyim.bebegi hala göbek deliğinin baya altında çoğu zamanda mesaneye yakın taraflarda alt bölgede hissediyorum bu normal mi sizde de böyle mi
Hem de nasıl normal 😊 artık büyük daha fazla yer kaplamasının dışında etki alanı da fazla ben de vajina ustunde falan hissediyorum, dikey mı duruyor aşağı doğru geriniyor mu ne yapıyorsa, leğen kemiklerinin arasından yanlara doğru hissediyorum, tam şimdi sol leğen kemiğinin orada kasıkta vuruyor pıtır pıtir birşeyler yapıyor 😂

Kızlar ya bişey takıldı kafama kaç gündür.25+4 teyim.bebegi hala göbek deliğinin baya altında çoğu zamanda mesaneye yakın taraflarda alt bölgede hissediyorum bu normal mi sizde de böyle mi
Hem de nasıl normal 😊 artık büyük daha fazla yer kaplamasının dışında etki alanı da fazla ben de vajina ustunde falan hissediyorum, dikey mı duruyor aşağı doğru geriniyor mu ne yapıyorsa, leğen kemiklerinin arasından yanlara doğru hissediyorum, tam şimdi sol leğen kemiğinin orada kasıkta vuruyor pıtır pıtir birşeyler yapıyor 😂
Teşekkür ederim canım yorumun için normal ise sıkıntı yok o zaman

Alttan muayene riski diye bir algı var ama bu yanlış için rahat olsun yurt dışında alttan muayene devam ediyor hala. Hamileligin ilk ayından son ayına kadar. Ultrason hakkın sınırlı mesela . O yüzden sıkıntı olsa doktor bakmaz bakamaz. 32.haftamda bende alttan muayene olacağım. Plesenta yakın rahime normal dogum olurmu olmaz mı bakmam lazım dedi mesela .
Normalde bir kaç defa oldum ama elle muayene edince çok tedirgin oldum o yüzden ama inşallah sorun olmaz cuma gününü iple çekicem

Normalde bir kaç defa oldum ama elle muayene edince çok tedirgin oldum o yüzden ama inşallah sorun olmaz cuma gününü iple çekicem
Açılma var mı diye kontrol etmiştir, cumaya az kaldı inşallah merak etme birşey olmaz, ilerleyen haftalarda vajinal dogum bekliyorsan daha fazla olacak bu muayenelerden, en zoru ilkleri hep korkutucu oluyor ama zararı yok merak etme 🤷🏻‍♀️

Sorun olsa kanama olur agrın olur hic tedirgin olup kendinide bebişide strese sokma bence herşey yolunda inş
Çok teşekkür ederim Allah'ım hepinizden razı olsun her zaman her şeyi soruyorum içimi ferahlatıyosunuz hepimiz birlikte hayırla sağlıkla alalım bebeklerimizi de artık güzel şeyler konuşalım diye dua ediyorum hep

Açılma var mı diye kontrol etmiştir, cumaya az kaldı inşallah merak etme birşey olmaz, ilerleyen haftalarda vajinal dogum bekliyorsan daha fazla olacak bu muayenelerden, en zoru ilkleri hep korkutucu oluyor ama zararı yok merak etme 🤷🏻‍♀️
Ya çok teşekkür ederim evet ilk defa olunca kafamda milyon senaryo kurdum. Sizin tecrübeleriniz bilgileriniz o kadar kıymetli ki 🌸🌸

Çok teşekkür ederim Allah'ım hepinizden razı olsun her zaman her şeyi soruyorum içimi ferahlatıyosunuz hepimiz birlikte hayırla sağlıkla alalım bebeklerimizi de artık güzel şeyler konuşalım diye dua ediyorum hep
Çok aminnn inşallah
Daha bebişler doğacak onun acemiligi olacak yine destek yardımcı olacağınız birbirimize inş

Kızlar siz hapşırabiliyo musunuz? Ben sanki tutmuşum da içimda kalmış gibi hapşırabiliyorum. Karnımı kasamıyorum diye mi acaba? İçimden gele gele hapşıramıyorum derde bak, bugünlerde de derdim bu 🥲🤣
Hapşırığı tutmak çok tehlikeli. Dizlerimi kırıyorum sağlam durmak için. Refleks olarak elimle karnımı tutup hapşırıyorum. 🤷‍♀️ Şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı.

Hapşırığı tutmak çok tehlikeli. Dizlerimi kırıyorum sağlam durmak için. Refleks olarak elimle karnımı tutup hapşırıyorum. Şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı.
Kuzum işte hapşıramıyorum nasıl anlatayım bilemedim. Tutuyomuşum gibi oluyo karnımdan dolayı mı acaba?

⬇️26+0 ⬇️

Eklentiler

• 1000076032.webp
    1000076032.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 56
Hapşırma bi refleks. Kendimizi zorlayıp tutmazsak hamile olmak hapşırmaya engel değildir sanıyorum 🤔
İşte böyle bi sorun yoktu aslında, şuan hapşırığım içime kaçıyor resmen.

Bi de bahar alerjim var üstüne, bu dönemlerde hapşırmak bende ata sporu gibi bir şey 😃

biz evham yapıyoruz, ilkte olsa çokta olsa hep evham.yapiyoruz 🤦🏻‍♀️😊 akıntı için turnusol ped al diyeceğim için rahat etsin diye, bu seferde ona takıntı yapacaksın, suyunda falan sıkıntı yoksa çok takılma bence, ki progestan zaten acayip cisli gibi akıntı yapıyor 😂 doğuma kadar akıntının falan azalacağı yok aksine yoğun olması normal zaten 🤷🏻‍♀️ o yüzden cancağızım sıkıntı yoktur merak etme sen kendini korkutma R resport
Evet çok haklısın sakin kalmak bu süreçte en önemli etken artık kontrolden sonra da daha bir rahatlarım Allah'ın izniyle desteğin için çok teşekkür ederim 🌼🌸

Back
X