Canım gittim dün Eray hocaya, hiç bir ilaç vermedi sancım vs yok diye, ayrıca rahim ağzı 35 mm de sıkıntı yok dedi, 2 hafta sonra kontrole çağırdıEray hoca endolu kullandirirmi bilmiyorum ama adalati kullandirir büyük ihtimalle. Çünkü bana dikiş atıldıktan sonra adalat verdi kullan dedi tansiyon ilacı ama bu dedim rahimdeki damarlari genişletigi için megersem rahim kasılmasını önlüyormus
28+6 haftadayım. Diyetle dengelenmezse insüline başlanacak. Keşke hiç yapmasaydım şeker yüklemesi. Kimse yapmıyor artık olan bşls olduğunu bilmeden geçirşyor hamileliğini. Böyle sürekli bi stres içinde olmak çok kötüKaçıncı haftadasın kilosu bana çok gelmedi.Benim de gebelik şekerim var.31.hafta gibi benim 1600 çıkmıştı perşembe 32. Olucam bakalım o gün kaç çıkacakİnsülin için bir şey söylediler mi
Ah seni çok iyi anlıyorum bende aynıyım
Hantallık konusunda sanırım en başı ben çekiyorum, serklajdan dolayı genel olarak yatıyorum, dün gece lavaboya kalkamadım eşimi uyandırdım beni kaldırsın diye o dereceyuvarlanarak bile kalkamıyorsun diye dalga geçti benimle
Doğumdan sonra ne yapacağız bilmiyorum, çok alıştım ben bu yatmalaraAh seni çok iyi anlıyorum bende aynıyım
Maşallah sizin süpermiş. Benim kuzenimde 7 kilo ile doğuma gitmişti. 3800 bebeği doğmuştu.5 kilo almışım30+1 im bende
Canım Türkiye de kota var.3kere de alman gerek bunları.1070tlyi gecemiyorsun.turkiye de vergi yarı yariya tutuyor nerdeyse.ben 2.siparisi verdim.binkac güne oda gelir.gecen de aldıklarım da iyiydi.ilk siparişe özel pijama takımı 45tl ye almıştım.50de vergi desen 100tl.ogluma mont eşime cüzdan bebeğe hazır kundak vs.bide burdan baksaydin bu saydiklarinin fiyatına vergisine sonra sipariş verseydin için rahat etmesi açısından.Kızlar eşim bulgaristan göçmeni halası geldi ordan temu ya baktım baya baya bir sürü şey sipariş ettim özellikle 2 takım lohusa pijama takımı söyledim inşallah güzel gelir
2 tk lohusa pijama takımı
2 tk alt üst kıyafet kızıma 6 yaş
Bebişe biberon termosu
Emzik saklama kutusu
Hışırtılı bez kitap
4 lü müslin örtü
2li kadife tavşan oyuncak
1 diş kaşıma aparatı
3 lü emzirme sütyeni
1 astronot tulum bebişe
1 kot tulum
2 paket çeşitli tokalar kızıma
Uyku arkadaşı filli
Temassız ateş ölçer
Kızıma bere takımı
Aklıma şuan gelmiyo belki bir iki şey daha vardır. Hepsi 5500 tl tuttu kayınpederim aldı sağolsun ama acaba türkiyeden alsam daha mı uyguna gelir daha mı pahalıya gelir onu düşünüyorum sizce temu karlı mı?
Kuzum ben türkiyeden sipariş etmiyorum ama halası geldi bulgaristandan onun listesine ekledim bu ürünleri dönücek bugün yarın bulgaristana ozaman sipariş edecek siparişlerim oraya gelecek yani türkiyeye değil.Canım Türkiye de kota var.3kere de alman gerek bunları.1070tlyi gecemiyorsun.turkiye de vergi yarı yariya tutuyor nerdeyse.ben 2.siparisi verdim.binkac güne oda gelir.gecen de aldıklarım da iyiydi.ilk siparişe özel pijama takımı 45tl ye almıştım.50de vergi desen 100tl.ogluma mont eşime cüzdan bebeğe hazır kundak vs.bide burdan baksaydin bu saydiklarinin fiyatına vergisine sonra sipariş verseydin için rahat etmesi açısından.
Vergi olmuyor mu ordaKuzum ben türkiyeden sipariş etmiyorum ama halası geldi bulgaristandan onun listesine ekledim bu ürünleri dönücek bugün yarın bulgaristana ozaman sipariş edecek siparişlerim oraya gelecek yani türkiyeye değil.
Ayyy çok saçma ya iyi niyetle nazar için dediysede daha uygun bi üslupla söyleyebilirdi ama bazı kesimde hamile kadının göbeğni belli eden kıyafetler giymesi ayıpsanıyor onun içinde demiştir takmayın bnce ben çıkıyorum öylede havalar daha çok soğuk değil önümü kapatmadan giyiyorum montları zaten bi kaç ayımız var onun için kış montu almaya gerek yok bnceKizlar kardeşlerim ara tatilde gelmişti yanıma.dun pazara çıkalım dedik çıktık. bı sweat giydim, üstüme de şişme montumu giydim ama fermuari kapanmıyor.millet yüzüme değil direk karnıma bakıyorlardı.yasli bı teyze dedi böyle çıkılmaz daha bol bsyler giy fln dedi.acaba nazar açısından mi yoksa ayıp diye mi dedi bilemedim.kardesim hemn ustundekini çıkarıp bana verdi kardeşim kilolu bana tam oldu tunik şeklinde bol ceketi.bundan sonra dışarı cikmama kararı aldım kendimce.esim de hamile olmak ne zamandır ayıp diyor.
Benim de dipte değerlerim kabız oluyorum ve serklajlıyım kabız olmamam gerektiğini diye diye kullanmıyorum, özeldeki doktorumdan talep ettim ama alerjik reaksiyon falan olabilir diye vermedi, devlete randevu aldım oradaki doktordan isteyeceğim ferritin 10un altına düşünce veriyorlarmış benimki 9 da verir inşaAllahKizlar selam. Hamileyken damardan demir alan var mi? Kontrolum haftaya. Demir degerlerim dipte, cok hissediyorum eksikligini. Gentle iron kullaniyorum ama kesmedi.
Benim de 5 kusurdu. Artik insaat demiri kemircemBenim de dipte değerlerim kabız oluyorum ve serklajlıyım kabız olmamam gerektiğini diye diye kullanmıyorum, özeldeki doktorumdan talep ettim ama alerjik reaksiyon falan olabilir diye vermedi, devlete randevu aldım oradaki doktordan isteyeceğim ferritin 10un altına düşünce veriyorlarmış benimki 9 da verir inşaAllah
Bende hergün içmeme rağmen en son kontrolde baya düşük çıktı ama hamilelikte olabilir dedi doktor depoların çok düşük çıkması normalmiş günde iki tane içebilirsin demişti bide demiri içtikten sonra küçük bi c vitamini içeren bişey atıyorum ağzıma emilimini artırmak içinKizlar selam. Hamileyken damardan demir alan var mi? Kontrolum haftaya. Demir degerlerim dipte, cok hissediyorum eksikligini. Gentle iron kullaniyorum ama kesmedi.
Bilmiyorumki daha öncede sipariş etmiştik detaylı bakmamıştım ben uygulamaya sadece alıcağım ürünleri eklemiştim halası sipariş etmişti bahsetmedi hiç vergiden sanırım olmuyor olsada çok düşük galibaVergi olmuyor mu orda
Benim de 5 kusurdu. Artik insaat demiri kemircembebek icin sakincasi yoksa damardan istiycem.
İshalin zararı olmaz demişti bnm Dr um.10gun geçmeyen ishalim oldu bı ay arayla iki kez.2 gündür böyleyim arkadaşımbu sabah daha iyiyim sanki ama ishalden korkuyorum bebeğe zararı olur mu acaba ?
Çok utandım.31 haftayı geçtik karnım maşallah var biraz.insanlarin gözü hiç iyi değil ya.hamile olarak dışarı cikamayacagiz sanırım.ya ben öyle çok aşırı bol şeyleri de alıp sonra bı kenara atmayı hiç sevmiyorum.bol montum var onun da kapanmıyor önü.surda bı buçuk ayim kaldı belki daha erken bilemiyorum.Ayyy çok saçma ya iyi niyetle nazar için dediysede daha uygun bi üslupla söyleyebilirdi ama bazı kesimde hamile kadının göbeğni belli eden kıyafetler giymesi ayıpsanıyor onun içinde demiştir takmayın bnce ben çıkıyorum öylede havalar daha çok soğuk değil önümü kapatmadan giyiyorum montları zaten bi kaç ayımız var onun için kış montu almaya gerek yok bnce
Bizim kıyafetler kardeşlerim verdiği için temizdi zaten kısa programda 20derexe de dalinle yıkadım.Bebek kıyafetlerini yıkayan hamişler makinede hangi program derecede yıkadınız bnde yarın başlıyorum artık
Eşim de demişti bu vergi olayı Türkiye alıyor die.demk orda olmuyor.bence iyiye almışsın.cunku bı yarısı kadar da vergi oderdin.ama tabi Türkiye'ye göre fiyat uygun ve kalite iyi oluyor.oglumun montuna fln bayıldım ben.gelecek olan siparisimde de oğluma ve kendime çanta cüzdan fln aldım.bi kaç küçük mutfak eşyası aldım .bakalım onlar nasıl gelecek.Bilmiyorumki daha öncede sipariş etmiştik detaylı bakmamıştım ben uygulamaya sadece alıcağım ürünleri eklemiştim halası sipariş etmişti bahsetme hiç vergiden sanırım olmuyor olsada çok düşük galiba