• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
rdrsn rdrsn @pirelideve hanımlar bende lady gibiyim hiç istek olmaz tatlıya karşı bir iki kere canım çekti onda bile rahat yemedim şaşırıyorlar çevrem erkek bebekler tatlı ister hep sen ekşi şeyler yersin diyorlar 😂😂
Eşim bugün aramış beni markette sana bir şey alayım mı diyor kastettiği tatlı şeyler yok dedim çikolata da mı istemiyorsun diyor yooo dedim 😂😂 Adam şaşırıyor
bugün misafir eve davetliydi gelirken hem tatlı getirmişler hemde ben yaptım şimdi bu tatlıların hepsini kim yiyecek diye kara kara düşünüyorum 🤔
Ben de tatlı hep bi de bir yaz meyvesi aşerdim ekşi olarak şimdi söylemeyeyim 😁

Kuzum burun kanamaları devam valla. Bugün bile nerdeyse bir çay bardağından fazla kanamıştır 😀 hatta halım beyaz durduramadık bi sürü yerine damladı eşim sildi sağolsun 😀 Cuma gideceğim ama önceki gittiğimde de bi şey yapamayız şu an sadece burun içi nemlendirici verebilirim demişti 🥺 sanırım gebelik sonuna kadar benimle bu burun kanaması. Bi de polen alerjim var tam denk geldi malesef
Kıyamam kuzum ya geçmiş olsun valla ne diyim yapacak bir şey olmaması da kötü. Demek ki böyle gidecek gebelik sonuna kadar. Artık ne yapalım 3 ay daha idare edeceksin dikkat et kendine kuzum benim.. ❤️ 😍 git bakalım bu kadar çok kanadığını söyleyince ne diyecek ❤️
kızlar dün detaylı ultrasona gittim. İlk defa bebeği bu karar net gördüm çok güzel bir duyguymuş. Allah’a şükğr hersey yolundaymış . Sadece bana rahim ağzının çok uzun olduğunu normal doğum zor olur dedi normalde 34 felan idealiymis benim 44 erken doğum riskin de hiç yok dedi . Size bu konuda bir açıklama yapan doktor oldu mu :) çok önemli degıl ama merak ettim.
Bu arada benim kızçenin fotoğrafını da bırakıyorum poz kesmiş doktora :)
Çok tatlı maşallah ❤️güzel haberlerle gelmene çok sevindim canım benim sağlıkla al kucagina inşallah ❤️
Çıktık kontrolden teyzeleri ❤️ her şey yolunda cok şükür bir sorun görünmedi hiç 🥰

Bu da kızımın son pozu 🎀 daha ilk bakar bakmaz kız bebek dedi doktorumuz 😂 ilk bacak arasını gösterdi hemen sağolsun 🥰

Şimdi bir tek şeker yükleme kaldı sonrasında bir süre rahat bir nefes alırım inşallah 🙏🏻
Yerim ben bu miniği 😍 maşallah. Güzel haberlerle gelmene çok sevindim canım benim sağlıkla gelsin minik inşallah ❤️ 🤲

İnşallah canım benim oğlumda ekojenik odak yani kalpte parlak nokta ve bir bobreginde büyüme çıkmıştı o zaman çok tedirgin olmuştum fetal DNA istemişti doktor çok şükür bunda gerek kalmadı. Oğlum da gayet sağlıklı doğdu zaten i yüzden bunda sorun da olsa için rahat olacaktım ufak tefek böyle şeyler çıkabiliyor çünkü ❤️

İnşallah sen de her şey yolunda çıkacaksın güzel haberler alacaksın 🥰
İnşallah canım ❤️❤️

Çok şükür kızlar sevindim bu zorlu yolda tek başıma yuvarlanmadığım için 🤣🤣🤣🤣🤣
Ahahhaa çok tatlısın bu gün son tatlımı yedim şimdi 2 gün tatlı yok kendime söz verdim .😁 Tarçınlı Türk kahvesi içtim o da hamileyken zararlıymış. Tatlı krizimi alıp götürsün dedim tarçın ama artık öyle bi şansım da yok. :(

Tatlı kriziniz geldi geldiği zaman kuruyemiş yiyebilirsiniz asla yerini tutmuyor biliyorum ama bir süre sonra o krizi bastırıyor hem kuruyemisler faydalı yağlar içerdiği için bebeğe çok faydalı. Birde hurma çok iyi geliyor. Hamilelikte onermiyorlar ama doktorum günde bir iki taneden birşey olmaz, oturup bir kilo yemedigim sürece demişti. Bende her gün yiyorum bebek erkek benimde ama canım tatlı aramıyor
Hurma yasak diyebiliyorum ve tek sevmediğim tatlı 😁 kuruyemişte ceviz yiyorum bazen fındık hiç yerini tutmuyor. Allahım bana irade versin🥹
5 kasemi🫣ay ben hiç yiyemiyorum ne yoğurt ne süt napcaz böyle
canım bebeğin kemik gelişimi için çok önemli ve her geçen gün ihtiyaçları artıyor. Süt peynir yumurta yoğurt kesinlikle yenmeli. Sen ye yeme bebek sende olan son zerreye kadar alır sonra bi bakarsın Allah korusun dişlerin yok bu yüzden yenmeli.
Osteocare başladım ben. Doktorum verdi diş kaybı olmasın diye. Belim tutuluyordu birde
bende içiyorum. Sizde kabızlık yaptı mı ?
Selam annişler tetenoz aşısı vurulup uyku hali olan oldu mu aceba 🥴
uyku hali ateş üşüme kol ağrısı normal canım.
U şeklinde olanı önermiyorum ya, L daha rahat olabilir çünkü zor sığıyorum içine zaten sırttan sıkıştırıyor gibi geliyor şimdi olsa L alırdım. Örnek foto ekliyorum bu bence iyi değil.
l nasıl oluyor nerde var 😁
Ay geçen gece bi yaz meyvesinin tadı ağzıma geldi ya. Nasıl olur böyle sey ?
Ağzım sulandı. Yutkundum. Tadı ağzıma geldi. :KK57: Aş ermek çok garip bir şey
ay canım benim yüzümden mi oldu hakkını helal et lütfen 😳

Ahahhaa çok tatlısın bu gün son tatlımı yedim şimdi 2 gün tatlı yok kendime söz verdim .😁 Tarçınlı Türk kahvesi içtim o da hamileyken zararlıymış. Tatlı krizimi alıp götürsün dedim tarçın ama artık öyle bi şansım da yok. :(

Hurma yasak diyebiliyorum ve tek sevmediğim tatlı 😁 kuruyemişte ceviz yiyorum bazen fındık hiç yerini tutmuyor. Allahım bana irade versin🥹

canım bebeğin kemik gelişimi için çok önemli ve her geçen gün ihtiyaçları artıyor. Süt peynir yumurta yoğurt kesinlikle yenmeli. Sen ye yeme bebek sende olan son zerreye kadar alır sonra bi bakarsın Allah korusun dişlerin yok bu yüzden yenmeli.

bende içiyorum. Sizde kabızlık yaptı mı ?

uyku hali ateş üşüme kol ağrısı normal canım.

l nasıl oluyor nerde var 😁

Yok aksine düzenli lavaboya çıkabilir oldum

İnşallah canım benim oğlumda ekojenik odak yani kalpte parlak nokta ve bir bobreginde büyüme çıkmıştı o zaman çok tedirgin olmuştum fetal DNA istemişti doktor çok şükür bunda gerek kalmadı. Oğlum da gayet sağlıklı doğdu zaten i yüzden bunda sorun da olsa için rahat olacaktım ufak tefek böyle şeyler çıkabiliyor çünkü ❤️

İnşallah sen de her şey yolunda çıkacaksın güzel haberler alacaksın 🥰
Benimde ilk hamileliğimde ense kalınlığı ve ağır omfalosel ultrason bulgusu vardı ardından fetal yaptırdık temiz geldi yine ardından detaylı yaptırdık bu saydıklarımdan ayrı 3 anomali daha eklendi ve zorunlu sonlandırılma kararı verildi, yaşanması gereken yaşanıyor ama güzel şeyler duymaya ihtiyacım var benimde dualarınıza talibim kısacası ❤️

Kıyamam kuzum ya geçmiş olsun valla ne diyim yapacak bir şey olmaması da kötü. Demek ki böyle gidecek gebelik sonuna kadar. Artık ne yapalım 3 ay daha idare edeceksin dikkat et kendine kuzum benim.. ❤️ 😍 git bakalım bu kadar çok kanadığını söyleyince ne diyecek ❤️

Çok tatlı maşallah ❤️güzel haberlerle gelmene çok sevindim canım benim sağlıkla al kucagina inşallah ❤️

Yerim ben bu miniği 😍 maşallah. Güzel haberlerle gelmene çok sevindim canım benim sağlıkla gelsin minik inşallah ❤️ 🤲
Oy sağol kuzucum Allah razı olsun 🥰 burun önemli değil ya🤣 cumartesi detaylım var ondan güzel haberlrle döneyim inşallahhh

Geçen İnstada bir paylaşımda fiyatları gördüm şok oldum dayan dedim bir iki aya ondan sonra bol bol yersin diye avuttum kendimi 😂😂
Sanırım bütün hamileler aynı şeyi aseriyo bide önüme çıkıp duruyo instada sürekli geçen aylarda bı manavda gördük alalım dedik ama o fiyata alsam aldigima değmeyecek kadar az vardı bende turşusunu alıp yemiştim 😂 yazı iple çekiyorum ilk gördüğümde bı kg alıp yiyeceğim 😂

Ay yok bacım. Bu başka bi meyve.😀

Hem sizin bahsettiğiniz o meyveyi hiç sevmem. Nasıl o kadar seviliyor hiç anlamıyorum 😝 para verip almayı bırak, üstüne para verseler yiyesim gelmez. :KK23:

Annemin bahçesinde ağacı var. Kardeşlerim, gelinler dibinde bekliyor olsun yiyelim diye. Ben haklarımı onlara vakfettim :p

Ay yok bacım. Bu başka bi meyve.😀

Hem sizin bahsettiğiniz o meyveyi hiç sevmem. Nasıl o kadar seviliyor hiç anlamıyorum 😝 para verip almayı bırak, üstüne para verseler yiyesim gelmez. :KK23:

Annemin bahçesinde ağacı var. Kardeşlerim, gelinler dibinde bekliyor olsun yiyelim diye. Ben haklarımı onlara vakfettim 😂
Ayyy deme ben bayılıyorummmmmmmm

Bence kendi doktoruna güven canım. Benim bildiğim kadarı ile su azlığı bebekte hareket azlığı yapıyor benim ilk gebeliğim de suyum az dı bebek hareket etmedi mi gel hemen diyoru doktorum. Gidiyordum serum veriyordu hareketler düzeliyordu. Bebekler balık gibidir su mutlaka olmaşı diyordu. Ama tabi doktorun eminim sana daha doğrusunı iletecektir. 🙏 stres yapma doktoruna güven
Benim de suyum azmış ve 17. Haftadan beri dışarıdan bile hareketleri görülebiliyor ve sürekli hareket ediyor. Ama su fazla olunca hissetmek ve görmek zorlaşıyor mantıken aslında. Sizin bahsettiğiniz ciddi şekilde su azlığı sanırım, hiç hareket edemeyecek kadar. Aslında benim detaylıdaki doktorum da bebeğin hareketinin kısıtlı olduğunu çok sıkışık şekilde durduğunu söyledi ama benimki aşırı hareketli olduğu için garipsiyorum ben de. Pazartesi kendi doktoruma randevum var o ne söyleyecek çok merak ediyorum bakalım. İnşallah sorunsuz atlatırız şu günleri🤲🏻

Kızlar aranızda hala benim gibi pirilam kullanan prensesler var mı 🤣 hala pirilam içtiğim için utanıyorum ama geçmiyor da bulantılar ne yapayım 🤣

Kızlar aranızda hala benim gibi pirilam kullanan prensesler var mı 🤣 hala pirilam içtiğim için utanıyorum ama geçmiyor da bulantılar ne yapayım 🤣
Bana hiç o ve türevleri yaramadı be 🤦🏻‍♀️ bulantı hazımsızlığım arada oluyor kötü hissedersem, çekmek istemezsem gaviscon içiyorum, sık tekrarlamiyor şükür, senin pis geçiyor sanırım 🤦🏻‍♀️

Back
X