Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Ben başka arkadaslarimda sporla ve belli bir süre sonra düzeldiğini gördüm. Benim de göğsüm büyüdü bazen kendimi inekler gibi hissediyorum 😃 Üstelik çok da büyümedi. Eskiden küçüktü ona alışmışım. Bana kocaman geliyor, eskiden de büyüsün istiyordum üstelik.
Kız hem büyüdü hem sarktı , istediğin kadar spor yap yukarı kalkmaz bence artık. Senin çok büyümediyse sorun yok sporla toparlarsın tabi ama benim kafam kadar memem var şuan 😂😂

Ne demekk rica ederim.Doktorum canın çok tatlı çekerse kendin evde sütlü tatlı yap birkaç kaşık ye dedi.Bir de arada bitter çikolata bir kare tüketebilirsin dedi.Yürüyüşü özellikle akşamları öneriyorum dedi.Ben de çok severim hamur işi ve tatlı🥲Görmezsem sabrediyorum da görürsem yiyesim geliyor.
Birkaç kasik ve bir kare mi😃 Hiç görmeyeyim daha iyi. Yoksa ben o kadarla kalamam. 7. ayla beraber iştahım aşırı arttı benim. Öncesinde kendimle övünüyordum öyle çok yemiyorum diye. Kazın ayağı hiç öyle değilmiş.

Benim doktorum benle ağır konuşunca artık ciddiye almak zorunda kaldım bi ödevmiş gibi algılıyorum şu şeker işini çünkü yarın hem dahiliye doktoruma göstereceğim sonuçları hem de 20 sinde kadın doğum doktorum insülin kullanms taraftarıda değilim. İnsnır mısın canım o kadar çok tatlı istiyor ki rüyalarıma giriyor yiyemediğim için. İnstagramdan tatlı videoları izliyorum 🥲 ama yinede yemiyorum. Bir süre böyle devam edicem yapacak birşey yok
En iyisini yapıyorsun hepimizin aynı ciddiyetle yaklaşması lazım.Benim de tablom var doktora gösteriyorum birkaç değerim yüksek çıktı 170 altındaydı 3 aylık şekerime de her gittiğimde bakıyor 5.4 çıktı hep.Artmamış dedi.Seni o kadar iyi anlıyorum kii artık doğurunca odaya sipariş veririz😂Doğumdan sonra geçiyor diyorlar yine ilerisi için dikkat de ederiz tabi ama en azından bu kadar katı olmaz

Kızlarrr trendyoldan ter bezi almıştım geldi bugün. Bu markadan daha önce de müslin almıştım güzel gelmişti bu da aynı şekilde çok güzel. Paketlemesi falan da çok iyi.

Eklentiler

• 610ACC74-BD85-4186-970A-B7A96A827382.jpeg
    610ACC74-BD85-4186-970A-B7A96A827382.jpeg
    81,7 KB · Görüntüleme: 33
  • 2068E3BF-C447-49AC-AE9A-1E3E32C8775D.jpeg
    2068E3BF-C447-49AC-AE9A-1E3E32C8775D.jpeg
    107,2 KB · Görüntüleme: 33
Birkaç kasik ve bir kare mi😃 Hiç görmeyeyim daha iyi. Yoksa ben o kadarla kalamam. 7. ayla beraber iştahım aşırı arttı benim. Öncesinde kendimle övünüyordum öyle çok yemiyorum diye. Kazın ayağı hiç öyle değilmiş.
Canın o kadar istiyor ki kaşığı ağzıma değdirsem yeter diyorsun😂😂Doktor eşime dedi ki nazlanırsa sakın kanma yememesi lazım.Geçenlerde fırının önünden geçiyorduk öyle bir börek poğaça kokuyor ki eşime dedim bir rulo börek alalım yarısını yerim.Eşim de tabi beni oradan kaçırmaya çalıştı ona öyle bir trip attım ki o an sonra kendime geldim güldüm geçti😂😂artık fırının önünden geçerken kokmasın diye hızlanıyorum😂

Canın o kadar istiyor ki kaşığı ağzıma değdirsem yeter diyorsun😂😂Doktor eşime dedi ki nazlanırsa sakın kanma yememesi lazım.Geçenlerde fırının önünden geçiyorduk öyle bir börek poğaça kokuyor ki eşime dedim bir rulo börek alalım yarısını yerim.Eşim de tabi beni oradan kaçırmaya çalıştı ona öyle bir trip attım ki o an sonra kendime geldim güldüm geçti😂😂artık fırının önünden geçerken kokmasın diye hızlanıyorum😂
Yaa Allah kolaylık versin sana ve tüm sıkıntılı süreci olanlara az kaldı dayanın sağlıkla kucağımıza aldıktan sonra bi ziyafet çekersiniz

Evet insan sonradan iyi ki yemedim de diyor. Ama ben çok aşırı acikmis hissediyordum. O yüzden bir şey yiyerek midemin yanmasını bastıracağım zannediyorum halbuki daha çok yanıyor öyle. Bir de ben eşimin işi nedeniyle annemlerin yanındayım haftaici cuma aksamdan pazartesi sabaha kadar esimleyim. Doğal olarak el bebek gül bebek bir hamilelik geçirdim. Ne istesem yapıldı edildi. Şimdi bile vermek istemiyorlar doktor bebek erken doğabilir işte şeker vs dedi diye. Ama azıcık zorlasam ucundan verecek gibiler 😃 Size doktorunuz erken doğum riskinden bahsetti mi? Şeker olunca şu olur vs gibi bir şey dedi mi?

Evet insan sonradan iyi ki yemedim de diyor. Ama ben çok aşırı acikmis hissediyordum. O yüzden bir şey yiyerek midemin yanmasını bastıracağım zannediyorum halbuki daha çok yanıyor öyle. Bir de ben eşimin işi nedeniyle annemlerin yanındayım haftaici cuma aksamdan pazartesi sabaha kadar esimleyim. Doğal olarak el bebek gül bebek bir hamilelik geçirdim. Ne istesem yapıldı edildi. Şimdi bile vermek istemiyorlar doktor bebek erken doğabilir işte şeker vs dedi diye. Ama azıcık zorlasam ucundan verecek gibiler 😃 Size doktorunuz erken doğum riskinden bahsetti mi? Şeker olunca şu olur vs gibi bir şey dedi mi?
Evet o şekerin yüksek çıktığı an pişmanlığı direk yükleniyor yediğin şeyin stresini yaşıyorsun.Hareket edip düşürmeye çalışıyorum vs.En iyisi dikkat edip kafamızı rahatlatmamız.Doktor onlarla da bir konuşsun şekerin neleri tetikleyebileceği konusunda onlar da çekinirler artık😄Başlarda suyum fazlayken bahsetti tabi erken doğum , doğunca baygın gibi olan bebekler oluyormuş bazen bebek şekeri dengeleyemiyormuş.Ben bir zararını hissetmezmişim ama bebek hissedermiş.Çok önemli dedi.Ama kilosu iyi olunca bir de suyu normal çıkınca daha bir şey demedi yediğine içtiğine dikkat et diyor şimdi.

Evet o şekerin yüksek çıktığı an pişmanlığı direk yükleniyor yediğin şeyin stresini yaşıyorsun.Hareket edip düşürmeye çalışıyorum vs.En iyisi dikkat edip kafamızı rahatlatmamız.Doktor onlarla da bir konuşsun şekerin neleri tetikleyebileceği konusunda onlar da çekinirler artık😄Başlarda suyum fazlayken bahsetti tabi erken doğum , doğunca baygın gibi olan bebekler oluyormuş bazen bebek şekeri dengeleyemiyormuş.Ben bir zararını hissetmezmişim ama bebek hissedermiş.Çok önemli dedi.Ama kilosu iyi olunca bir de suyu normal çıkınca daha bir şey demedi yediğine içtiğine dikkat et diyor şimdi.
Benim suyu normal kilosu fazla. Yine dikkat edelim. Bir buçuk ay sebze yemeği yesek bile bir şey olmaz. Çok az kaldı. Bilgi için çok teşekkür ederim 💙

Kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama göğüs kalkanı aldınız mı almayı düşünüyor musunuz
Ben gümüş kapak aldım ama ilk zamanlar kolostrum sütün ziyan olmaması toplanması için iyi oluyormuş diye gördüm bi aklım kaldı siz ne yaptınız

X