Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Tabii haber veririm mutlaka hepsini yaptım. Lahana mucizesi diye bi gerçek varmış ama. Bana baya iyi geldi. Düzenli lahanadan sonra biraz toparladım. Umarım ihtiyacınız olmaz ama aklınızda bulunsun

Ay aman hiç normal olsun falan deme sezaryan olsun sağlıkla gelsin minik kuş

Verirsin canım kilo bu ne olacak, yeter ki sen de bebiş de sağlıklı olun düşük kilo ile hamile kalmışsın ve şuanda 70 hiç fazla değil
Valla aynen öyle onemlimolan sağlık gerçekten de gerisi boş böyle moral buluyorum sağolun kiloda çok alınca çok hantal gibi oldum agirlastim eşime vinç siparişi vericemhamilelikte normal bişey mi bu ağırlık

Kaçıncı haftadasın kilosu bana çok gelmedi.Benim de gebelik şekerim var.31.hafta gibi benim 1600 çıkmıştı perşembe 32. Olucam bakalım o gün kaç çıkacakİnsülin için bir şey söylediler mi

Bende 31.haftadsyim bugün gidicez çok merak ediyorum minik papatyam kaç gram olmuş diye

Kızlar kilo durumunuz ne? 31+2deyiz ben 10 kilo almışım tam, bu sabah tartıldım. 1 aydır tartının pili bitmişti, tartılamıyordum. Bu kadar beklemiyordum
32 ye yaklaştım 9 kilo aldım.Ama bir suredir sabit kilodayım şekerden dolayı dikkat ediyorumSon aylarda daha çok kilo alınıyor diyorlar

Bukadar.kiloyu nasıl vericem bilmiyorum aşırı aldım bence
Doğum sonrası en az 15 i verirsin , emzirme döneminde de dikkat edersin geri kalan da gider. Ben süt olsun diye her şeyi yemiştim verdiğim kiloyu da geri aldım

Ben geçen şeyi farkettim bulaşık makinesini bile çok yavaş boşaltıyormuşum hızlı hareket etmek imkansız valla

Hantallık konusunda sanırım en başı ben çekiyorum, serklajdan dolayı genel olarak yatıyorum, dün gece lavaboya kalkamadım eşimi uyandırdım beni kaldırsın diye o derece yuvarlanarak bile kalkamıyorsun diye dalga geçti benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…