Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Ben de ilkinde hiç hissetmemiştim çok farkedilmiyor doğum için memlekete gittiğimde doğumumu yaptıracak doktor beni görünce haftasını sorup sende kesin şeker var bebek iri demişti bi ölçük 200 lerde şeker ama bunda erkenden ölçüde başladım ben kademeli yükseldiğini farkettiğim an diyete başladım illaki bazen canım bişeyler istiyor size de fikir olsun önden süt yoğurt yada ayranla kaçamak yaparsanız şeker çok yükselmiyor denge önemli
Öyle yapacağım. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için 😊

Kızlar göbek deliğimin sol tarafı aşırı aşırı hassas ve ağrı var, kazara oğlum değiyor çığlık atıyorum hiç böyle bişey yaşamamıştım ilk gebeliğim de dahil , ve karnım aşırı sert gerim gerim gerilmiş durumda bilmiyorum bebe kafasını mı dayamış oraya ondan mı böyle zaten ters duruyor. 2 gündür bu haldeyim bugün daha beter ama yarın dr uma gideceğim
Bi ara benimde öyleydi hatta bazen ara ara tekrarlıyor. Muhtemelen oraya dizini yada topuğunu falan dayıyor deri geriliyor doku inceliyor ve en azcık dokunmayla dehşet acı veriyor pozisyon değiştirince rahatlar canım 🥰
Kizlar kontrolümuz vardı bugün.31+5iz ama 32yle uyumlu dedi.herseyimiz iyiymiş.nst istedi kan ve idrar istedi .hepsinin de sonucu güzel şükür elhamdülillah 🤲 boyunu sormayı unuttum.kilomuz 1900mus maşallah kizceme🧿buarada calisabilir raporu aldım.dayanabildigim kadar dayancam mecbur🫣
Oyoyoy maşallah canım hep böyle devam etsin son gününe kadar inşallah ❣️

kızlar bu arada soruyu kim sordu hatırlamıyorum ama kan sulandırıcı kanamayı arttırır evet, iğne formu arttırmaz sadece. Bende Enox kullanmıştım doğuma kadar Clexane , Enox bunlar muadil ilaç pıhtıyı önler ama Coraspin Ecopirin gibi tablet formlar kanı direk sulandırır o yüzden kanama fazla olur. Sadece sezaryende değil normal ameliyatta bile en az 1 hafta önceden kesilir tabi gebelikte ne zaman kesilir en iyi doktorunuz bilir 🌸
Merhabalar enox kullaninca hamileliginiz nasil gecti?ben iki dusuk yaptim ve de ecopirin ve enox verdi.Suan hamileyim ve korkuyorum tekrar ayni seyi yasamaktan.Ecopiirin ve enoxu nemzanlari kullanuyordunuz?

Kizlar kontrolümuz vardı bugün.31+5iz ama 32yle uyumlu dedi.herseyimiz iyiymiş.nst istedi kan ve idrar istedi .hepsinin de sonucu güzel şükür elhamdülillah 🤲 boyunu sormayı unuttum.kilomuz 1900mus maşallah kizceme🧿buarada calisabilir raporu aldım.dayanabildigim kadar dayancam mecbur🫣
Oyy maşallah kuzucuğa 🧿 aynen dayanabildiğin kadar dayan annesi , sonra bebişle birlikte kullanırsınız izinleri 🌸
Galiba bende alıcam baktım çok pahalı bi şey de değilmiş ne olur ne olmaz 🤣 hangi marka almıştın
İndirimde mamajoo marka vardı onu almıştım. Hepsi aynı gibi 😅

Kızlar benim biliyorsunuz spontan kasılmalarım oluyordu bugun aksam cok sık ve düzenli kasılmalarım olmaya basladı 3 5 dkda bir biraz beklediö geçmedi
Hastaneye gittik sancım 70-80 lerde 1-2 dkda bir kasılma giriyo rahım ağzım normalde 35 falandı şimdi ölçtüklerinde 20 cıktı ve 1 cm açılmam var hemen ciger geliştirici yaptılar seruö bağladılar ve doğumu durdurucu ilaçlar vermeye başladılar çok şükür şuan kasılmalarım epey azaldı yok denecek kadar az ama hastanede kalıyoruz sabah doktorum kontol edecek bide dua edin kızlar inşallah doğmaz bebiş 31 hafta bitti bu arada

Eklentiler

• 6bc8c374-17e9-4213-95b3-8913060b03fa.jpeg
    6bc8c374-17e9-4213-95b3-8913060b03fa.jpeg
    151,6 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar benim biliyorsunuz spontan kasılmalarım oluyordu bugun aksam cok sık ve düzenli kasılmalarım olmaya basladı 3 5 dkda bir biraz beklediö geçmedi
Hastaneye gittik sancım 70-80 lerde 1-2 dkda bir kasılma giriyo rahım ağzım normalde 35 falandı şimdi ölçtüklerinde 20 cıktı ve 1 cm açılmam var hemen ciger geliştirici yaptılar seruö bağladılar ve doğumu durdurucu ilaçlar vermeye başladılar çok şükür şuan kasılmalarım epey azaldı yok denecek kadar az ama hastanede kalıyoruz sabah doktorum kontol edecek bide dua edin kızlar inşallah doğmaz bebiş 31 hafta bitti bu arada
Dualarımız seninle 🙏 İnşallah vaktinde gelir grupları takip ettiğim kadarıyla bu durumu yaşayanlar var ama ilaclar sayesinde doğumu durdurabiliyorlar.

Merhabalar enox kullaninca hamileliginiz nasil gecti?ben iki dusuk yaptim ve de ecopirin ve enox verdi.Suan hamileyim ve korkuyorum tekrar ayni seyi yasamaktan.Ecopiirin ve enoxu nemzanlari kullanuyordunuz?
Merhaba, hamileliğim iyi geçti benim tüp bebek olduğu için kullandığım hormon ilaçlarından dolayı başlattı. Coraspin sanırım 3 aylıkken kesildi Enox u doğum sonuna kadar kullandım akşam 21:00 de hep. Sizde de pıhtılaşma sorunu varsa başlatmıştır korkmayın içinizi ferah tutun güzel düşünün güzel olsun 🌸

Canım çok geçmiş olsun, korkma durdurabiliyorlar böyle sancıları, inşaAllah erken doğmaz bebişin ama doğsada korkma riskli zamanları geçtik çok şükür.
Dualarımız sizinle🤲

Çok çok geçmiş olsun 💐 iyi ki farkedip gitmişsin canım durdurabiliyorlar ilaçlarla falan. Biraz bundan sonrası istirahatle geçer ama geçer. İnş sorunsuz sağlıkla ve zamanında kucağına alırsın bebişini 🙏

Çook geçmiş olsun, şükür kontrol altındasınız gönlünüzü ferah tutun🙏 vaktinde gelsin bebişlerimiz inşallah, bizimkiler pek meraklı heralde bizlerle tanışmaya ☺️ daha önce olduğunda doktor progestan vermiş miydi size

Çok teşekkür ederim hepinize bugunde hastanedeyiz akşam 2. Doz ciger geliştirici yapcaklar yarın öğlen rahim durdurucu ilacı kescekler bakcaklar dogum ilaçsız ne durumda diye
Çook geçmiş olsun, şükür kontrol altındasınız gönlünüzü ferah tutun🙏 vaktinde gelsin bebişlerimiz inşallah, bizimkiler pek meraklı heralde bizlerle tanışmaya ☺️ daha önce olduğunda doktor progestan vermiş miydi size
Ypk yalancı doğum kasılmasıydı onalr sebebsız yere gğnde bi kaç kere oluyordu
Ben gerçek doğum kasılması yasadım dun
Farkı bende şu şekildeydi
Aynı kasılmayı yaşadım karnım toplandı taş oldu ve sık sık oldu 2 saat boyunca 3 dk ile maksimum 10 dk boyuncaydı
Doktora gittiğimizde aşırı sık çıktı nst de 2 dkda bir gibi neyseki şimdi ilaçlarla durdu sancım inşallah tamamen bitmiş olur

Çok teşekkür ederim hepinize bugunde hastanedeyiz akşam 2. Doz ciger geliştirici yapcaklar yarın öğlen rahim durdurucu ilacı kescekler bakcaklar dogum ilaçsız ne durumda diye

Ypk yalancı doğum kasılmasıydı onalr sebebsız yere gğnde bi kaç kere oluyordu
Ben gerçek doğum kasılması yasadım dun
Farkı bende şu şekildeydi
Aynı kasılmayı yaşadım karnım toplandı taş oldu ve sık sık oldu 2 saat boyunca 3 dk ile maksimum 10 dk boyuncaydı
Doktora gittiğimizde aşırı sık çıktı nst de 2 dkda bir gibi neyseki şimdi ilaçlarla durdu sancım inşallah tamamen bitmiş olur
26 haftalıkken aynı şeyi yaşadım da ondan sordum 🙏 benim de ilaçlarla durdu, doktor da progestan fitil ve full istirahat verdi. Çok şükür 30 hafta olduk şuan🌸 en son 22mm ölçüldü geçen hafta, bugün kontrol var bakalım ne diyecek. Benim ara ara devam ediyor kasılmalar ama sıklığı azaldı şükür. Sizin hiç olmaz inşallah, istirahatle geçirirsiniz 🙏

Dualarımız sizinle canım , atlatacaksın inşallah bu günleri zamanında gelecek minik tavşanın 🙏🏻🥰

26 haftalıkken aynı şeyi yaşadım da ondan sordum 🙏 benim de ilaçlarla durdu, doktor da progestan fitil ve full istirahat verdi. Çok şükür 30 hafta olduk şuan🌸 en son 22mm ölçüldü geçen hafta, bugün kontrol var bakalım ne diyecek. Benim ara ara devam ediyor kasılmalar ama sıklığı azaldı şükür. Sizin hiç olmaz inşallah, istirahatle geçirirsiniz 🙏
Şimdi doktor tekrar muayene etti 19 mm eahım agzı 1 cm acıklık dünki ilaçlara ek progestan verdi banadaa bakalım artık yavaşluyorum atlatırsaö bu durumu ev ve yürümesiz dısarı cıkmalar yapacagım

Bebek için isimli hastane çıkışını hangi sitelerden yaptırdınız kızlar güvenilir memnun kaldığınız sayfaları önerebilir misiniz?

Canım çok geçmiş olsunn inşallah vaktinde gelir bebişin 🤲dualarımız seninle herzaman çok şükür tehlikeli zamanları geçtik sen gönlünü ferah tut 🤗

Bide bu kasılmalar ağrılı sancılı biseymi acaba benimde akşamları karnım sertleşiyor ama yemekten sonra gaza bagliyorum zaman zamanda bazı yerler yukarı doğru şişiyor elimle ovaliyorum düzeliyor kasılma böyle biseymi acaba canım ağrım sizin olmadığı için doktora gitmedim hani kasikmasaysa tehlikeli biseymi acaba

X