Oglumdan kalan kıyafetlerini hassasta atacağım leke çıkarıcıda bekleteceğim çünkü ama yeni aldıklarımı 30 derecede günlük kısa programda yıkarımBebek kıyafetlerini yıkayan hamişler makinede hangi program derecede yıkadınız bnde yarın başlıyorum artık
İlk gebeliğimde 61 le başladım 22 den fazla kilo aldım hatta son hafta 25 te olmuş olabilir oğlum 2660 gr doğduMaşallah sizin süpermiş. Benim kuzenimde 7 kilo ile doğuma gitmişti. 3800 bebeği doğmuştu.
Valla 64.5 65 le hamile kaldım bugün 74 çıktım hayırlısı be gülüm kilo veriliyor dert değilKızlar kilo durumunuz ne? 31+2deyiz ben 10 kilo almışım tam, bu sabah tartıldım. 1 aydır tartının pili bitmişti, tartılamıyordum. Bu kadar beklemiyordum
Yaa ne güzel bende bebek kamerası kanguru falan sipariş etmiştim hepsi çok güzel geldi memnunum yani. Yeni aldıklarını da güle güle kullan canımEşim de demişti bu vergi olayı Türkiye alıyor die.demk orda olmuyor.bence iyiye almışsın.cunku bı yarısı kadar da vergi oderdin.ama tabi Türkiye'ye göre fiyat uygun ve kalite iyi oluyor.oglumun montuna fln bayıldım ben.gelecek olan siparisimde de oğluma ve kendime çanta cüzdan fln aldım.bi kaç küçük mutfak eşyası aldım .bakalım onlar nasıl gelecek.
Böyle düşünme canım tabi ki birçok kişi sağlıkla alıyor kucağına bebeğini ama olumsuz örnekler de olabilir.Bilmesen de kendini suçlayabilirsin ben suçlardım diyim en azından.Gebe eğitiminde doğumdan sonra baygın gibi olan çocuklar olduğundan bahsedildi.En azından ekstrem bir durum olduğunda bizim teşhisimiz var belki ona göre hemen bir önlem alınır.28+6 haftadayım. Diyetle dengelenmezse insüline başlanacak. Keşke hiç yapmasaydım şeker yüklemesi. Kimse yapmıyor artık olan bşls olduğunu bilmeden geçirşyor hamileliğini. Böyle sürekli bi stres içinde olmak çok kötü
Ayy boşversene ya ağzı olan konuşuyor, şu yaşlı teyzleeri de anlamıyorum sürekli birileriyle konuşma bişeyler söyleme derdinde kardeşim bi salın yaa, geçende biri beni yolda görmüş lafa tutuyor sanırısın kırk yıllık ahbabımKizlar kardeşlerim ara tatilde gelmişti yanıma.dun pazara çıkalım dedik çıktık. bı sweat giydim, üstüme de şişme montumu giydim ama fermuari kapanmıyor.millet yüzüme değil direk karnıma bakıyorlardı.yasli bı teyze dedi böyle çıkılmaz daha bol bsyler giy fln dedi.acaba nazar açısından mi yoksa ayıp diye mi dedi bilemedim.kardesim hemn ustundekini çıkarıp bana verdi kardeşim kilolu bana tam oldu tunik şeklinde bol ceketi.bundan sonra dışarı cikmama kararı aldım kendimce.esim de hamile olmak ne zamandır ayıp diyor.
Sen neden kendini eve kapatıyorsun asla böyle düşünme kendine eziyet resmen.Ayıp diyen rahatsız oluyorsa bakmasın.Ne niyetle söyledi bilmiyorum ama sen kendini nasıl rahat hissediyorsan o şekilde davran.Zaten hassas dönemdeyiz bir de başkalarıyla uğraşmayalım keyfine bak lütfenKizlar kardeşlerim ara tatilde gelmişti yanıma.dun pazara çıkalım dedik çıktık. bı sweat giydim, üstüme de şişme montumu giydim ama fermuari kapanmıyor.millet yüzüme değil direk karnıma bakıyorlardı.yasli bı teyze dedi böyle çıkılmaz daha bol bsyler giy fln dedi.acaba nazar açısından mi yoksa ayıp diye mi dedi bilemedim.kardesim hemn ustundekini çıkarıp bana verdi kardeşim kilolu bana tam oldu tunik şeklinde bol ceketi.bundan sonra dışarı cikmama kararı aldım kendimce.esim de hamile olmak ne zamandır ayıp diyor.
Evet canım Türkiye’de var vergi. Bizimkiler nereden nasıl para alacaklarını şaşırdıkları için. Aliexpress ilk çıktığı zamanlar vergi muhabbeti yoktu mesela sonradan baktılar millet yurtdışından alışveriş yapıyor hemen vergi koydular. Telefon kayıt olayı da aynı şekilde 2012 yıllarında yurtdışı telefon kaydı için para vermiyordun sonradan çıkardılar onudaEşim de demişti bu vergi olayı Türkiye alıyor die.demk orda olmuyor.bence iyiye almışsın.cunku bı yarısı kadar da vergi oderdin.ama tabi Türkiye'ye göre fiyat uygun ve kalite iyi oluyor.oglumun montuna fln bayıldım ben.gelecek olan siparisimde de oğluma ve kendime çanta cüzdan fln aldım.bi kaç küçük mutfak eşyası aldım .bakalım onlar nasıl gelecek.
Çok doğruAyıp diyen rahatsız oluyorsa bakmasın
Bebek kamerası bende gördüm sepete attım bı kablolu bı kablosuz bide ampul şeklinde karar veremedim hangisi iyi olur die.sen de güle güle kullan kuzum.evwt haklısın kisitlamamam gerek Allah günah yazmasın ama cok utandım.oyle deyince.istanbuldayken oğlumda son gün bile çıkıp çarşı pazar gezmistik rahmetli annemlerle. kimse bsy demiyordu.kucuk yerde biraz daha kısıtlı oluyor sanırım herşey.hamile kalmakta dahilYaa ne güzel bende bebek kamerası kanguru falan sipariş etmiştim hepsi çok güzel geldi memnunum yani. Yeni aldıklarını da güle güle kullan canım
Bu arada o teyzeye hiç aldırış etme nedense yaşlı kesimde bi ayıp algısı var. Hamileliğin, bebişin kendi belli etmesinin nesi ayıpsa. Anlıyorum onların dönemi öyleymiş ayıplamışlar ama sen yanlış birşey yapmıyorsun sakın kendini kısıtlama
Aynen canım en çokta yaşlı teyzelerin ağzı bol bol laf yapio.Ayy boşversene ya ağzı olan konuşuyor, şu yaşlı teyzleeri de anlamıyorum sürekli birileriyle konuşma bişeyler söyleme derdinde kardeşim bi salın yaa, geçende biri beni yolda görmüş lafa tutuyor sanırısın kırk yıllık ahbabım
Türkiye şaşırdı iice cnm valla.en olmadık seylerden vergi alcaklar ona üzülüyorum.maaslarimizdan ekderslerimizden ayrı ayrı vergi alıyorlar tasitlarimiz için yüzde bilmem kaç vergi alıyorlar ama zama gelince yok.neyse ağzımı acmiiyim en iyisiEvet canım Türkiye’de var vergi. Bizimkiler nereden nasıl para alacaklarını şaşırdıkları için. Aliexpress ilk çıktığı zamanlar vergi muhabbeti yoktu mesela sonradan baktılar millet yurtdışından alışveriş yapıyor hemen vergi koydular. Telefon kayıt olayı da aynı şekilde 2012 yıllarında yurtdışı telefon kaydı için para vermiyordun sonradan çıkardılar onuda
Benimde günde 1 le düşmüştü yeni kullanmama rağmen ikiye çıkar dedi önümüzdeki kontrolde bakacak tekrar belki yetmiyordur bir tane ya da damardan verebilirKızlar birşey sormak istiyorum size. 4 ekimde kan verdiğimde hemoglobin değerim 11.2 ydi. Ferrum kullanıyordum ozamanlar. Doktorum değerimi görünce ilacımı değiştirdi kanını yükseltmemiz lazım dedi oroferon yazdı. Dün kan verdim 1 ay sonunda kan değerim 11.1 çıktı. Yani artmamış 0.1 değer düşmüş. Sebebi ne olabilir henüz doktorumada gösteremedim.
Biz sizinle aynıyız ben 2 hafta önce gittim 10 kilo almıştım doğuma kadar 3 kilo alma hedefin olsun dedi ben 2 haftada aldım 3 kiloyu :)))) toplam 13 kilo ile yola devam ediyorum.30+5 deyim 13 kilo aldım 60 ile başlamıştık yola
Yaa ewt bu ara çok yemesemde hızlı alıyorum bnde doğuma kadar +3 koydum kendime bakalım kaçla kapatıcazBiz sizinle aynıyız ben 2 hafta önce gittim 10 kilo almıştım doğuma kadar 3 kilo alma hedefin olsun dedi ben 2 haftada aldım 3 kiloyu :)))) toplam 13 kilo ile yola devam ediyorum.
Ben 74 ile başlamıştım ilk 3 ay 71e düştüm bulantılardan dolayı. Sürekli al ver oldu ve şuan 79um totalde 5 kilo almışımKızlar kilo durumunuz ne? 31+2deyiz ben 10 kilo almışım tam, bu sabah tartıldım. 1 aydır tartının pili bitmişti, tartılamıyordum. Bu kadar beklemiyordum
Bebişler demir depomuzu kullanıyor canım ondan hele bi de ben rahatsız ediyor diye demir ilacı bile kullanmıyorum yarın bende kan vericem bakalım ne durumdayımKızlar birşey sormak istiyorum size. 4 ekimde kan verdiğimde hemoglobin değerim 11.2 ydi. Ferrum kullanıyordum ozamanlar. Doktorum değerimi görünce ilacımı değiştirdi kanını yükseltmemiz lazım dedi oroferon yazdı. Dün kan verdim 1 ay sonunda kan değerim 11.1 çıktı. Yani artmamış 0.1 değer düşmüş. Sebebi ne olabilir henüz doktorumada gösteremedim.
Ben 29+4 teyim. 55_56 kilo ile hamile kalmistim suan 64 kiloyum. Karnima aldim aslında daha cok, minyom tipliyim. Ama ayak bileklerim ozellikle de baldirlarim cok kalinlasti zaten boyum 1.60, winnie the pooh gibi oldum:)Kızlar kilo durumunuz ne? 31+2deyiz ben 10 kilo almışım tam, bu sabah tartıldım. 1 aydır tartının pili bitmişti, tartılamıyordum. Bu kadar beklemiyordum
Gebelikte damardan alınabiliyor mu bilmiyordum. Haftaya perşembe doktoruma randevum bakalım ozaman karar verir artık canım sağolBenimde günde 1 le düşmüştü yeni kullanmama rağmen ikiye çıkar dedi önümüzdeki kontrolde bakacak tekrar belki yetmiyordur bir tane ya da damardan verebilir