Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Hahahaha ilk bebesi düşük kilolu olanlar iriliği nasıl savunuyor ama 😂
İmza ilk bebesi 2860 doğan ana 😂

Ben incia aldım kuzum. Kızımda uni baby kullanmıştım.

Ben aldım henüz yeni geldi denemedim canım.

Bende aldım da bugün geldi kullanma kılavuzunda 3 aya kadar bebeklerde kullanmayın yazıyordu

31 haftayı geçtik bebek hareketleri bı iki haftadır azaldı.yarin kontrol var bakalım ne durumdayız.

Bende öyleyim 🥴

Bnm de yarın sabah kontrol.bende de aynısı oluyor toplanma oluyor ağrı oluyor sonra düzeliyor.hareketleri azaldı.31+4teyiz bizde
Güzel haberler alırsın inşallah canım yarın

Enerjisizlik bende de çok var canım. Bide bende ara ara nefes darlığı oluyor en çokta o zorluyor beni 🥺 bide dün bir mide yanması yaşamışım yok böyle bişey. Gaviscon içtim soda içtim bana mısın demedi. Neden oluyo anlamadım 😔
Mide kapakcgindan yediklerinin asidi boğazına doğru çıkıyor. Kaç defa acillik oldum :) ya kafa ya ayak mide altında baskı yaptığı için mide şekilden şekile giriyor diye oluyor dedi doktor. Gavisvon gün de 4 5 aç karna iç baharat salça türevi tüketme meyve asit yapar dikkat et

Enerjisizlik bende de çok var canım. Bide bende ara ara nefes darlığı oluyor en çokta o zorluyor beni 🥺 bide dün bir mide yanması yaşamışım yok böyle bişey. Gaviscon içtim soda içtim bana mısın demedi. Neden oluyo anlamadım 😔
Miğde yanması şurupla biraz geçiyor sonra gene başlıyor hele aşağı falan egilirsem felaket yatincada direk migdem yanıyor tamamen hamilelikle alakali bence önceden hiç böyle şikayetlerim yoktu😤

Lady Luck Lady Luck canım elele sen mi kullanıyordun sallanırken ses çıkarıyor mu kumaşı nasıl ketenimsi mi yoksa poşet gibi mi hışırtılı

Mide kapakcgindan yediklerinin asidi boğazına doğru çıkıyor. Kaç defa acillik oldum :) ya kafa ya ayak mide altında baskı yaptığı için mide şekilden şekile giriyor diye oluyor dedi doktor. Gavisvon gün de 4 5 aç karna iç baharat salça türevi tüketme meyve asit yapar dikkat et
Oyy 😔 valla bugün iyiydim ablam patates salataıs yapmıştı ayıptır söylemesi bi avuç kadar yedim sonra öldüm mide yanmasından içinde soğan bile yoktu yani. Gavisconsoda bana mısın demedi yine devam yanmaya. Benimkinin tam kafası midemin altında sanırım ondan mide şekil değiştirdi 🙄

Miğde yanması şurupla biraz geçiyor sonra gene başlıyor hele aşağı falan egilirsem felaket yatincada direk migdem yanıyor tamamen hamilelikle alakali bence önceden hiç böyle şikayetlerim yoktu😤
Benimde hamilelik dışında kolay kolay olmaz mide sorunum. Kızımda da çok gaviscon tüketmiştim hatırlıyorum. Baya saçlı doğdu kızım. Sanırım mide yanmasının saçla bi alakası var gerçekten 🙄

Benimde hamilelik dışında kolay kolay olmaz mide sorunum. Kızımda da çok gaviscon tüketmiştim hatırlıyorum. Baya saçlı doğdu kızım. Sanırım mide yanmasının saçla bi alakası var gerçekten 🙄
Bizimki peruklu mu doğacak acaba 😂😂bende dediğini zi duymuştum saçlı olunca yaniyormus galiba büyükler öyle diyor☺️

Bence genetik. Ben 1.75 boyundayım, eşim 1.79. Küçükken benim kafam büyüktü bence ondan diyor. Ben zaten uzun biriyim eşim de erkeklere göre normal. Bebeğin büyük olmasını sorun etmiyordum genetik diyordum. Ama bugün doktor 3 kez nasıl doğum olacak, keşke bebek büyük olmasaydı dedi. Asabım bozuldu. Ne bileyim hasta olan benim yani, nasıl olacak onu da sen söyle de mi? Bir de bu kadar önemsiyorsun madem bana aile hekimine sonuç göster ne demek? Ben de özele gideceğim işte bir sorayım doktora, rahatça cevap alayım. Anestezi riski nedeniyle özel hastanelerde doğum yapamıyorum. Doğumu üniversitede ya da şehirde yapmam lazım. Şeker yuklemesinde çıkmadı şekerim ama belki sonradan mı oldu acaba diye bakacaklar işte. Süreci güzel geçirmek zorlaştı bence. Artık son zamanlar gerçekten ağırlaştık her şey daha zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Biz 3 kardeşiz 3 müzde 4.5 kg üzeri doğmuşuz, ben 4800 gram 🤭 annem gayette çatır çatır normal doğumla doğurmuş, hiç de birşey olmamış, gerekirse de sezaryen olurdu.
Hepimiz gayet sağlıklıyız, genetik olarak iri doğmuşuz.
Nesini bu kadar korkutucu anlatıyor bu doktorlar anlamıyorum ya, hiç dinlemeyin sağlıkla gelecek inşaAllah yavrunuz 😊

Kızlar sizce emzirme atleti kullanışlı olurmu sizce
Ben kış diye emzirme atleti de aldım normalde de atlet kullanmayı severim. Dükkanda deneyip netten sipariş verdim ama kaplı değil dışarıda kullanılmaz uç belli eder. Kaplı model de alacağım

X