Ya tam kolik ataklarına alıştık en azından tepkileirni biliyorum dedim dün akşam yeni bir atak geliştirdi ağlarken nefesi kesildi ya yavrumun siz ataklarda neler yapıyorsunuz ben şarkı söyleyip evi squat yaparak geziyorum bazen beyaz gürültü bazen kolik orhan açıyorum ama 4-5 saat gitmiyor lanet şey bir de eskiden yorgun düşer uyurdu şimdi gazı devam ediyor uyuyamıyor da
Valla ben gece uykusuna niyetlendiğimde giydiriyorum hatta emzirmeyi vs de onla yapıyorum belki yanlış ama sürekli giydir çıkar zor zaten zar zor uyuyor
Ben jiletle temizliyorum tam o bölgeyi yavaş yavaş yapıyorum hatta 2-3 tüy kalıyor ama şimdilik bir şey olmadı ki benim dikişlerim 1. Haftanın sonunda kanamıştı baya
Valla benim kocam da görece iyi ama bebek ağlayınca sürekli kavga ediyoruz ne oluyorsa ona büyük büyük hareketler salak saçma tepkiler. Dün lafta yardımcı olucak çocuğu ana kucağına yatırdo çocuk ağlıyor ağlaması arttı dur sakinlecek ben biliyorum diyor çocuğumun ağlamaktan nefesi gitti ee sonra da panik emziğini fırlatıyor yok bir hareketler iyi niyetli ama bu hali tavru boğacağım az kaldı