- 4 Şubat 2019
- 4.139
- 8.943
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kendi sağlık durumum iyi değildi. Hastaneye yatıp çıkmak zorunda kaldım. Mavi durunun kilo alımı iyi değildi. mamaya başlamak zorunda kaldım. ilaç kullanmaya başladım hastaneden sonra bu sebeple emzirmeyi tamamen kestim ve mastit olmadan süt çekilsin diye uğraşıyorum. durumlar b.ktan anlayacağınızbiz de seni merak ettik geçtiğimix günlerde konuştuk hatta nerelerde dedik. kötü giden bişeyler mi var yorgunluk mu noldu![]()
Biz de aramızda konuştuk. Nasıl son durumlar? Anlatsana merak ettik seni
Çok geçmiş olsunbenim kendi sağlık durumum iyi değildi. Hastaneye yatıp çıkmak zorunda kaldım. Mavi durunun kilo alımı iyi değildi. mamaya başlamak zorunda kaldım. ilaç kullanmaya başladım hastaneden sonra bu sebeple emzirmeyi tamamen kestim ve mastit olmadan süt çekilsin diye uğraşıyorum. durumlar b.ktan anlayacağınız![]()
Çok geçmiş olsun. Acil şifa diliyorum. İnşallah hastane tedavisinden sonra artık iyisindir.benim kendi sağlık durumum iyi değildi. Hastaneye yatıp çıkmak zorunda kaldım. Mavi durunun kilo alımı iyi değildi. mamaya başlamak zorunda kaldım. ilaç kullanmaya başladım hastaneden sonra bu sebeple emzirmeyi tamamen kestim ve mastit olmadan süt çekilsin diye uğraşıyorum. durumlar b.ktan anlayacağınız![]()
ladinciğin çok geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede toparlarsınız mavi duru'a da kocaman sevgiler. Sen içini ferah tut her şey düzene girecek inşallahbenim kendi sağlık durumum iyi değildi. Hastaneye yatıp çıkmak zorunda kaldım. Mavi durunun kilo alımı iyi değildi. mamaya başlamak zorunda kaldım. ilaç kullanmaya başladım hastaneden sonra bu sebeple emzirmeyi tamamen kestim ve mastit olmadan süt çekilsin diye uğraşıyorum. durumlar b.ktan anlayacağınız![]()
Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda sağlığınıza kavusmaniz dileğiyle.benim kendi sağlık durumum iyi değildi. Hastaneye yatıp çıkmak zorunda kaldım. Mavi durunun kilo alımı iyi değildi. mamaya başlamak zorunda kaldım. ilaç kullanmaya başladım hastaneden sonra bu sebeple emzirmeyi tamamen kestim ve mastit olmadan süt çekilsin diye uğraşıyorum. durumlar b.ktan anlayacağınız![]()
Geçmiş olsun ♡benim kendi sağlık durumum iyi değildi. Hastaneye yatıp çıkmak zorunda kaldım. Mavi durunun kilo alımı iyi değildi. mamaya başlamak zorunda kaldım. ilaç kullanmaya başladım hastaneden sonra bu sebeple emzirmeyi tamamen kestim ve mastit olmadan süt çekilsin diye uğraşıyorum. durumlar b.ktan anlayacağınız![]()
Canım çok ama çok geçmiş olsun şükür sadece üsye ile kalmışsınız, olacağı varmış bazen ne kadar dikkat etsek de oluyorlar hasta havalar çok dengesiz sen sakın kendini suçlama. bol bol emzir en iyi vitamin o.Benim minnoşumda bayrama hasta girdi dün akşam hastaneye götürdük ciğerlere inmemiş şükür.Ama çok kötü öksürüyor ve çok fazla geniz akıntısı var.Sf ile temizliyorum ve buhar veriyorum,doktorda böyle önerdi.Bu kadar çabuk hastalanacağını hiç düşünmezdim.kalabalığa da girmedk ama kaptı
Bi şekil miniğimÇocuklar hasta olmasın tam psikolojimi toparlamıştım yine dağıldım onu böyle gördükçe
Herkese iyi bayramlar dilerim![]()
Bizde de mukuslu kaka vardı gönderdim doktora devam ederse diyete başlayacaksın dedi ben de sizlerin yazdığına istinaden başlamayacağım biraz takip edip duruma bakacağım. Yağ tabakası nerde oluşmuş onu anlamadımKızlar doktor randevumuzdan çıktık. Her mukuslu kaka alerji değil dedi, tek belirti o değilmiş. Sakın kesme peynir, yumurta önemli sütünün kalitesi için, sadece paketli gıda ve dışarıdan tatlı yeme glikoz şurubu içeren dedi. Pişik için Hamazinc verdi. Gece artık alarm kurma, kendi uyansın sizi uyandırsın. Yağ tabakası oluşmuş artık, şekeri düşmez dedi.
bu lojusa yağı varmış 4 5 yağ karışımı sütün kalitesini artırıyormuş onı aldın kullanmaya başladım. Yorumlar çok iyi umarım işe yarar.merhaba bugün doktor kontrolümüz vardı 20 günde sadece 500 gram almış doktor bir şey demedi ama bana çok az geldi sütün kalori değeri yağ oranı falan düşük herhalde bayağı da yiyor çünküarada mama vermeli miyim sizce?
benim 55. Gün geldi sonra ay dönümünde bidaha gelmedi. Doktor reglde olmayabilir demişti bana kontroldeykenKızlar doğum sonrası ilk regliniz kaç gün sonra geldi,biz 35 günlük olduk şimdi gelmeye başladı.
Hiç özlememişim bu hissi açıkçasıama sanki erken geldi ya en az 40 çıkması gerekmezmiydi
Bir helva yiyeyim memelerim uçuşa geçiyor çocuk anasından emdiği süt burnundan geldi tabirinin gerçeğini yaşıyor. Başlangıçta hala fışkırma oluyor çok doluysaarkadaşlar memeleri terbiye olan var mıtünelin sonunda ışık var mı yaz geliyo akmaktan kokmaktan bıktım üst yetiştiremiyorum artık.
Bi uygulama varmış ilacın ismini veya etken maddesini yazınca yeşil oluyorsa emzirmeye uygun olduğunu gösteriyormuş. Atayım sana bak istersen geçen inst da kaydetmiştim.dün gece her yerim kasılmalar başladı allerset var evde kararsız kaldım içip içmemek 48 saatte açılıyormuş vücuttan
Benim doktoruma da kaka fotoğrafını gösterdim kaka testi yapti gecen perşembe ve evet kakadan alınan numunede alerjen madde çıktı. Doktorum yuksek seviyede çıkmadığı için şu an diyet yaptırmayacağız dedi.Bizde de mukuslu kaka vardı gönderdim doktora devam ederse diyete başlayacaksın dedi ben de sizlerin yazdığına istinaden başlamayacağım biraz takip edip duruma bakacağım.
Ben kullaniyorum ve her indirime girdiğinde de alıyorum. Süt arttirmiyor ama kalorisini arttırıyor. Bu da bebeğe kilo olarak dönüyor. Düzenli kullandığım tek ürün. Çok da memnunum.bu lojusa yağı varmış 4 5 yağ karışımı sütün kalitesini artırıyormuş onı aldın kullanmaya başladım. Yorumlar çok iyi umarım işe yarar.
Ürün adı alabilir miyim? Birde nerden temin ediyorsunuz? Böyle ürünlerden hep korkuyorum ama böyle vir şeye ihtiyacım var tam olaramBenim doktoruma da kaka fotoğrafını gösterdim kaka testi yapti gecen perşembe ve evet kakadan alınan numunede alerjen madde çıktı. Doktorum yuksek seviyede çıkmadığı için şu an diyet yaptırmayacağız dedi.
Ben kullaniyorum ve her indirime girdiğinde de alıyorum. Süt arttirmiyor ama kalorisini arttırıyor. Bu da bebeğe kilo olarak dönüyor. Düzenli kullandığım tek ürün. Çok da memnunum.
Ürün adı alabilir miyim? Birde nerden temin ediyorsunuz? Böyle ürünlerden hep korkuyorum ama böyle vir şeye ihtiyacım var tam olaram
valla aynı dertten muzdaripim dört gözle düzene girmesini bekliyorumKızlar sizin de memeleriniz foş diye süt boşaltıyor mu? Bir bardaktan fazla süt çıkar akanları toplasam. Bu sütler ne zaman azalacak yahu? Yapış yapış iğrenç hissediyorum.
çok geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindir. mama hiç dert değil sağlıklı olsunlar da nasıl beslenirse beslensinler kızım mamayla büyüdü maşallahı var bağışıklık konusunda da, gelişim konusunda da.benim kendi sağlık durumum iyi değildi. Hastaneye yatıp çıkmak zorunda kaldım. Mavi durunun kilo alımı iyi değildi. mamaya başlamak zorunda kaldım. ilaç kullanmaya başladım hastaneden sonra bu sebeple emzirmeyi tamamen kestim ve mastit olmadan süt çekilsin diye uğraşıyorum. durumlar b.ktan anlayacağınız![]()
Bizde de mukuslu kaka vardı gönderdim doktora devam ederse diyete başlayacaksın dedi ben de sizlerin yazdığına istinaden başlamayacağım biraz takip edip duruma bakacağım. Yağ tabakası nerde oluşmuş onu anlamadım
bu lojusa yağı varmış 4 5 yağ karışımı sütün kalitesini artırıyormuş onı aldın kullanmaya başladım. Yorumlar çok iyi umarım işe yarar.
benim 55. Gün geldi sonra ay dönümünde bidaha gelmedi. Doktor reglde olmayabilir demişti bana kontroldeyken
Bir helva yiyeyim memelerim uçuşa geçiyor çocuk anasından emdiği süt burnundan geldi tabirinin gerçeğini yaşıyor. Başlangıçta hala fışkırma oluyor çok doluysa
Bi uygulama varmış ilacın ismini veya etken maddesini yazınca yeşil oluyorsa emzirmeye uygun olduğunu gösteriyormuş. Atayım sana bak istersen geçen inst da kaydetmiştim.
Kucağında dik pozisyondayken merdiven çıkıp iniyorum. Yada kucağımda dik pozisyonda yüzü karşıya bakacak şekilde ayaklarını yukarı çekip bir elimle ayaklarını diğer elimle ellerini ve başını destekleyip squat yapar gibi çök kalk yapıyorum. Bağırsağındaki gaz kabarcıkları bu şekilde aşağı iniyor sonrasında ya masajla ve bacak hareketleriyle ya da kendi kendine çıkarıyor.Kizlar bebegi beslerken karnindan gurultu sesleri geliyorz dunden beri karnini icine cekip ikinmaktan mamasini yiyemiyor. Mamadan once karin masaji yapiyorum, mamadan sonra ustten gazini cikariyorum ama kustugu icin karnina masaj yapip ayaklarini karnina cekip baskilayamiyorum. Midesi agzina geliyor. Sabah uzun bir masaj yaptim cok guzel gaz cikartti rahatladi ama ozellikle aksamlari bu gaz olayi cok oluyor. Siz beslendikten sonra boyle durumda ne yapiyorsunuz? Kusturmayacak sekilde ne yapabilirim?
geçmiş olsun ya neyin vardı hayırdır ciddi kalıcı bişey yoktur umarımbenim kendi sağlık durumum iyi değildi. Hastaneye yatıp çıkmak zorunda kaldım. Mavi durunun kilo alımı iyi değildi. mamaya başlamak zorunda kaldım. ilaç kullanmaya başladım hastaneden sonra bu sebeple emzirmeyi tamamen kestim ve mastit olmadan süt çekilsin diye uğraşıyorum. durumlar b.ktan anlayacağınız![]()
Çok teşekkür ederiz amin inşallah.Rabbim evlatlaırmızı korusunCanım çok ama çok geçmiş olsun şükür sadece üsye ile kalmışsınız, olacağı varmış bazen ne kadar dikkat etsek de oluyorlar hasta havalar çok dengesiz sen sakın kendini suçlama. bol bol emzir en iyi vitamin o.
bir de ilk hafta sütünü sağdıysan kenarda duruyorsa onu ver o süt ekstra vitaminli diye biliyorum.
Umarım en yakın zamanda atlatır.allahım şafi ismi ile şifa versin
Çok geçmiş olsun. Çok salgın var. İnsan korkuyor dışarı çıkmaya yada birileriyle görüşmeye. Ama izole olmakta mümkün değil. Allah korusun minik yavrularımızıÇok teşekkür ederiz amin inşallah.Rabbim evlatlaırmızı korusun![]()
Çok sağolun amin inşallah.Sadece kendi ailelerimizle görüştüğümüz halde kaptık.Ve taşıyıcıyken kapılmış bilmiyorduk yani.Onlarda sonradan hastalandı hastayken hiç görüşmemiştik.Dedğiniz gibi izole olmak mümkün değil.Çok geçmiş olsun. Çok salgın var. İnsan korkuyor dışarı çıkmaya yada birileriyle görüşmeye. Ama izole olmakta mümkün değil. Allah korusun minik yavrularımızı![]()