- 13 Haziran 2024
- 594
- 1.162
- 28
Benim oğlumu anlatıyosun sanki. Birebir bunları yaşıyoruz. Bide akşamları kolik tuttumu aşırı bi ağlama oluyor. Çığlık kıyamet. Sanki canı yanıyor aşı da ağlar ya öyleKızlar ya bebeğe kolik demek için nelere bakılıyor? Benim bebeğim gece 11 deyince başlıyor sabah 4 e 5 e kadar uyumuyor kucakta durmak istiyo kısa kısa ve sık emmek istiyor emdiğini kusuyor hemen birde sırt üstü uyumayı sevmiyor bağrımda uyuyor sabaha kadar. Anca uykusu 1 buçuk saat falan geçerse öyle sırt üstü yatırabiliyorum. Dün gece 4 gibi uykuya daldı 7 de uyandı altını değiştir emzir gaz derken saat 8 oldu sonra uykuya dalması1 saat falan uğraştım anca göğsümde uyuyor yine. 9 buçuk gibi uyudu 11 de tekrar mızıranınca emzirdim saat 3 kadar uyudu daha uyandırmasam uyuyacaktı. Gece o kadar uyumayınca gündüz de uyanmıyor. Bunu nasıl değiştiricwm bilmiyorum. Gündüz uyanık tutmaya çalışıyorum kayınvalidem inadına gibi göğsünde uyutuyor deli olucam onada ayrı ayar oldum bu gün. Diyoki su gibi daha zorla niye uyandırıyorsun uyandırma sanki keyfimden yapıyorum. Gece bebeğin sesini duyuyor uyanıp da bakmaya gelemedim diyordu hep e sen tatlı uykundan kalkıp gelemiyorsun bırak da bende uyku düzeni oluşturayım diyemiyosun işte