Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Yamukuyor disardan jet gorunuyor benim herşey vallahi 🤣 iki hamileligimde de gobegim hemen cikti ic karnim geniş degil sanirim 🤣

85 b ile baslayip hic buyutmeden emzirme bitiren ben ve yine bu hamileligimde asla büyümeyen memelerim🤣🤣🤣 benimkilerde hi sorun mu var ki🤣🤣🤣 hayir süt sorunumda yoktu ama 🤣

Benimki after parti düzenliyor herhlade asla uyumuyor🤣 ilk bebegim bu kadar degildi ama geceleri 0 uykuyduk 😬
Benimkiler büyümeye çok meyilli bence 😂
Of ya bende senin gibiyim 🥲 memeler göbeğimle aynı oranda büyüdü 😂

Aaaa hiç duymamıştım , mantığı ne acaba 🤷🏼‍♀️
Hamamda üstsüz yıkanan teyzeler gibi olmaktan korkuyorum 😭

Kahvaltıda tost ekmeği oluyor ya minik dilim onunla tost, yumurta, peynir ve zeytin yedim. Ama üzerine biraz lavaş ekmek kaçırdım galiba.
Diğer öğünde dikkat edin isterseniz nasıl çıkacak bakarsınız.Tam buğday ekmek yiyebilirsin kendi diyet listemi örnek olarak atayım belki faydası olur.Eğer yine yüksek çıkarsa doktorunuza sorarsınız

Eklentiler

• IMG_2349.png
    IMG_2349.png
    479,8 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar benim şekerim 168lerden hatta bi ara 192 de oldu bu hafta. İki gündür dikkat ediyorum yediklerime sıfır şekerle hayatıma devam etmeye çalışıyorum 130 a düştü tokluk kan şekerim. Bir parça meyve de yesem hemen yükseliyor o yüzden meyve de yemiyorum iyice dengelenene kadar
Çok güzel darısı başımıza.Ben de kendimi tutmaya çalışıyorum ama yanımda biri bir şey yerse gerçekten zorlanıyorum dayanamıyorum.Kayınvalidem arada çağırıyor ve hamur işi tatlılar yapıyor gel de dikkat et🙂Hiç gitmemem lazım🥲Eşim de kızıyor ona

Bemde 2 gün önce mağazasına gittim inceleyeyim diye. Ordaki çocuk gereksiz olduğunu söyledi. 😂 yani bi müzikli dönence bi ekstra anakucağı için okadar para ödemeye gerek yok diyince ben yine madreye döndüm 😂 anakucağı zaten maks 3 ay yatar küçük. Işığıaz geldi bana ama karanlıkta daha mı çok olur bilemiyorum. Dönencenin titreşimi var bunun çocuğa ne faydası olur bilemiyorum. En büyük artısı iskeletinin diğerlerinden bi tık daha sağlam olması bence. Birde xl 70x120 güle güle kullanın 🌸
Ben büyük oğlana aldım dün Almonte serisini oda 70X120, new babymiz abisinin ahşap beşiğinde uyuyacak

Diğer öğünde dikkat edin isterseniz nasıl çıkacak bakarsınız.Tam buğday ekmek yiyebilirsin kendi diyet listemi örnek olarak atayım belki faydası olur.Eğer yine yüksek çıkarsa doktorunuza sorarsınız
Çok teşekkür ederim. Yardımınız çok kıymetli. Daha dikkat edeceğim. Diyet listenizi dahi paylaştınız, inşallah uymaya çalışacağım. Hiç diyet yapmamış biri olarak zor benim için. Bir de benim bu ara iştahım aşırı açık bence ondan oldum böyle. Sürekli tatlı yemek istiyorum olmazsa hamur işi. Tam buğday da güzel ama lavaş ekmek 10 tane olsa yerim gibi. Ucundan ala ala birinin yarısını bitirdim sabah. Hamileyken diyete uymak çok zormuş. Tebrik ederim sizi.

Çok güzel darısı başımıza.Ben de kendimi tutmaya çalışıyorum ama yanımda biri bir şey yerse gerçekten zorlanıyorum dayanamıyorum.Kayınvalidem arada çağırıyor ve hamur işi tatlılar yapıyor gel de dikkat et🙂Hiç gitmemem lazım🥲Eşim de kızıyor ona
Benim doktorum benle ağır konuşunca artık ciddiye almak zorunda kaldım bi ödevmiş gibi algılıyorum şu şeker işini çünkü yarın hem dahiliye doktoruma göstereceğim sonuçları hem de 20 sinde kadın doğum doktorum insülin kullanms taraftarıda değilim. İnsnır mısın canım o kadar çok tatlı istiyor ki rüyalarıma giriyor yiyemediğim için. İnstagramdan tatlı videoları izliyorum 🥲 ama yinede yemiyorum. Bir süre böyle devam edicem yapacak birşey yok

Ya benim emzirme bitince meme estetiği yaptırmak gibi çılgın planlarım var ama bakalım 😅
Benim dee🥲Acaba sporla bazı hareketlerle düzelir mi
Ben başka arkadaslarimda sporla ve belli bir süre sonra düzeldiğini gördüm. Benim de göğsüm büyüdü bazen kendimi inekler gibi hissediyorum 😃 Üstelik çok da büyümedi. Eskiden küçüktü ona alışmışım. Bana kocaman geliyor, eskiden de büyüsün istiyordum üstelik.

Benim karnımın altı ve genital bölgemin üstü çok çatladı mor mor hep liarac jel kullandığım halde hemde
Genetikmiş ya benim zaten 52 kiloyken bile çatlağım vardı annemin de hep çatlağı var kalçam popom harita gibi oldu ama beyazlayacak düşüncesi beni umutlandırıyor 🤣

Çok teşekkür ederim. Yardımınız çok kıymetli. Daha dikkat edeceğim. Diyet listenizi dahi paylaştınız, inşallah uymaya çalışacağım. Hiç diyet yapmamış biri olarak zor benim için. Bir de benim bu ara iştahım aşırı açık bence ondan oldum böyle. Sürekli tatlı yemek istiyorum olmazsa hamur işi. Tam buğday da güzel ama lavaş ekmek 10 tane olsa yerim gibi. Ucundan ala ala birinin yarısını bitirdim sabah. Hamileyken diyete uymak çok zormuş. Tebrik ederim sizi.
Ne demekk rica ederim.Doktorum canın çok tatlı çekerse kendin evde sütlü tatlı yap birkaç kaşık ye dedi.Bir de arada bitter çikolata bir kare tüketebilirsin dedi.Yürüyüşü özellikle akşamları öneriyorum dedi.Ben de çok severim hamur işi ve tatlı🥲Görmezsem sabrediyorum da görürsem yiyesim geliyor.

Benim doktorum benle ağır konuşunca artık ciddiye almak zorunda kaldım bi ödevmiş gibi algılıyorum şu şeker işini çünkü yarın hem dahiliye doktoruma göstereceğim sonuçları hem de 20 sinde kadın doğum doktorum insülin kullanms taraftarıda değilim. İnsnır mısın canım o kadar çok tatlı istiyor ki rüyalarıma giriyor yiyemediğim için. İnstagramdan tatlı videoları izliyorum 🥲 ama yinede yemiyorum. Bir süre böyle devam edicem yapacak birşey yok
Ben daha dün sözde dikkat etmeye başladım. Dün annem yanımda olmasa hastaneden çıkınca sevdiğim bir tatlıyı yemeye gidecektim. Son kez yiyeyim diye 😃 Gerçekten hamileyken özellikle tatlı isterken yememek çok zor.

X