Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Bebişler demir depomuzu kullanıyor canım ondan hele bi de ben rahatsız ediyor diye demir ilacı bile kullanmıyorum yarın bende kan vericem bakalım ne durumdayım
Demir değerlerim güzelde hgb düşüyo işte anlamadım. O kullansın tüm depolarımı canım feda ona inşallah güzel çıkar sonuçların

Ay ben hamile göbüşümü çok sevdim bi göbeğin olup olabileceği en tatlı anlar ondan bilerek hiç gizlemiyorum
Sizde umursamayın nasıl iyi hissediyorsanız öyle giyinin

Eklentiler

• IMG_4454.jpeg
    133,7 KB · Görüntüleme: 107
Ben daha demin kan kustum resmen. Bu gece de saat 1'de 3'te 5'te kusmuştum. İlaçlar ise yaramıyor. Hiç iyi değilim. Gaviskon ve Rennie aldım. Sürekli midem ağzıma geliyor. Ne yesem kusuyorum, yemesem kusuyorum. Dün geceden beri. Bu 4. oldu. Sizce önemli acil bir şey midir? Doktora gideyim mi? Yoksa sabahtan üniversite hastanesinde randevum var onu mu beklesem? Bu kadar kusmak normal mi artık 32 hafta bitti benim.

Çok geçmiş olsun, acil birşey mi fikrim yok ama takipli olduğunuz doktora bir yazın isterseniz, ona göre hareket edersiniz.

33 haftaya mi girdin canim. Cok gecmis olsun rahatsizmiydin yoksa gebelikle ilgili gelisen bir olay saclari cikiyor derler eger rahatsiz degilsen soguk sut iyi gelir denedin mi bilmiyorum. dr gittiginde serum verirler rahatlarsin allah korusun zehirlenmiste olabilirsin yedigin birseyden oturu bence dr git ihmal etme icin rahat eder hem.

Çok geçmiş olsun, acil birşey mi fikrim yok ama takipli olduğunuz doktora bir yazın isterseniz, ona göre hareket edersiniz.
Devlete gittiğim için böyle bir imkanım yok. Sadece kadın doğum acile gidebilirim birazdan. Ama yarını bekleyebilirsem, ki hala midem ağzıma geliyor yatamıyorum muhtemelen beklemem imkansız gibi bir şey, üniversite hastanesinde takip ediliyorum oraya gidecektim 8.5'ta randevum vardı.
Biraz grip gibiydim ama çok değil. Midem zaten bir süredir 2 günde bir beni kesin cok ağır bir şekilde kusturuyor rahatsız ediyordu. O kadar rahatsızım ki şimdi birazdan yine kusacağım anlıyorum artık. Çok yoruldum eğer serum vs verirlerse gideyim en iyisi ben

Verirler canim devleti bilmiyorum ama ozeldee sen talep et veriler rahatlarsin o rahatlik ile uyursun .

Kızlar sizce gümüş kapak şart mı ?
Ben henüz almadım almalı mıyım
Var mı öneriniz siz hangisini aldınız ?
Canım meme ucu yarası olmayan şanslılardan olursan almana gerek yok tabiki ama yaraya da en iyi gelen şey gümüş kapak

Arkadaşa katılıyorum acile gitsenizde hiçbir şey yapmayacaklar kusma için en azından dr unuzu bilgilendirin ona göre hareket edin, çok geçmiş olsun. Bu arafa bende kusuyorum tabi sizin kadar olmasa da haftada bir muhakkak kusuyorum

Kuzum ben kaçırdım galiba geçmiş oslun ne zamandır böylesin? Ben kızımda öyleydim artık midede birşey kalmıyordu ve kan kusuyordum bir sonrası aşırı istifra ve gıdasızlıktan hastaneye yatış oluyor ben en son bayılmıştım hastaneye kaldırdılar ketonum yükselmiş yatış verdiler direk 1 hafta boyunca serumlar oral anal ilaçlar eziyetti. 7. Ayıma kadarda sürmüştü ama bi ilaç vermişti bi doktor sadece onunla ayağa kalkmıştım. Sende bence daha çok kusarsan git su kaybın için en azından bir serum takarlar. Artık sıfır beslenme sıvı alımı olduğunu ve kan kustuğunuda belirt muhakkak.

Kızlar kilo ölçümleri bebislerinizin nasıl kaçıncı haftalarda ne kadar çıktı bana biraz iri denildi stresliyim

Kızlar kilo ölçümleri bebislerinizin nasıl kaçıncı haftalarda ne kadar çıktı bana biraz iri denildi stresliyim
30+6 dün 1712 gram 40 cm dedi doktor 1 hafta önde ama sıkıntı olmaz dedi
Sizinkine ne dedi, sıkıntı 3 haftadan sonrasında olabiliyormuş sanırım

Canım bugün 29+2 ydik 1400 gr yakın dedi ama boyu söylemedi haftaya perşembe özeldeki doktorum daha net söyler. İri bir bebek olabilir hemen panik yapma benim yeğenim 5 kilo doğdu yenidoğan kıyafetler bezler olmadı ama sorun yok şuan 23 yaşında sağlıklı :) kimi bebekte minyon doğar sağlığı gelişimi yerindeyse üzülme hemen stres olma.

30+3 de 2000 olmuş dedi bir hafta kadar önce görünüyor dedi ama 2000 30 haftaya çok değil mi nette bakıyorum 2 tarama iyi gelmişti şeker yükleme de iyi geldi amniyon sıvısı bir miktar artmış çok önemli bir artış değil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…