• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
Bacım geçmiş olsun. Açıkçası benim pek bilgim yok. Bir bilen Umutvari Umutvari idrar tahliline yorum yapar. :KK51:

İlk hamilelikte 50lik şeker yüklemesi yapmıştım. Bu seferkinde randevum yarın 8.30da. Ve glikoz içeceği almadığım şimdi aklıma geldi. :KK57:

Baktım saate 20 dk var eczanenin kapanmasına.:KK47:

Nasıl çıktım evden. Koşarak gittim. :KK55: 4 eczane gezdim. Hiçbirinde yok. Siparişle geliyormuş. :olamaz:

5. Eczaneye mecalim de kalmadı zamanım da. Telefonla aradım. Var dedi. Almaya gelicem dedim. Beş dk ya kapatıyoruz hanımefendi dedi. Dedim ki yuvarlanarak geliyorum. :-)
Kız güldü. Hakket vardım kapatmak üzereler. Kız elinde içecekle bekliyor. Neyseki aldım.

Bu arada sunacağız şey 90 tl. Bu paraya 2 kg şeker alır, iki tepsi tatlıya şerbet yapardım :oha:
Aaaa allahtan aklına gelmiş valla neyse ki çok şükür yetişmişsin ahhahahaha yuvarlanarak çok iyi 😂😂 vay arkadaş ya bana hastaneden verdiler 75 lik içtim bende ama bence erken olması çok iyi randevunun ya ben 9 da girdim 12 de çıktım biraz daha bekletseler bayılacaktım açlıktan 😂😂

90 tl şekerli şey için gerçekten çok dediğin gibi tatlı yapar hem yer keyif alırdın 😅

Canımcım idrarda lökosit var biraz enfeksiyon olabilir. Ama bu kadar lökosite antibiyotik vermeyebilirler çok değil çünkü. Bol bol su iç idrarın seyrelsin. Doktor gerekli görürse kültür testi isteyebilir belki. Şeker yüklemesinde kaç mg şekerli su içtin kuzum
Oy Allah razı olsun canım içim rahatladı valla amann ben daha ne kadar su içicem günde 3 ten fazla bazen 4 içiyorum ya napayım arkadaş ben 😂😂 75 lik içtim bacım 🫠

Ah ahh eski çalıştığım hastanede biz hazırlar içirirdik gebelere. Artık sistem böyle mi olmuş ya 🤣 eczanede direkt bu şekilde satılıyor sanırım. Bizim eski sistem daha iyiymiş gebeler hiç yorulmuyordu 😀
Öncekinde toz glikoz almıştım. Pet şişede su ile gittim. Hemşire suyun yarısını döktü. Tozu şişeye karıştırdı. Öyle içtim.

Böyle güya daha pratik. Aslında devlet de sağlayabilir yani bunu. Ne ki bir bardak şekerli su. Maliyeti bile yok. Bize eziyet sadece. En Büyük KK
Aaaa allahtan aklına gelmiş valla neyse ki çok şükür yetişmişsin ahhahahaha yuvarlanarak çok iyi 😂😂 vay arkadaş ya bana hastaneden verdiler 75 lik içtim bende ama bence erken olması çok iyi randevunun ya ben 9 da girdim 12 de çıktım biraz daha bekletseler bayılacaktım açlıktan 😂😂

90 tl şekerli şey için gerçekten çok dediğin gibi tatlı yapar hem yer keyif alırdın 😅
Allahtan aklıma geldi, ama senin vesilenle geldi :KK74:

Ben de tedarikli gideyim. Telefon şarj, kulaklık, oyalanacak bi şeyler. 😄

Öncekinde toz glikoz almıştım. Pet şişede su ile gittim. Hemşire suyun yarısını döktü. Tozu şişeye karıştırdı. Öyle içtim.

Böyle güya daha pratik. Aslında devlet de sağlayabilir yani bunu. Ne ki bir bardak şekerli su. Maliyeti bile yok. Bize eziyet sadece. En Büyük KK

Ay ne güzel iyi şeylere vesile olmak🥰😘😘

Al al valla vakit geçmiyor ya hatta kitap alsam keşke dedim bende oyalanmak önemli yoksa patlamaya başlıyorsun 😂😂

Merhaba hanimlar, dogum fotografcisiyla ilgili ne düşünüyorsunuz?
Ve sanırım istemiyorum. Doğum sırasında garip geliyor açıkçası, rahat edemem gibi geliyor. Ertesi gün aile ile vb çekimde de ne bileyim ya kafam hiç orda olmaz gibi geliyor. Arkadaşlarım sonradan pişman olacaksın, o albümlere bakmak çok keyifli oluyor diyorlar.
Siz ne düşünüyorsunuz? Az para da değil anladığım kadarıyla..
Bende aynı şeyi düşünüyorum yani zaten mahrem bir durum bana göre birde o haldeyken başka birinin oda da olması vs bana da saçma geliyor. Ben şöyle yapıcam yani Allah nasip ederse hastanede kalış süreme göre 1.gün yada 2.gün aileden birine çektireceğim. Az parada değil dediğin gibi yazık tabi herkesin tercihine saygı duyarım biz kardeşiminkşnde de öyle yaptık ben çektim çokta güzelmoldu valla 😂

Oy Allah razı olsun canım içim rahatladı valla amann ben daha ne kadar su içicem günde 3 ten fazla bazen 4 içiyorum ya napayım arkadaş ben 😂😂 75 lik içtim bacım 🫠
Ya gebelikte hepimiz çok sık idrar yolu enfeksiyonuna yakalanabiliyoruz. Bi defa her şeyden önce günde 5372828 kere tuvalete çıkıyoruz 🤣 ben de geçen ay enfeksiyon olmuştum benim lökosit ve bakteri değerlerim yüksekti. Tek kullanımlık antibiyotikler var ondan kullandım ve düzeldi hemen. Onun haricinde iç çamaşırlarımı ütülerim ve mutlaka nioli yağı damlatıyorum tavsiye ederim 😍 sonuçlar 75 e göre normal gibi geldi bana ama tabi her hastanenin referans aralığı farklı olabiliyor 😍

Merhaba hanimlar, dogum fotografcisiyla ilgili ne düşünüyorsunuz?
Ve sanırım istemiyorum. Doğum sırasında garip geliyor açıkçası, rahat edemem gibi geliyor. Ertesi gün aile ile vb çekimde de ne bileyim ya kafam hiç orda olmaz gibi geliyor. Arkadaşlarım sonradan pişman olacaksın, o albümlere bakmak çok keyifli oluyor diyorlar.
Siz ne düşünüyorsunuz? Az para da değil anladığım kadarıyla..
Neden pişman olunsun ki 3-5 tane anı kalsın yeter keza zaten bebekler İçin sonradan iyi oldugumuzda istersek yine albüm yaparız 3 ay misal 6 ay yani acelesi ne ki ben öyle düşünüyorum zaten herşeye de albüm albüm dogum albümünede hic heves etmedim acıkcası akıbiyetim ne olacak onu dahi bilmiyorum

Pudra şekeri tarzı bir şey kullanıyorduk biz de. Çok maliyetli bir şey değil gerçekten. En azından devlet şunun için gebeleri uğraştırmamalı 😀

Ya gebelikte hepimiz çok sık idrar yolu enfeksiyonuna yakalanabiliyoruz. Bi defa her şeyden önce günde 5372828 kere tuvalete çıkıyoruz 🤣 ben de geçen ay enfeksiyon olmuştum benim lökosit ve bakteri değerlerim yüksekti. Tek kullanımlık antibiyotikler var ondan kullandım ve düzeldi hemen. Onun haricinde iç çamaşırlarımı ütülerim ve mutlaka nioli yağı damlatıyorum tavsiye ederim 😍 sonuçlar 75 e göre normal gibi geldi bana ama tabi her hastanenin referans aralığı farklı olabiliyor 😍
Ay evet öyle oluyormuş ya çok şükür bir sıkıntım yok yanma vs olmuyor bakalım doktor ne dicek yarın aramazsa ben ararım artık daha fazla dayanamam😁 iç çamaşırı hep ütülerim hamilelikten önce de ütülerdim yani o alışkanlık ama şu nioli yağını alışkanlık hali e getiremedim eve de aldım ama 🫠 onu damlatıp hemen mi giyiyorsun yoksa bekleyip mi peki 🥰 yaaa inşallah doktor da senin gibi aynı şeyi söyler şu şeker için valla Allah razı olsun canım çok sağol 🥰❤️❤️

Ay evet öyle oluyormuş ya çok şükür bir sıkıntım yok yanma vs olmuyor bakalım doktor ne dicek yarın aramazsa ben ararım artık daha fazla dayanamam😁 iç çamaşırı hep ütülerim hamilelikten önce de ütülerdim yani o alışkanlık ama şu nioli yağını alışkanlık hali e getiremedim eve de aldım ama 🫠 onu damlatıp hemen mi giyiyorsun yoksa bekleyip mi peki 🥰 yaaa inşallah doktor da senin gibi aynı şeyi söyler şu şeker için valla Allah razı olsun canım çok sağol 🥰❤️❤️
Rica ederim canımmm inşallahhh. Ben bir kaç damla damlatıp bi 5 dk bekleyip öyle giyiyorum. Gebelikte bi zararı var mı bilmiyorum açıkçası ama bence yoktur diye düşünüyorum 😀

Kızlar iyi akşamlar erkek bebeğim benim çoğunuz biliyorsunuz zaten ❤️ ben sürekli tatlı istiyorum sürekli ve genel de de yiyorum korkuyorum şekerim çıkacak diye. Böyle olan kadınlar var mı ? Tatlı isteğimi kesmesi için ne önerirsiniz ?

Kızlar iyi akşamlar erkek bebeğim benim çoğunuz biliyorsunuz zaten ❤️ ben sürekli tatlı istiyorum sürekli ve genel de de yiyorum korkuyorum şekerim çıkacak diye. Böyle olan kadınlar var mı ? Tatlı isteğimi kesmesi için ne önerirsiniz ?
Bende senin gibiyim. 3.erkek gebeliğim ve normalde tatlı sevmeyen biri olarak tatlıya düştüm hep gebeliklerimde. Sadece tatlıda değil makarna, pirinç, arpa şehriyeli şeyler vs. Bu 3 gebeliğimdede şekerle ilgili bir problem yaşamadım. Hormonlarım böyle yönlendiriyor sanırım 🙈 cnm çk istiyor ama kısıtlı yemeye çalışıyorum devamlı bu tarz yemek yerine dengeli beslenmeye çalışıyorum. Ne çok abartıyorum ne kendimi mahrum bırakıyorum diyeyim 🫠🫠 ye tatlıyı doğur hakkıyı lafınının hakkını sonuna kadar veriyorum ben 😅

Bende senin gibiyim. 3.erkek gebeliğim ve normalde tatlı sevmeyen biri olarak tatlıya düştüm hep gebeliklerimde. Sadece tatlıda değil makarna, pirinç, arpa şehriyeli şeyler vs. Bu 3 gebeliğimdede şekerle ilgili bir problem yaşamadım. Hormonlarım böyle yönlendiriyor sanırım 🙈 cnm çk istiyor ama kısıtlı yemeye çalışıyorum devamlı bu tarz yemek yerine dengeli beslenmeye çalışıyorum. Ne çok abartıyorum ne kendimi mahrum bırakıyorum diyeyim 🫠🫠 ye tatlıyı doğur hakkıyı lafınının hakkını sonuna kadar veriyorum ben 😅
Hahahahah 😁😁😁😁 valla bende aynıyım. Hiç sevmezdim tatlıyı bu ne kötü bir şey ya şimdi anlıyorum tatlı krizi neymiş falan 😁 günde rahat 3 kere canım tatlı istiyor. Kilo da çok aldırıyor 😁😁

Benim bebeğim de erkek ama hiç tatlı isteğim yok. Günlerce yemeyeyim aklıma gelmiyor. Heralde bu şeyler kıza erkeğe bakmıyor. 🙄

Kizlar 23+4 deyim nerdeyse on gündür bı kabızlık , sürekli ve özellikle yemekten sonra oluşan şişkinlik ve sürekli gaz , büyük abdestten sonra yanma ağrı sızı sürekli lavabo ihtiyacı gibi şikayetlerim var sizde de oluyormu böyle

Kizlar 23+4 deyim nerdeyse on gündür bı kabızlık , sürekli ve özellikle yemekten sonra oluşan şişkinlik ve sürekli gaz , büyük abdestten sonra yanma ağrı sızı sürekli lavabo ihtiyacı gibi şikayetlerim var sizde de oluyormu böyle
Hepimizde oluyor zeytinyağı ile güne başla ilk yiyecegın zeytinyağı olsun

Back
X