- 28 Ağustos 2023
- 1.238
- 917
- 32
Ben de bunu aldım canım . Yıkadım hepsini . Çok güzel bence . Çok tatlı çok hafif bir kokusu var . Sert de olmadı çamaşırlarBen daha kullanmadım ama duru granül aldım onu kullanacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bunu aldım canım . Yıkadım hepsini . Çok güzel bence . Çok tatlı çok hafif bir kokusu var . Sert de olmadı çamaşırlarBen daha kullanmadım ama duru granül aldım onu kullanacağım
Toz olduğu için ekstra durulama yapılması gerekiyomuş istersen farklı dene hoşuna gitmezse yine bunaDalin içerik olarak nasıl
Bende oğlumda duru granül kullanmıştım. Bu sefer yine onu mu alsam farklı mı alsam bilemedim
Bi bakim onada
Yaa çok sevindim o zaman ekstra durulama yaptın mıBen de bunu aldım canım . Yıkadım hepsini . Çok güzel bence . Çok tatlı çok hafif bir kokusu var . Sert de olmadı çamaşırlar
Ben duru granülle yıkadım ama tekrar durulama gerekmedi . 1 saatlik yıkamaya attım bir de çok fazla dökmemek gerekiyormuş . Paket üzerinde uyarı var zatenToz olduğu için ekstra durulama yapılması gerekiyomuş istersen farklı dene hoşuna gitmezse yine buna
Tamamdır çok teşekkür ederim hiç pakete bakmamıştımBen duru granülle yıkadım ama tekrar durulama gerekmedi . 1 saatlik yıkamaya attım bir de çok fazla dökmemek gerekiyormuş . Paket üzerinde uyarı var zaten
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın doktor ne dedi
Pek iyi değilim mide bulantim geçmedi ama yapacak bir şey yok. Gece acile gittim orada bir şey çıkmadı. Sabah da üniversite hastanesine gittim orada da kötü bir şey çıkmadı. Ama pazartesi de şehir hastanesine normal muayene için gitmiştim orada bebeğe 2300 gram dediler, dün şehir hastanesi acilde 2700 dediler, bugün üniversitede 2565 gram dediler. Hepsi de bebeğe büyük dedi senin şekerin var mı takip edelim dediler. Gebelik şekerine bakılacak, 1 hafta evde cihazla aç tok günde 3'er kez ölçeceğim. Sürekli sen nasıl doğuracaksin işte büyük diye erken doğabilir falan gibi şeyler diyorlar. Bir de kan idrar verdim hastanede iken sonuçları çıkmamıştı idrarın. Doktor bana aile hekimine göster dedi İyice sinir oldum. Ayrıntılı ultrason için gittiğim doktora randevu aldım en son sinirlerim bozuldu. Devlet hastanesi birçok kez pişmanlık bence. Dün de kan kusuyorum diyorum bana zorla bir mide koruyucu verdiler damardan da uyudum yani. Özele gitsem bu kadar yorulur muydum, canım sıkılır miydi bilmiyorum. Bir de 2.7 ölçtüler dün serviks uzunluğunu. İyi bir sey herhalde erken doğum riskim var mı yok mu bilmiyorum ama azıcık korktum.Muhakkak ultrasonda yanlışlık oluyor canım dert etme. Nasıl geçti gecen sonuçların falan şimdi nasılsın?
Çok geçmiş olsun canım bence farklı farklı çıkması kilosunun normal bide erkek bebekler biraz daha iri oluyormuş hic canını sıkma. Bence gayet normal ama tabiki doktorlsr daha iyi bilir genede sen tansiyon ve şekerini takip et içini ferah tut müsait bir zamanda da özele git.dogumj nerde yapmayı düşünüyorsun ozeldemi devlettemi bu aradaPek iyi değilim mide bulantim geçmedi ama yapacak bir şey yok. Gece acile gittim orada bir şey çıkmadı. Sabah da üniversite hastanesine gittim orada da kötü bir şey çıkmadı. Ama pazartesi de şehir hastanesine normal muayene için gitmiştim orada bebeğe 2300 gram dediler, dün şehir hastanesi acilde 2700 dediler, bugün üniversitede 2565 gram dediler. Hepsi de bebeğe büyük dedi senin şekerin var mı takip edelim dediler. Gebelik şekerine bakılacak, 1 hafta evde cihazla aç tok günde 3'er kez ölçeceğim. Sürekli sen nasıl doğuracaksin işte büyük diye erken doğabilir falan gibi şeyler diyorlar. Bir de kan idrar verdim hastanede iken sonuçları çıkmamıştı idrarın. Doktor bana aile hekimine göster dedi İyice sinir oldum. Ayrıntılı ultrason için gittiğim doktora randevu aldım en son sinirlerim bozuldu. Devlet hastanesi birçok kez pişmanlık bence. Dün de kan kusuyorum diyorum bana zorla bir mide koruyucu verdiler damardan da uyudum yani. Özele gitsem bu kadar yorulur muydum, canım sıkılır miydi bilmiyorum. Bir de 2.7 ölçtüler dün serviks uzunluğunu. İyi bir sey herhalde erken doğum riskim var mı yok mu bilmiyorum ama azıcık korktum.
Doğumu üniversite hastanesinde yapmak zorundayım. İnsan muamelesi görmek için özele giderdim ama.Çok geçmiş olsun canım bence farklı farklı çıkması kilosunun normal bide erkek bebekler biraz daha iri oluyormuş hic canını sıkma. Bence gayet normal ama tabiki doktorlsr daha iyi bilir genede sen tansiyon ve şekerini takip et içini ferah tut müsait bir zamanda da özele git.dogumj nerde yapmayı düşünüyorsun ozeldemi devlettemi bu arada
Çok geçmiş olsun ben de bulantının yoğun olduğu dönemde kan kusuyordum damardan mide koruyucu verdiler hiçbir zararı yok dedi.Hastalandığımda da kusmam ve ishalim artmıştı yaklaşık 4 5 günde kendime anca geldim.Ama kusmam 2 güne azalmıştı.Gebelik şekerine baktırmıştın diye hatırlıyorum bir şey çıkmamıştı aslında Çoğumuzun bebeğine önde kilosu fazla vb bir şeyler diyorlar zatenBenimkine başı önde gidiyor dedi en son devletteki doktor özeldeki ne diyecek bilmiyorum.Hepimizin yapısı da farklı kimimiz daha uzun daha kilolu veya tam tersi bebeklerimiz de aynı olmayabilir bazen genetik oluyor.Biz doktorumuzun tavsiyesine uyup süreci güzelce geçirmeye çalışacağızPek iyi değilim mide bulantim geçmedi ama yapacak bir şey yok. Gece acile gittim orada bir şey çıkmadı. Sabah da üniversite hastanesine gittim orada da kötü bir şey çıkmadı. Ama pazartesi de şehir hastanesine normal muayene için gitmiştim orada bebeğe 2300 gram dediler, dün şehir hastanesi acilde 2700 dediler, bugün üniversitede 2565 gram dediler. Hepsi de bebeğe büyük dedi senin şekerin var mı takip edelim dediler. Gebelik şekerine bakılacak, 1 hafta evde cihazla aç tok günde 3'er kez ölçeceğim. Sürekli sen nasıl doğuracaksin işte büyük diye erken doğabilir falan gibi şeyler diyorlar. Bir de kan idrar verdim hastanede iken sonuçları çıkmamıştı idrarın. Doktor bana aile hekimine göster dedi İyice sinir oldum. Ayrıntılı ultrason için gittiğim doktora randevu aldım en son sinirlerim bozuldu. Devlet hastanesi birçok kez pişmanlık bence. Dün de kan kusuyorum diyorum bana zorla bir mide koruyucu verdiler damardan da uyudum yani. Özele gitsem bu kadar yorulur muydum, canım sıkılır miydi bilmiyorum. Bir de 2.7 ölçtüler dün serviks uzunluğunu. İyi bir sey herhalde erken doğum riskim var mı yok mu bilmiyorum ama azıcık korktum.
Evde antrede kargolardan kıpırdamaya yer kalmadı eşime kapıyı açarken tam açma ev savaş alanı diyorumBir odayı yapsam başka oda kalıyor hepimize güzel enerjiler gelsin inşallahAy herkes kiyafet yikamaya çanta hazirlamaya başladi allahim bana enerji ver
Bence genetik. Ben 1.75 boyundayım, eşim 1.79. Küçükken benim kafam büyüktü bence ondan diyor. Ben zaten uzun biriyim eşim de erkeklere göre normal. Bebeğin büyük olmasını sorun etmiyordum genetik diyordum. Ama bugün doktor 3 kez nasıl doğum olacak, keşke bebek büyük olmasaydı dedi. Asabım bozuldu. Ne bileyim hasta olan benim yani, nasıl olacak onu da sen söyle de mi? Bir de bu kadar önemsiyorsun madem bana aile hekimine sonuç göster ne demek? Ben de özele gideceğim işte bir sorayım doktora, rahatça cevap alayım. Anestezi riski nedeniyle özel hastanelerde doğum yapamıyorum. Doğumu üniversitede ya da şehirde yapmam lazım. Şeker yuklemesinde çıkmadı şekerim ama belki sonradan mı oldu acaba diye bakacaklar işte. Süreci güzel geçirmek zorlaştı bence. Artık son zamanlar gerçekten ağırlaştık her şey daha zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Çok geçmiş olsun ben de bulantının yoğun olduğu dönemde kan kusuyordum damardan mide koruyucu verdiler hiçbir zararı yok dedi.Hastalandığımda da kusmam ve ishalim artmıştı yaklaşık 4 5 günde kendime anca geldim.Ama kusmam 2 güne azalmıştı.Gebelik şekerine baktırmıştın diye hatırlıyorum bir şey çıkmamıştı aslında Çoğumuzun bebeğine önde kilosu fazla vb bir şeyler diyorlar zatenBenimkine başı önde gidiyor dedi en son devletteki doktor özeldeki ne diyecek bilmiyorum.Hepimizin yapısı da farklı kimimiz daha uzun daha kilolu veya tam tersi bebeklerimiz de aynı olmayabilir bazen genetik oluyor.Biz doktorumuzun tavsiyesine uyup süreci güzelce geçirmeye çalışacağız
Ay bi de kargolar var kasim indirimleri sagolsun az önce bile kargo geldi trendyol express mesai yapiyor sanirim bu saatte salon kalk gidelim diyor 3 makina camasir 1i kurutmada hala bugun supurdum sildim suan totomu cekemiyorum vallaEvde antrede kargolardan kıpırdamaya yer kalmadı eşime kapıyı açarken tam açma ev savaş alanı diyorumBir odayı yapsam başka oda kalıyor hepimize güzel enerjiler gelsin inşallah
Bende de hiç hazırlık yokAy herkes kiyafet yikamaya çanta hazirlamaya başladi allahim bana enerji ver
İlk gebeliğimde 37. Haftada çatı muayenesi yaptı doktor, sezaryene karar verdiKızlar gebe eğitiminde çatı muaynesini sordum.Bunun saçma olduğunu kimsenin oradaki muayne ile doğurursun veya doğuramazsın diyemeyeceğini söyledi.Nasıl doğmak istediklerine bebekler karar verir.Sizin doğum belirtileriniz başladığında o anki durumunuza göre bebek strese girmezse açılmanız vs uygunsa normal doğum aksi durumda sezaryen tercih edilir dedi.Tabi bazı durumlarda mecburi sezaryen önceden belirlenirmiş.Kendi doktorumla çatı muaynesini daha önce hiç konuşmadık.Bu konuda doktoruyla konuşan var mı
Hahahaha ilk bebesi düşük kilolu olanlar iriliği nasıl savunuyor amaYa benim bebekte iri olabilir miiiiii bişey denicem
( imza: ilk bebesi 2660 gr doğan ana)
Ben incia aldım kuzum. Kızımda uni baby kullanmıştım.Senin aracılığınla herkese sormui olim deterjan olarak ne kullandınız ?
Ben aldım henüz yeni geldi denemedim canım.Kızlar bu ateş ölçerden alan var mı ?