Geldim acile. Kan idrar verdim sonuç bekliyorum. Kusmak erken doğum belirtisi olabiliyormuş alttan baktılar öyle değil dediler. Ama ultrasonda bile neredeyse kusuyordum. Asıl moralimi bozan bebeğime sürekli çok büyük bebek diyorlar, sürekli şekerin var mı diyorlar, korkuyorum büyük diye.Halbuki dün 2300 gram çıktı bugün 2700 dediler bence kendileri yanlış ölçüyor. Ben dünden beri aşırı kötüyüm ama midem 1 aydır falan felaket. Bugün çok aşırı kötü.Kuzum ben kaçırdım galiba geçmiş oslun ne zamandır böylesin? Ben kızımda öyleydim artık midede birşey kalmıyordu ve kan kusuyordumbir sonrası aşırı istifra ve gıdasızlıktan hastaneye yatış oluyor ben en son bayılmıştım hastaneye kaldırdılar ketonum yükselmiş yatış verdiler direk 1 hafta boyunca serumlar oral anal ilaçlar eziyetti. 7. Ayıma kadarda sürmüştü ama bi ilaç vermişti bi doktor sadece onunla ayağa kalkmıştım. Sende bence daha çok kusarsan git su kaybın için en azından bir serum takarlar. Artık sıfır beslenme sıvı alımı olduğunu ve kan kustuğunuda belirt muhakkak.
Benim dün 32 idi tam 2300 dediler. Bugün acilde 2700 dediler. Bence ölçümlere çok inanmamak lazım.30+3 de 2000 olmuş dedi bir hafta kadar önce görünüyor dedi ama 2000 30 haftaya çok değil mi nette bakıyorum2 tarama iyi gelmişti şeker yükleme de iyi geldi amniyon sıvısı bir miktar artmış çok önemli bir artış değil dedi
Geçmiş olsun eğer her gününüz böyle değilse hastalanmış olabilirsin.Ben de normalde günde 1 kere kusarken hastalandım günde 4 kere kusmaya başlamıştım.Mide bulantım da artmıştı.Acile gidebilirsin belki bir serum verirler daha iyi hissedersinBen daha demin kan kustum resmen. Bu gece de saat 1'de 3'te 5'te kusmuştum. İlaçlar ise yaramıyor. Hiç iyi değilim. Gaviskon ve Rennie aldım. Sürekli midem ağzıma geliyor. Ne yesem kusuyorum, yemesem kusuyorum. Dün geceden beri. Bu 4. oldu. Sizce önemli acil bir şey midir? Doktora gideyim mi? Yoksa sabahtan üniversite hastanesinde randevum var onu mu beklesem? Bu kadar kusmak normal mi artık 32 hafta bitti benim.
Ölçümler hepsinde değişebilir.Suyunda fazlalık var vs dediler mi? Belki genetiktir.Bazen iri bebek dedikleri de iri olmuyorGeldim acile. Kan idrar verdim sonuç bekliyorum. Kusmak erken doğum belirtisi olabiliyormuş alttan baktılar öyle değil dediler. Ama ultrasonda bile neredeyse kusuyordum. Asıl moralimi bozan bebeğime sürekli çok büyük bebek diyorlar, sürekli şekerin var mı diyorlar, korkuyorum büyük diye.Halbuki dün 2300 gram çıktı bugün 2700 dediler bence kendileri yanlış ölçüyor. Ben dünden beri aşırı kötüyüm ama midem 1 aydır falan felaket. Bugün çok aşırı kötü.
Benim dün 32 idi tam 2300 dediler. Bugün acilde 2700 dediler. Bence ölçümlere çok inanmamak lazım.
Arkadaşlar bebek iri olursa nolur ? Benim oğlum 4260 gram doğdu ve ben kızımında tombiş doğmasını isterim. Ele avuca daha iyi geliyor yani iyi oluyor
Benim de devletteki son muaynemde kafası 1 hafta önde dedi.Yarın özeldeki ne diyecek bakalım.Türlü türlü şey diyorlarGeriden gelmesi soru ileriden gitmesi sorun. Bebek iri dedi sivısi bunca zaman hep iyidi şimdi siviyida bir miktar fazla görünüyor dedi sınırı aşmış sayılmaz dedi kafa karışıklığı 2 hafta sonra açlık tokluk bakalım denildi. ;( ay bir sürü şey söyledi kafa da hep bir tık büyük dedi. Erkek.oldugu için olabilir dedi sonra. 2 li temiz gelmişti şeker yuklemem temizdi. Bugünkü muayene ile stres tavan
Canım bence hiç canını sıkma. Bende oğlumda şeker yüklemesi vs yaptırdım 2 hafta önden gidiyordu iri bebekti. Doktor sadece çok şekerli şeyler tüketme demişti. Ultrason ölçümleri de kesin doğru bi sonuç vermiyor. Bu arada oğlum son haftalarında kendi haftasıyla uyumlu çıkmıştıGeriden gelmesi soru ileriden gitmesi sorun. Bebek iri dedi sivısi bunca zaman hep iyidi şimdi siviyida bir miktar fazla görünüyor dedi sınırı aşmış sayılmaz dedi kafa karışıklığı 2 hafta sonra açlık tokluk bakalım denildi. ;( ay bir sürü şey söyledi kafa da hep bir tık büyük dedi. Erkek.oldugu için olabilir dedi sonra. 2 li temiz gelmişti şeker yuklemem temizdi. Bugünkü muayene ile stres tavan
Çok teşekkür ederim içim rahatlıyor.Canım bence hiç canını sıkma. Bende oğlumda şeker yüklemesi vs yaptırdım 2 hafta önden gidiyordu iri bebekti. Doktor sadece çok şekerli şeyler tüketme demişti. Ultrason ölçümleri de kesin doğru bi sonuç vermiyor. Bu arada oğlum son haftalarında kendi haftasıyla uyumlu çıkmıştı
Böyle söylüyor peşine erkek bebekler de olabilir normal diyor sonra sizin bebekliginiz nasılmış diyor şekere taramalar bakıyor normal çıkmış belki de uzun boylu kilolu yapılı bir genetiği olacak diyor. Gerçekten stres yaptırıyor 2 hafta sonra gel diyor gel de iki hafta bekle 2 saat stresle geçmedi.Benim de devletteki son muaynemde kafası 1 hafta önde dedi.Yarın özeldeki ne diyecek bakalım.Türlü türlü şey diyorlarsağlıcakla gelsin bebeklerimiz de bu süreci atlatalım
Erkek bebekler genel olarak daha iri oluyor ve hafta olarakta önde gidiyor. Görümcemin de öyle iki oğlu oldu ikiside 4 kilo üstü doğdu. İlla bi problem olcak diye birşey yokBebek hareketlerinde de azalma gibi
Çok teşekkür ederim içim rahatlıyor.aşırı bir aydır şekerli şeylere çok yuklendim bakalım bugünden itibaren kestim ve devam edicm allahim herkese kolay hamilelik sağlıklı ve hayirla kucagimiza alacagimiz bebisler nasip etsin hepsi stresli surecler
Allah razı olsun başkalarının tecrübelerinden faydalanmak iyi geliyorErkek bebekler genel olarak daha iri oluyor ve hafta olarakta önde gidiyor. Görümcemin de öyle iki oğlu oldu ikiside 4 kilo üstü doğdu. İlla bi problem olcak diye birşey yok
Benim suyun detaylıdan beri fazla çıkıyor sınıra yakınmış bebekte öndeydi ama şekerim çıkmadı normal yiyorum dikkat etmedenGeriden gelmesi soru ileriden gitmesi sorun. Bebek iri dedi sivısi bunca zaman hep iyidi şimdi siviyida bir miktar fazla görünüyor dedi sınırı aşmış sayılmaz dedi kafa karışıklığı 2 hafta sonra açlık tokluk bakalım denildi. ;( ay bir sürü şey söyledi kafa da hep bir tık büyük dedi. Erkek.oldugu için olabilir dedi sonra. 2 li temiz gelmişti şeker yuklemem temizdi. Bugünkü muayene ile stres tavan
Canım ,Bnm göğüs uçlarım aşırı yara olmuştu ilk bı kaç gün. hem lansinoh krem kullandım hem bu kalkanı taktım bide ben göğüs pedi kullanmadım hiç. akan süt bu kalkana doluyor.baya faydasını gördüm.gumus kapak hiç denemedim ben sanırım hatırlamıyorumKalkan alsam yeterli olur mu canım
Senin göbek fln küçükAy ben hamile göbüşümü çok sevdim bi göbeğin olup olabileceği en tatlı anlar ondan bilerek hiç gizlemiyorum
Sizde umursamayın nasıl iyi hissediyorsanız öyle giyinin
Benim doktor beni asiri gerdi hepsi üst üste oldu sanırım. Kafa kilo sıvı. 30 haftada 2 kg bbk de duymadım henüz arkadaşlarda 1 kg üzeri yazıncaBenim suyun detaylıdan beri fazla çıkıyor sınıra yakınmış bebekte öndeydi ama şekerim çıkmadı normal yiyorum dikkat etmedenkorkmayın bence bu haftalar tam bebişlerin kilo alma haftaları burdaki çogu anneye önde diyorlar