Oyun halısı bebeklerinizin ilgisini çekmeye başladı mı? Biz 2 3 hafta önce annemlerde denemiştik hiç ilgilenmemişti, ordan eve getirmedim bile kalabalık yapmasın diye bu hafta isteyeyim diyorum annemden belki ilgisini çeker artık.
Oyun halısı bebeklerinizin ilgisini çekmeye başladı mı? Biz 2 3 hafta önce annemlerde denemiştik hiç ilgilenmemişti, ordan eve getirmedim bile kalabalık yapmasın diye bu hafta isteyeyim diyorum annemden belki ilgisini çeker artık.
sizdeki oyun halısı hangisi görselini paylaşabilir misiniz ben henüz almamıştım :)) bir de kızlar bu tummy time için şu sulu minder gibi şeyi kullanan var mı? memnun musunuz?
sizdeki oyun halısı hangisi görselini paylaşabilir misiniz ben henüz almamıştım :)) bir de kızlar bu tummy time için şu sulu minder gibi şeyi kullanan var mı? memnun musunuz?
Bize arkadaşım vermişti halı değil de sadece üst oyuncak kısmı var fisher price. Ama ilgisini farkedince bugün piyanolu oyun halısı sipariş ettim cumaya kadar gelir. Memnun kalırsam söylerim size, trendyolda en çok satan modelden aldım. Bu sulu şeyden de aldım tummy time için, en fazla 2 3 dk duruyor daha tabi, kafayı kaldırmakla uğraştığı ve yorulduğu için çok bakamıyor
Buydu arkadaşımın verdiği, halısı yoktu. Ama ben piyanolu istiyodum çünkü ayaklarını çok hareket ettiriyor. Sipariş ettiğimin yorumları da çok olumlu değil ama iş görür heralde bakalım
Bende bu piyanolu oyun halısı var çokk memnunumm her sabah koyuyorum çıkan sesleri taklit ediyoruz beraber Ben oyun halısı deyince yanlış anlamışım yere serilen köpük gibi olanları kast ettim. 2. aydan itibaren aynasına da bakıyor sarkan oyuncakları da tutuyor. Çok iyi yapmışsınız piyanolu almakla ayakları ile çalar Mminiklerinogretmeni93334brc34
Bende bu piyanolu oyun halısı var çokk memnunumm her sabah koyuyorum çıkan sesleri taklit ediyoruz beraber Ben oyun halısı deyince yanlış anlamışım yere serilen köpük gibi olanları kast ettim. 2. aydan itibaren aynasına da bakıyor sarkan oyuncakları da tutuyor. Çok iyi yapmışsınız piyanolu almakla ayakları ile çalar Mminiklerinogretmeni93334brc34
Aa onu mu kast ettiniizz o halıdan da almıştım evet. İyi ki almışım çok uzun ömürlü bir şeye benziyor, boyutu kocaman. Kasım indiriminde 650ye almışım bu arada fiyatı çok artmış şuan.
Elfobaby Hello My Friends - Katlanabilir - Extra Large - Çift Yönlü - Oyun Halısı ve Matı 150X200X1,5 cm (Taşıma Çantası Hediyeli)