Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Geldim acile. Kan idrar verdim sonuç bekliyorum. Kusmak erken doğum belirtisi olabiliyormuş alttan baktılar öyle değil dediler. Ama ultrasonda bile neredeyse kusuyordum. Asıl moralimi bozan bebeğime sürekli çok büyük bebek diyorlar, sürekli şekerin var mı diyorlar, korkuyorum büyük diye.Halbuki dün 2300 gram çıktı bugün 2700 dediler bence kendileri yanlış ölçüyor. Ben dünden beri aşırı kötüyüm ama midem 1 aydır falan felaket. Bugün çok aşırı kötü.

Benim dün 32 idi tam 2300 dediler. Bugün acilde 2700 dediler. Bence ölçümlere çok inanmamak lazım.

Geçmiş olsun eğer her gününüz böyle değilse hastalanmış olabilirsin.Ben de normalde günde 1 kere kusarken hastalandım günde 4 kere kusmaya başlamıştım.Mide bulantım da artmıştı.Acile gidebilirsin belki bir serum verirler daha iyi hissedersin

Ölçümler hepsinde değişebilir.Suyunda fazlalık var vs dediler mi? Belki genetiktir.Bazen iri bebek dedikleri de iri olmuyor

Arkadaşlar bebek iri olursa nolur ? Benim oğlum 4260 gram doğdu ve ben kızımında tombiş doğmasını isterim. Ele avuca daha iyi geliyor yani iyi oluyor

Geriden gelmesi soru ileriden gitmesi sorun. Bebek iri dedi sivısi bunca zaman hep iyidi şimdi siviyida bir miktar fazla görünüyor dedi sınırı aşmış sayılmaz dedi kafa karışıklığı 2 hafta sonra açlık tokluk bakalım denildi. ;( ay bir sürü şey söyledi kafa da hep bir tık büyük dedi. Erkek.oldugu için olabilir dedi sonra. 2 li temiz gelmişti şeker yuklemem temizdi. Bugünkü muayene ile stres tavan

Benim de devletteki son muaynemde kafası 1 hafta önde dedi.Yarın özeldeki ne diyecek bakalım.Türlü türlü şey diyorlarsağlıcakla gelsin bebeklerimiz de bu süreci atlatalım

Canım bence hiç canını sıkma. Bende oğlumda şeker yüklemesi vs yaptırdım 2 hafta önden gidiyordu iri bebekti. Doktor sadece çok şekerli şeyler tüketme demişti. Ultrason ölçümleri de kesin doğru bi sonuç vermiyor. Bu arada oğlum son haftalarında kendi haftasıyla uyumlu çıkmıştı

Bebek hareketlerinde de azalma gibi
Çok teşekkür ederim içim rahatlıyor. aşırı bir aydır şekerli şeylere çok yuklendim bakalım bugünden itibaren kestim ve devam edicm allahim herkese kolay hamilelik sağlıklı ve hayirla kucagimiza alacagimiz bebisler nasip etsin hepsi stresli surecler

Benim de devletteki son muaynemde kafası 1 hafta önde dedi.Yarın özeldeki ne diyecek bakalım.Türlü türlü şey diyorlarsağlıcakla gelsin bebeklerimiz de bu süreci atlatalım
Böyle söylüyor peşine erkek bebekler de olabilir normal diyor sonra sizin bebekliginiz nasılmış diyor şekere taramalar bakıyor normal çıkmış belki de uzun boylu kilolu yapılı bir genetiği olacak diyor. Gerçekten stres yaptırıyor 2 hafta sonra gel diyor gel de iki hafta bekle 2 saat stresle geçmedi.

Erkek bebekler genel olarak daha iri oluyor ve hafta olarakta önde gidiyor. Görümcemin de öyle iki oğlu oldu ikiside 4 kilo üstü doğdu. İlla bi problem olcak diye birşey yok

Erkek bebekler genel olarak daha iri oluyor ve hafta olarakta önde gidiyor. Görümcemin de öyle iki oğlu oldu ikiside 4 kilo üstü doğdu. İlla bi problem olcak diye birşey yok
Allah razı olsun başkalarının tecrübelerinden faydalanmak iyi geliyor

Kızlar uyku gurusuna muadil bi model gördüm keşfette fena değil gibi 1 tog belki alternatif olabilir kumaşı falan iyi gibi duruyor

Benim suyun detaylıdan beri fazla çıkıyor sınıra yakınmış bebekte öndeydi ama şekerim çıkmadı normal yiyorum dikkat etmeden korkmayın bence bu haftalar tam bebişlerin kilo alma haftaları burdaki çogu anneye önde diyorlar

Kızlar 30.haftadayız ve hem özele hem devlete gidiyorum. Devlette detaylıyı 5 dkda bitirip erkek demişti doktor hiçbişey görememiştim ben. Ve baştan beri de erkek diyorlar ama şöyle bir sıkıntı var; özele gidiyorum %100 erkek diyor, devlete gidiyorum %100 erkek diyemem kesin değil diyor. Ne zaman kesinleşir dediğimde doğumda diyorlar. Farklı doktorlara gidiyorum ki net konuşsunlar diye ama geneli böyle söylüyor. İyice kafam karıştı..

Selam uykusuz anneler, 2 gecedir rüyamda ikiz bebeklerim olduğunu görüyorum dün gece ameliyat masası gibi bir yerde yatıyorlardı biri 3650 diğeri 3450ymiş. Ama hala doğmamışlar saatleri gelmemiş saatleri dolunca doğacaklarmış, ikisi de erkek gibiydi. Bu gece de ikiz oda takımı alıyordum farklı farklı bir sürü modele baktım. Hatta 4 yatak alıyordum 2 tane de yedek olsun diye hayırdır inşallah.

Kalkan alsam yeterli olur mu canım
Canım ,Bnm göğüs uçlarım aşırı yara olmuştu ilk bı kaç gün. hem lansinoh krem kullandım hem bu kalkanı taktım bide ben göğüs pedi kullanmadım hiç. akan süt bu kalkana doluyor.baya faydasını gördüm.gumus kapak hiç denemedim ben sanırım hatırlamıyorum
Ay ben hamile göbüşümü çok sevdim bi göbeğin olup olabileceği en tatlı anlar ondan bilerek hiç gizlemiyorum
Sizde umursamayın nasıl iyi hissediyorsanız öyle giyinin
Senin göbek fln küçük bnm acaba ikiz mi die soruyorlar maşallah öyle bı göbek var zaten başka yerimde kilo yok sadece gobegimde

Benim doktor beni asiri gerdi hepsi üst üste oldu sanırım. Kafa kilo sıvı. 30 haftada 2 kg bbk de duymadım henüz arkadaşlarda 1 kg üzeri yazınca üzüldüm

Kızlar sancım var ilk defa doğurmuyorumdur dimi rahim bölgem ve makat bölgeme vuruyor çocuk sanki kendini itiyor gibi oda sancı yaptı midem bulanmaya başladı. Nasıl oluyor doğum başlaması su gelirdi herhalde dimi çok korkuyorum hastahaneye de 2 gün önce dedim herşey iyi bu kadar sık gelme dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…