• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
Senin erkek miydi canım ? Çok bulantısı olanın bebeği çok güzel olur derler 😁💕💕💕
Kızım olacak inşallah canımm 🥰 oy annesinin kuzusu 🤣 keşke bu kadar bulandırmasa 🤣
Bana hiç o ve türevleri yaramadı be 🤦🏻‍♀️ bulantı hazımsızlığım arada oluyor kötü hissedersem, çekmek istemezsem gaviscon içiyorum, sık tekrarlamiyor şükür, senin pis geçiyor sanırım 🤦🏻‍♀️
Ya o aşırı bulantılı kusmalı dönemlerde günde 3-4 e çıkıyordum yine de her gün kusmadan duramıyordum. Şimdi sadece gece yatmadan bi tane alsam kesiyor. İki gün önce artık 21. Haftaya girdim abartmayım bırakayım dedim 🤣 ertesi gün yine kusma. Hala bırakma zamanım gelmemiş sanırım 🤣🤣🤣

Kızım olacak inşallah canımm 🥰 oy annesinin kuzusu 🤣 keşke bu kadar bulandırmasa 🤣

Ya o aşırı bulantılı kusmalı dönemlerde günde 3-4 e çıkıyordum yine de her gün kusmadan duramıyordum. Şimdi sadece gece yatmadan bi tane alsam kesiyor. İki gün önce artık 21. Haftaya girdim abartmayım bırakayım dedim 🤣 ertesi gün yine kusma. Hala bırakma zamanım gelmemiş sanırım 🤣🤣🤣
A kızsa zaten bulantı yapar annem banyodan çıkamıyormuş bana hamileyken biz erkek diye bi tık daha rahatız ❤️

A kızsa zaten bulantı yapar annem banyodan çıkamıyormuş bana hamileyken biz erkek diye bi tık daha rahatız ❤️
Aynen aynen kız çocuklarda çok bulantı oluyormuş. Benim de midem zaten normalde de her şeye bulanır 🤣 neyse 21. Haftadayız az kaldı az 🤣

Kızlar hastanede çalışıyorum memurum. Gece valilik açıklama yapmış okullar tatil hamilelere de bir gün idari izin diye şimdi ben sabah işe gitmeyim demi ya konyada yaşıyorum bu arada ☺️

Back
X