Bizde de mukuslu kaka vardı gönderdim doktora devam ederse diyete başlayacaksın dedi ben de sizlerin yazdığına istinaden başlamayacağım biraz takip edip duruma bakacağım. Yağ tabakası nerde oluşmuş onu anlamadım
bu lojusa yağı varmış 4 5 yağ karışımı sütün kalitesini artırıyormuş onı aldın kullanmaya başladım. Yorumlar çok iyi umarım işe yarar.
benim 55. Gün geldi sonra ay dönümünde bidaha gelmedi. Doktor reglde olmayabilir demişti bana kontroldeyken
Bir helva yiyeyim memelerim uçuşa geçiyor çocuk anasından emdiği süt burnundan geldi tabirinin gerçeğini yaşıyor. Başlangıçta hala fışkırma oluyor çok doluysa
Bi uygulama varmış ilacın ismini veya etken maddesini yazınca yeşil oluyorsa emzirmeye uygun olduğunu gösteriyormuş. Atayım sana bak istersen geçen inst da kaydetmiştim.
Bizim mukuslu kaka geçti çok şükür. Yağ tabakası derken deri altı yağ tabakasından bahsetti, kilo aldılar demek istedi. Ani şeker düşmesi yaşamayacaklar aç kalsalar da. Alarm kurmuyorum artık ama yine de ben o saatlerde uyanıyorum

Pişik için de prima kullanın iyileşene kadar dedi. Bezi alana kadar hamazinc krem kullanmaya başladım, iyileşme gözlemledim. Bezi aldık, Pişik bu sefer daha da arttı. Tekrar sleepy bionaturale geri döndüm. Düzeldi o da şükür. Bezi değiştirince pişik oluyorlarmış demek ki , prima da bile