Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Etrafında ne var ki canım anlayamadım ben

Emziren anneler bebişlerinize mama verirken neyle veriyorsunuz? Ben kaşık biberon denedim ama onunla içemedi, biberon vermek istemiyorum başka neyle verebilirim yardımcı olabilir misiniz?

canım şurup geldi ama üzerine 11 yaş üzeri gibi bi ibare var. Sana gelen de öyle mi? Ne kadar veriyorsun cc olarak?
Canım günde 8 defaya kadar 1 ml verilebiliyormuş yorumlardaki satıcılar öyle bilgi vermiş ben hee huysuzlandığında 1 cc veriyorum günde toplam 3 cc yi geçmiyor

Etrafında ne var ki canım anlayamadım ben
Dikişlerin olduğu bölgede böyle beyazlıklar var belki de pişik krem sıkıyorum onlar kurudu üstünde olabilir. Doktor vermişti pişik kremini de üstne bol bol sık demişti. Yarından itibaren de bepanten kullan dedi.

Çok geçmiş olsun arkadaşım stres yapma yaptıkça tansiyonun tetiklenir

Emziren anneler bebişlerinize mama verirken neyle veriyorsunuz? Ben kaşık biberon denedim ama onunla içemedi, biberon vermek istemiyorum başka neyle verebilirim yardımcı olabilir misiniz?
Cay kasigiyla icince meme reddi olmaz der annem

Kızlar bugün sabah 10.30 da 2.ay aşısı olduk. Kolundan vurduklari verem aşısı ateş yapabilir dediler bu saate kadar yapmadi (20.30) bundna sonra yapar mı?

Kızlar bugün sabah 10.30 da 2.ay aşısı olduk. Kolundan vurduklari verem aşısı ateş yapabilir dediler bu saate kadar yapmadi (20.30) bundna sonra yapar mı?
3 güne kadar ateşi kontrol edin demişti bana sağlık ocağı. Ama ilk geceyi atlatmak yeterli bence. Biz de vurulduk ateş olmadı. Fakat ben yine de ilk gece tek kat giydirdim ateş olmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…