Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Yok cnm.aralikta yaptım erken doğum.nasip deilmis bize napalim🥴
Asilari ise rotayı ,3 ve 5.aylarda rotarix yaptircaZ .ilk dozu yaptırdık zaten.
Menenjit de 3 ile 5.aylarda değil 6.aydan sonra yaptırılıyor.
Valla herkes kendi aile hekiminin yada çocuk drunun söylediğine göre yaptırsın.ne desek boş.
Bende rota aşısı aldım canım 2300 den verdi eczacı rotarix bu sene sonuna kadar da tüm menenjitöeri alıp dolapta saklayacağım 5 dozu yılbaşından sonra zam gelecek dedi eczacı

Kızlar iyi geceler bebekleriniz tek seferde kaç cc anne sütü içiyor sağım yaptığınızda ben 3-4 akşamdır poker pumping yapıyorum 1 saat sonunda 180 cc süt elde ettim bebeğim uyuyordu rüya öğünü olarak içireyim kalanı buzluğa atayım dedim ama 160 cc süt içti benim oğlum biraz obur galiba ve zorlanmadan içti anlamadım fazla mı içiyor kusma vs de yok rahatsız olsa fazla gelse kusardı heralde midesi böyle büyürse ben bu bebeue nasıl süt yetiştireceğim

Kızlar iyi geceler bebekleriniz tek seferde kaç cc anne sütü içiyor sağım yaptığınızda ben 3-4 akşamdır poker pumping yapıyorum 1 saat sonunda 180 cc süt elde ettim bebeğim uyuyordu rüya öğünü olarak içireyim kalanı buzluğa atayım dedim ama 160 cc süt içti benim oğlum biraz obur galiba ve zorlanmadan içti anlamadım fazla mı içiyor kusma vs de yok rahatsız olsa fazla gelse kusardı heralde midesi böyle büyürse ben bu bebeue nasıl süt yetiştireceğim
Power pump yöntemi nasıl oluyor canım her emzirme sonrası sağmak.mk

Canım ben kullanıyorum bizim evde çamaşır makinesinin dili olsa konuşsa çamaşır ile kurutma yakında isyan edecek eşim ve benim çamaşırlar ayrı yıkanıyor ikizlerin çamaşırları ayrı bebeğin ayrı yıkanıyor hepsini ayrı yerde biriktiriyorum ben oyuncak koyulan ikili sepetlerden aldım birine ikizlerim çamaşırlarımı diğerini bebeğin çamaşırlarını koyuyorum
Ay keşke bı kurutmam olsaydı eşim ne gerek var kafasinda ama evde okadar çok toz oluyor ki çamaşıra yetisemiyorum bebeğin zaten mendili yere düşse hemen kirliye 🥺

Ay keşke bı kurutmam olsaydı eşim ne gerek var kafasinda ama evde okadar çok toz oluyor ki çamaşıra yetisemiyorum bebeğin zaten mendili yere düşse hemen kirliye 🥺
İkizler doğar doğmaz aldım bende elim ayağım resmen olmasa ne yapardım bilmiyorum bence evin demirbaş malzemesinden

Power pump yöntemi nasıl oluyor canım her emzirme sonrası sağmak.mk
Hayır canım günde 1 saatini ayrııyorsun tek pompa ile sağım yapıyorsan önce bir memeni 10 dakika sağıp diğer memeye geçiyorsun 10 dakika da onu sağıyorsun sonra ilk sağdığın memeyi tekrar sağıyorsun yani ilk sandığın 10 dakika dinlenmiş oluyor bu şekilde 3 tur yapıyorsun çiftli pompa ile sağım yapacaksan ilk sağım iki meme 20 dakika 10 dakika ara 10 dakika sağım sonra bir 10 dakika ara tekrar 10 dakika sağım şeklinde yapıyorsun bu sayede prolaktşn seviyesi maksimuma çıkıp süt artışı oluyormuş ben 180 cc süt çıkardım 1 saatlik sağımda göğüslerim öyle aman aman dolu değildi

Hayır canım günde 1 saatini ayrııyorsun tek pompa ile sağım yapıyorsan önce bir memeni 10 dakika sağıp diğer memeye geçiyorsun 10 dakika da onu sağıyorsun sonra ilk sağdığın memeyi tekrar sağıyorsun yani ilk sandığın 10 dakika dinlenmiş oluyor bu şekilde 3 tur yapıyorsun çiftli pompa ile sağım yapacaksan ilk sağım iki meme 20 dakika 10 dakika ara 10 dakika sağım sonra bir 10 dakika ara tekrar 10 dakika sağım şeklinde yapıyorsun bu sayede prolaktşn seviyesi maksimuma çıkıp süt artışı oluyormuş ben 180 cc süt çıkardım 1 saatlik sağımda göğüslerim öyle aman aman dolu değildi
Bunu gündüz mu yapmak lazım bebe uyuduktan sonra akşam.olurmu😅

Kızlar uyku tulumu kullanıyor musunuz ? Önerilere açığım🥰

Bu ara çok sağım yapmadım ama oğlumun 200 içtiği oluyor.Ben de sürekli diyorum nasıl doyuracağım🥲Şimdi gece uykusu da uzun oluyor 6 saat uyuduğu oluyor.Acaba uzun uyku sürelerinde süt azalır mı

Merhaba, doktorunuz kim, hangi ildesiniz? Ben 5 haftadır diyet yapıyorum. Sadece balık patates kabak havuç, muz ve zeytin yiyorum. Gerçekten şunların dışında hiçbir şey yemedim. Ama çocuklarım da düzelmiyor. Çocuk doktoru, çocuk gastro ve çocuk alerji birlikte takip ediyorlar. Hem beslenme reddi, hem kakada problem, hem egzama hepsi bir arada bittik. Doktorlarımız profesör üni hastanesi ama değiştirmeliyiz galiba
Çok geçmiş olsun. Kocaeli Doç. Dr. Hakan Güvenir

Kızlar uyku tulumu kullanıyor musunuz ? Önerilere açığım🥰

Bu ara çok sağım yapmadım ama oğlumun 200 içtiği oluyor.Ben de sürekli diyorum nasıl doyuracağım🥲Şimdi gece uykusu da uzun oluyor 6 saat uyuduğu oluyor.Acaba uzun uyku sürelerinde süt azalır mı
Tabi aslında gece sağımı çok güzel süt artırıyor ben bazen sağıyorum bazen üşeniyorum şu an tek derdi. Oğlana nasıl süt yetiştireceğim 🙈

H
Canım gece sağımı ile ben stok yapıyorum gece mama verdiğim zamanlarda uzun uyuyor uyandığında 2 göğsüm de dolmuş oluyor birini emzirip diğerini sağıyorum böylelikle buzluk stoğu yapmış oluyorum stoğum artınca mamayı bırakır stoklardan kullanırım diye düşündüm
Hangi sağma mak kullanıyorsun canım

Kızlar bebelere kirli sepeti kullanıyormusunuz kullanıyorssniz nasıl bisry paylasirmisiniz almamıştım almak istiyorum lazım oluyormuş ☺️
Ben bebişin ve oğlumun kıyafetlerini direkt makinede biriktiriyorum. Nerdeyse her gün de bir şekilde yıkanıyor. Çocukların çamaşırı azsa, başka bir şey yıkayacaksam, o anda makineden çıkarıp kenarda bi poşete koyuyorum. Makine boşalınca tekrar makineye 😂
Ayrı sepet fikri güzelmiş ama, hiç aklıma gelmemişti

Benm ilk bebeğim de öyleydi ve bu bebegimde hep ayakta ya da kucakta duruyor. Gece uykusu hariç gündüz ikisini de hiç bir şekilde uyutup bir yere koyamadim. Heves edip babybjorn aldım buna kesinlikle durmuyor. Hamak aldım onda da yok:) Kızım da 1,5 yaştan sonra ancak gündüz uykularında bir yere yatirip iş yapabilir oldum. Herkes nasıl alıştırırsan öyle gider dedi. Ama inanın o iş öyle değil🙈 iki çocuğumda aşırı gazlı ve ancak kucakta ya da ayakta sallayarak uyuturken sancılarını unutup sallanmaktan uyuyorlar. Bıraktığın an sancı geliyor uyaniyorlar. Büyükte tabi artık kalmadı 3 yaşına girecek. Ama bebeğini gündüz uyutup beşikte bırakanlara çok imreniyorum:) Ben destek almadan çocuk büyütemedim maalesef. Her çocuğun dinamiği farklı oluyor. Ama buyugu de var ben de ona dayanarak tünelin ucunda aydınlık var az sabir annelerim:)

Ben bebişin ve oğlumun kıyafetlerini direkt makinede biriktiriyorum. Nerdeyse her gün de bir şekilde yıkanıyor. Çocukların çamaşırı azsa, başka bir şey yıkayacaksam, o anda makineden çıkarıp kenarda bi poşete koyuyorum. Makine boşalınca tekrar makineye 😂
Ayrı sepet fikri güzelmiş ama, hiç aklıma gelmemişti
Bende kenara koyup biriktiriyordum 😅çok ortalıkta kaldığını farkettim daha düzenli dursa dedim minnacık şeyin nekadar çamaşırı çıkıyor anam😅

Kızlar bebelere kirli sepeti kullanıyormusunuz kullanıyorssniz nasıl bisry paylasirmisiniz almamıştım almak istiyorum lazım oluyormuş ☺️
3lü setler vardı oyuncak kutusu kirli sepeti falan onlardan almıştı kardeşim. Ben Tunişin kıyafetleri ile kendi pijamalarımı birlikte yıkıyorum, bebek deterjanı ile, benim giysilerimden de deterjan kokusu almıyor. Kendi dış kıyafetlerimle eşiminkileri bir yıkıyorum.

Yerin varsa bunu oneriirm sonra oyuncakları falan koymak için de iyi oluyor

Ben bunu kullanıyorum çamaşır makinesi üstünde koyuyorum oğlumun dolap içi için almıştım kıza kirli Sepeti oldu😁

Eklentiler

• 17436715157638864484723633675405.webp
    17436715157638864484723633675405.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 9
3lü setler vardı oyuncak kutusu kirli sepeti falan onlardan almıştı kardeşim. Ben Tunişin kıyafetleri ile kendi pijamalarımı birlikte yıkıyorum, bebek deterjanı ile, benim giysilerimden de deterjan kokusu almıyor. Kendi dış kıyafetlerimle eşiminkileri bir yıkıyorum.
Çok mantikliymis canım bende öyle yapayım bundan sonra teşekkürler

Yerin varsa bunu oneriirm sonra oyuncakları falan koymak için de iyi oluyor

Ben bunu kullanıyorum çamaşır makinesi üstünde koyuyorum oğlumun dolap içi için almıştım kıza kirli Sepeti oldu😁

Teşekkür ederim canım çok kullanışlı bence 😅

Back
X