• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
Doğru ama tutamıyorum kendimi canım çok çekiyor. İnan kendimi tanıyamıyorum. Tek korkum şeker azaltacağım 💕
Akşam yemeyin o zaman Akşam sindirmesi daha zor 7 den sonra tatlıyı kesin gün icinde tüketin
Azaltmak sizin elinizde günde 3 degil 1 e düşürün sonra 2 günde bir yiyin 3 ayda yoksa maazallah ne kilolar alırız :KK28:

Akşam yemeyin o zaman Akşam sindirmesi daha zor 7 den sonra tatlıyı kesin gün icinde tüketin
Azaltmak sizin elinizde günde 3 degil 1 e düşürün sonra 2 günde bir yiyin 3 ayda yoksa maazallah ne kilolar alırız :KK28:
Ay sorma ya dua et canım valla kendimi tanıyamıyorum ben tatlı sevmem kahve sigaracıyımdır. Sade Türk kahvesi yanına en ufak tatlı aramam düşün bebek oldu sigarayı bıraktım zaten. İlk 3 ay normal tatlı yiyordum şu an artık anormale döndü dur diyecegım artık.

Tetanoz konusunda tedirginim ya. 10 yıldan fazla oldu yaptıralı. Tüm aletler steril, paslanma imkanı yok gebeleri aşıya maruz bırakmayıncılar var. Bir de bebek de faydalanmış olur diyenler de var. Aklım karışık yaptırmalı mıyım siz ne yaptınız herkes aşı oluyor mu? Kar zarar düşünebilecek bilgim de yok. Fikir verir misiniz aklım karıştı iyice
Risk almadım ben yaptırdım 2.doz da haftaya olucam.

Aç karnına demir neden kullanıyorsunuz ? Demir yemek arası değil mi ? İlk yiyeceğiniz şey zeytinyağı olsun 2 yemek kaşığı ile başlayın bence. Yumurtanızı da zeytinyağı ile yapın. Türk kahvesi de bağırsak dostu çok işe yarıyor. Yürüyüşte aynı şekilde ❤️
Ac karnına vermişti doktor ama

Ay sorma ya dua et canım valla kendimi tanıyamıyorum ben tatlı sevmem kahve sigaracıyımdır. Sade Türk kahvesi yanına en ufak tatlı aramam düşün bebek oldu sigarayı bıraktım zaten. İlk 3 ay normal tatlı yiyordum şu an artık anormale döndü dur diyecegım artık.
Bende Türk kahvesini artık içmiyorum. Aşırı severdim :) lohusalıkta var daha o yüzden dur dememiz lazım

Ay kızlar bi saat önce falan uykuya dalmıştım rüya görüyordum. İçerden bi ses geldi çok ani bi hareketle uyandık ama aşırı korktum. Meğer kediler bir şey devirmiş. Neyse geri yatağa yattım ama kalp atışımı bir türlü kontrol edemiyorum. İnanılmaz hızlı atıyor nefesimi de düzenleyemiyorum. Biraz doğrulayım diye kalktım ve kalkmamla burnumdan deli gibi kan akmaya başladı. Lavaboya koştum ama o sırada her yer kan oldu. Ağzımdan da kan geliyor sandım resmen bi anda yüzümün her yeri kan olmuş kabus gibiydi. Bu gece kanı çok zor durdurduk. Hemen tansiyonuma baktık 9-5 çıktı. Burnumun kanamasına alıştım aslında ama hiç böyle şiddetli ve uzun kanamamıştı. Zaten hemoglobinim de 9 a düşmüştü zar zor toplarlıyoruz kardeşim niye kanıyor bu diye moralim bozuldu. Burnu kanayan arkadaşlar var mı tavsiyeleriniz ya. Doktorum tansiyon normalse sorun yok dedi. KBB doktoru da sadece içeriyi nemli tutmak için bi burun kremi önerdi. Tamam da sürekli kan kaybediyorum o ne olacak ?
Canım gecmis olsun öncelikle. Alintiladim ama bir türlü cevap yazamadım eşim evde 2 gündür o evdeyken hiç bir seye bakamıyorum sürekli yapılacak işlere bakıyoruz. Nasıl oldun doktora ne zaman gideceksin kuzum?
birkaç gündür memelerimde feci bir yanma hissediyordum. Herhalde çatlayacak diye düşündüm. Bugün göğüs uçlarımda sarı sarı akıntılar gördüm. İltihap olacağını tahmin ediyorum. Başına gelen var mı? Çok yanma var her ikisinde de..
Canım o akıntılar süt bebeğin ağız sütü. Akıntılar gelir kurur sakin onlari kendin koparma. Devamı da gelir sütun yoksa. Bir tane kız vardı nstye yan yana girmiştik ilk hamileligimde nst yapan ebe de bize bilgiler veriyordu. Göğüs uclarinizdan akıntı gelirse sakin temizleyip koparmayin dedi kız dedi ki ben hep alıyorum onları. Kadın dedi bebeğin ilk ağız sütü gelir o çok besleyici olan sakin devam etme dedi. Ben zaten almıyordum ama orada daha ayrıntılı duymuştum. Yağla, kremle bırak kurcalamadan.
Kızlar merhaba kontrole gittim bugün yolunda herşey çok şükür ilk doz tetanozuda oldum bayramdan sonra detaylıya gireceğim dualarınıza talibim ❤️
İnşallah güzel haberlerle dönersin canım benim ❤️

Kızlar merhaba ben çok kilo aldım ama göbeğim sanki kilo almamışta ben almış gibiyim 😓 gebelikte herkes sağlıklı besleniyor da ben sağlıksız besleniyorum gibi hissediyorum

Canım gecmis olsun öncelikle. Alintiladim ama bir türlü cevap yazamadım eşim evde 2 gündür o evdeyken hiç bir seye bakamıyorum sürekli yapılacak işlere bakıyoruz. Nasıl oldun doktora ne zaman gideceksin kuzum?

Canım o akıntılar süt bebeğin ağız sütü. Akıntılar gelir kurur sakin onlari kendin koparma. Devamı da gelir sütun yoksa. Bir tane kız vardı nstye yan yana girmiştik ilk hamileligimde nst yapan ebe de bize bilgiler veriyordu. Göğüs uclarinizdan akıntı gelirse sakin temizleyip koparmayin dedi kız dedi ki ben hep alıyorum onları. Kadın dedi bebeğin ilk ağız sütü gelir o çok besleyici olan sakin devam etme dedi. Ben zaten almıyordum ama orada daha ayrıntılı duymuştum. Yağla, kremle bırak kurcalamadan.

İnşallah güzel haberlerle dönersin canım benim ❤️
Kuzum burun kanamaları devam valla. Bugün bile nerdeyse bir çay bardağından fazla kanamıştır 😀 hatta halım beyaz durduramadık bi sürü yerine damladı eşim sildi sağolsun 😀 Cuma gideceğim ama önceki gittiğimde de bi şey yapamayız şu an sadece burun içi nemlendirici verebilirim demişti 🥺 sanırım gebelik sonuna kadar benimle bu burun kanaması. Bi de polen alerjim var tam denk geldi malesef

Aç karnına demir neden kullanıyorsunuz ? Demir yemek arası değil mi ? İlk yiyeceğiniz şey zeytinyağı olsun 2 yemek kaşığı ile başlayın bence. Yumurtanızı da zeytinyağı ile yapın. Türk kahvesi de bağırsak dostu çok işe yarıyor. Yürüyüşte aynı şekilde ❤️
Yok herkese aynı verilmiyordur,benim de aç karnına yemekten en az bir saat once

Uyudum uyandım, bıraz göz atayım şuralara dedim ama gene uykum var, bikac gundur acayip uykum var, yorgunum, gece uyuyamıyorum doğru düzgün, yanlarım acıyor bacaklarim ağrıyor, vücudum ağrıyor... Bir de tekmeler uyandırmaya başladi, bir de wc derdi var, nasıl dinlenicez arkadaş 😂

Benim bebeğim de erkek ama hiç tatlı isteğim yok. Günlerce yemeyeyim aklıma gelmiyor. Heralde bu şeyler kıza erkeğe bakmıyor. 🙄
rdrsn rdrsn pirelideve pirelideve hanımlar bende lady gibiyim hiç istek olmaz tatlıya karşı bir iki kere canım çekti onda bile rahat yemedim şaşırıyorlar çevrem erkek bebekler tatlı ister hep sen ekşi şeyler yersin diyorlar 😂😂
Eşim bugün aramış beni markette sana bir şey alayım mı diyor kastettiği tatlı şeyler yok dedim çikolata da mı istemiyorsun diyor yooo dedim 😂😂 Adam şaşırıyor
bugün misafir eve davetliydi gelirken hem tatlı getirmişler hemde ben yaptım şimdi bu tatlıların hepsini kim yiyecek diye kara kara düşünüyorum 🤔

Uyudum uyandım, bıraz göz atayım şuralara dedim ama gene uykum var, bikac gundur acayip uykum var, yorgunum, gece uyuyamıyorum doğru düzgün, yanlarım acıyor bacaklarim ağrıyor, vücudum ağrıyor... Bir de tekmeler uyandırmaya başladi, bir de wc derdi var, nasıl dinlenicez arkadaş 😂
Al bende de o kadar 😒
Şu uykuyu hiç sevemedim hep bir yerlerde uyuşuk gibiyim ve halsizlik görende evi komple silip süpürmüş sanacak 😂

Back
X