• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    107
Benimkisi uyuyor artık. Mükemmel değil ama bir düzeni var. Geçen haftaya kadar çok fenaydı. Tükenmiştim. No Cry Sleep Solutions diye bir kitap var uyku eğitimi hakkında. İngilizcesini internette pdf olarak bulabilirsiniz. Ağlatmadan uyku alışkanlığı edindirme üzerine. Ben okuyup uyguladım. Şimdi daha iyiyiz. Nazar değer diye düşünmediğim için söylüyorum. Ben de çok çaresizdim. Her anne ve bebeği iyi olsun isterim 💗💗
Ay Allah razı olsun canım sana ve bebeğine de maşallah diyelim 🧿 pdf linki paylaşabilir misin ben bulamadım da
kizlar iyi geceler bestlak damla kullanınız var mi?ise yarıyor mu?
Ben kullandım ama bende işe yaramadı hoş bende hiçbir şey işe yaramadı yapısal sanırım süt meselesi de

kizlar iyi geceler bestlak damla kullanınız var mi?ise yarıyor mu?
Bende de işe yarıyor çok şükür. 1 bardak suya 20 damla damlatıyorum gece yatarken , 2-3 saat sonra göğsüm dolmuş oluyor. Ama tek başına etkili değil bende , gündüz dinlenmeyince içsem de daha yavaş etki ediyor

Hanımlar benim bebem ne zaman D vitamini versem kusuyor ve uyku düzeni şaşıyor. Benzer durumu yaşayan var mı?

Bir de sütüm tazyikli geliyor sanırım. Çocuk tıkanıyor içerken. Önden sağmak dışında ne yapılabilir? Gece kalkıp sağmak çok zor oluyor.

Hanımlar benim bebem ne zaman D vitamini versem kusuyor ve uyku düzeni şaşıyor. Benzer durumu yaşayan var mı?

Bir de sütüm tazyikli geliyor sanırım. Çocuk tıkanıyor içerken. Önden sağmak dışında ne yapılabilir? Gece kalkıp sağmak çok zor oluyor.
instadan görmüştüm.D vitaminini öğleden önce vermek gerekiyor diye.Ben sabahalrı veriyorum ama sanki benimkinin de kullandığım gün düzeni şaşıyor.Tazyikli Süt konusunda da makaslama yöntemi öneriliyor

Kolik bebek annelerine sorum var.Belirtiler ne ?Nasıl anladınız bebeğinizin kolik olduğunu.İnternetten bakıyorum işte haftada 3 gün haftada 3 saat ağlama vs.Bizimkisi sürkli ağlıyor derdi uykuya dalamamak oldugunu düşünüyordum ama belkide gazdan dalamıyor.Hep ayaklarını karnına mı çekmesi lazım veya Nasıl anlayabilirim?

1 aylık oldu olalı uyumuyor bugün 10 dan 1 e kadar uyumadı hastanedeydik yolda uyudu yarım saat eve geldik uyandı ara ara yarım saat toplamda 2 saat uyumamıştır saat 10 da yıkadım masaj yaptım emzırdim zar zor 12 de uyudu gecede uyanıyor emzirme alt değiştirme gaz cıkartma falan derken o arada da uyanık kalıyor bizimki 9 10 saat falan anca uyuyor ben hiç bir iş yapamaz oldum şuan hayatım boyunca yapmadığım şeyi yaptım evi dağınık bırakıp uyucam gaz çıkartmaya çalışmaktan kolum ağrıyo valla desteksiz çocuk büyütmek çok zor dokunsalar ağlıcam o derecedeyim 2 saat kesintisiz uyuduğu günleri özlüyorum ne güzeldi ya zorla uyandıran bendim
ben bi şekilde geçen cumartesi uzun bir aradan sonra 3-4 saat kesintisiz uyudum eşim besleyince bebeği resmen kendimi aşırı özel hissettim
Çok gazlı ya Bütün akşam uğraşıyoruz uyuturken sakinleştirmeye çalışıyoruz. Eşim yazık bugün diyo ki Biz ne zmn normal sevicez oyun oynucaz Ne zmn normal durcak bu çocuk Hep ağlıyor 😞
BiZ 2 gecedir çok fenayız bu akşam sa gelirse bayılacağız diye korkuyorum
Kolik bebek annelerine sorum var.Belirtiler ne ?Nasıl anladınız bebeğinizin kolik olduğunu.İnternetten bakıyorum işte haftada 3 gün haftada 3 saat ağlama vs.Bizimkisi sürkli ağlıyor derdi uykuya dalamamak oldugunu düşünüyordum ama belkide gazdan dalamıyor.Hep ayaklarını karnına mı çekmesi lazım veya Nasıl anlayabilirim?
genelde benzer saatlerde başlıyor akşam 17:00 sonra ve bütün şeklinde 3 saatten uzun sürüyor yani çocuk gülerken birden ağlamaya başlıyor ve ne yaparsan yap durmuyor 3-4 saatten önce. aralarda 10 dk es veriyorsa veriyorsa sadece ve genel rahatsızlığı gaz oluyor tam rahatlıyor bi osuruk geliyo çat uyanıyor ya ağlamaya başlıyor evde garip hareketler istiyor koşma- squat bu tarz. Ben bunları doktora anlatınca kolik demişti direk googleyınca da benzer şeyler çıkıyor. Yani normal huysuzlukta bebeğim kucağımda memede susar benim bunda meme emdikçe daha kötü oluyor memede tepiniyor ayrıca

Bizimkisi resmen acı çeker gibi ağlıyor bayağı çığlık suratını böyle morartana kadar meme emerken genelde hep sakinleşir. memeyle kavga ediyor. biraz emiyor sonra kendini geri çekiyor bağırıyor ağlıyor sonra yine tekrar emmeye çalışıyor ama işe yaramıyor. ne yaparsan yap uyutmaya çalışırken sonuç elde edemiyorsun. artık ağlamaktan yorgun düşünce uyuyor. 😞 bazen iftarda başlıyoruz bazen gece 12 gibi başlıyor. Eskiden sabahları çok huzurlu uyanırdı aşk yaşardık. Şimdi sabahlarıda huzursuz. Öğlene kadar delirmeceler. Öğleden sonra uyuyor. Kv de her geldiğinde uykuda görüyor 🙈 sanıyor ki çocuk hep böyle. Şaka gibi.

Bizimkisi resmen acı çeker gibi ağlıyor bayağı çığlık suratını böyle morartana kadar meme emerken genelde hep sakinleşir. memeyle kavga ediyor. biraz emiyor sonra kendini geri çekiyor bağırıyor ağlıyor sonra yine tekrar emmeye çalışıyor ama işe yaramıyor. ne yaparsan yap uyutmaya çalışırken sonuç elde edemiyorsun. artık ağlamaktan yorgun düşünce uyuyor. 😞 bazen iftarda başlıyoruz bazen gece 12 gibi başlıyor. Eskiden sabahları çok huzurlu uyanırdı aşk yaşardık. Şimdi sabahlarıda huzursuz. Öğlene kadar delirmeceler. Öğleden sonra uyuyor. Kv de her geldiğinde uykuda görüyor 🙈 sanıyor ki çocuk hep böyle. Şaka gibi.
Bu sabahları kötü uyanma bizde de pzt sabahından beri var kolik'in acaba bir sonraki leveli falan mı? Çocuğumun rengi hep kırmızıydı şimdi mor olmaya başladı ağlamaktan :(

Kızlar size bir sorum olacak ilk bebek cahilliğime verin 😄😄 emzirirken bu memeyi neden tutmamız gerekiyor bebek zaten memeyi tuttuktan sonra bırakmıyor ki gayet güzel çekiyor ağzından da çıkmıyor tutmaktaki amaç ne 😄

Bu memeler ne zaman terbiye oluyor arkadaşlar? Terbiyesiz memeler her yere damlatıyorum. Çeşme gibi. Ağrı da yapıyor. Sağsam der sağmasam dert. Bebek bitiremiyor hep süt var göğüslerimde.

Kızlar size bir sorum olacak ilk bebek cahilliğime verin 😄😄 emzirirken bu memeyi neden tutmamız gerekiyor bebek zaten memeyi tuttuktan sonra bırakmıyor ki gayet güzel çekiyor ağzından da çıkmıyor tutmaktaki amaç ne 😄
Tutmamız mı gerekiyor? Ben tutmuyorum. Gayet güzel tutuyor zaten ordu gelse alamaz ağzından.

ben bi şekilde geçen cumartesi uzun bir aradan sonra 3-4 saat kesintisiz uyudum eşim besleyince bebeği resmen kendimi aşırı özel hissettim

BiZ 2 gecedir çok fenayız bu akşam sa gelirse bayılacağız diye korkuyorum

genelde benzer saatlerde başlıyor akşam 17:00 sonra ve bütün şeklinde 3 saatten uzun sürüyor yani çocuk gülerken birden ağlamaya başlıyor ve ne yaparsan yap durmuyor 3-4 saatten önce. aralarda 10 dk es veriyorsa veriyorsa sadece ve genel rahatsızlığı gaz oluyor tam rahatlıyor bi osuruk geliyo çat uyanıyor ya ağlamaya başlıyor evde garip hareketler istiyor koşma- squat bu tarz. Ben bunları doktora anlatınca kolik demişti direk googleyınca da benzer şeyler çıkıyor. Yani normal huysuzlukta bebeğim kucağımda memede susar benim bunda meme emdikçe daha kötü oluyor memede tepiniyor ayrıca

Yaa bu memeyle kavga etme olayı bizde de var.Sürekli ağlıyor meme veriyorum önce baya bi tutmuyor ayağa kalkıyorum dolaşıyorum tutuyor ama cebelleşiyor mememle.Üstümü paramparça ediyo ağlıyo.Ben uykuya dalamadığı için bu hareketleri yaptığını düşünüyodum.Gaz çıkarıyor ama rahatlamıyor ağlamaya devam ettiği oluyor.Uykudan hep ağlayarak kalkıyo sadece sabah uykusundan kalktıgında genelde iyi.Genel olarak gaz çıkarımı var olduğu için benim kolik düşüncesi aklıma gelmemişti ama üç dört gündür daha yoğun bir zorlanması da var bizim farklı bir durum mu sizce yoksa kolik gibi mi?
haftaya doktor kontrolümüz var ona da soracağım.Birde ayağa kaldırıp gezdirince sakinliyor bazen o da çare olmuyor tabi

Yaa bu memeyle kavga etme olayı bizde de var.Sürekli ağlıyor meme veriyorum önce baya bi tutmuyor ayağa kalkıyorum dolaşıyorum tutuyor ama cebelleşiyor mememle.Üstümü paramparça ediyo ağlıyo.Ben uykuya dalamadığı için bu hareketleri yaptığını düşünüyodum.Gaz çıkarıyor ama rahatlamıyor ağlamaya devam ettiği oluyor.Uykudan hep ağlayarak kalkıyo sadece sabah uykusundan kalktıgında genelde iyi.Genel olarak gaz çıkarımı var olduğu için benim kolik düşüncesi aklıma gelmemişti ama üç dört gündür daha yoğun bir zorlanması da var bizim farklı bir durum mu sizce yoksa kolik gibi mi?
haftaya doktor kontrolümüz var ona da soracağım.Birde ayağa kaldırıp gezdirince sakinliyor bazen o da çare olmuyor tabi
Yani bizimki de gazını çıkarabiliyor normalde ama son 2 -3 gündür hee osurmasında(argo oldu ama) ağlıyor ya da zıplıyor nerdeyse eğer çok gazı varsa kesinlikle memeyle kavga ediyor. Bizdeki belirtiler bunlar ama yani neden bu kadar gazı var onu anlmaya çalışıylrum ben de 3 gündür çok fenayız

D vitamini sabah emzirdikten sonra verilirmiş benim de sütüm öyle ben makas şeklinde bu parmağımla tutup emziriyorum o şekilde veriyorum daha azaldı Tıkanması

Benim göğüslerim çok büyük olduğu için bebeğimin burnunu kapatmaması için tutuyorum ben😂

meme reddi yasiyor olabilir misiniz?

Back
X