• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    106
Kızlar ya bebeğe kolik demek için nelere bakılıyor? Benim bebeğim gece 11 deyince başlıyor sabah 4 e 5 e kadar uyumuyor kucakta durmak istiyo kısa kısa ve sık emmek istiyor emdiğini kusuyor hemen birde sırt üstü uyumayı sevmiyor bağrımda uyuyor sabaha kadar. Anca uykusu 1 buçuk saat falan geçerse öyle sırt üstü yatırabiliyorum. Dün gece 4 gibi uykuya daldı 7 de uyandı altını değiştir emzir gaz derken saat 8 oldu sonra uykuya dalması1 saat falan uğraştım anca göğsümde uyuyor yine. 9 buçuk gibi uyudu 11 de tekrar mızıranınca emzirdim saat 3 kadar uyudu daha uyandırmasam uyuyacaktı. Gece o kadar uyumayınca gündüz de uyanmıyor. Bunu nasıl değiştiricwm bilmiyorum. Gündüz uyanık tutmaya çalışıyorum kayınvalidem inadına gibi göğsünde uyutuyor deli olucam onada ayrı ayar oldum bu gün. Diyoki su gibi daha zorla niye uyandırıyorsun uyandırma sanki keyfimden yapıyorum. Gece bebeğin sesini duyuyor uyanıp da bakmaya gelemedim diyordu hep e sen tatlı uykundan kalkıp gelemiyorsun bırak da bende uyku düzeni oluşturayım diyemiyosun işte
Benim oğlumu anlatıyosun sanki. Birebir bunları yaşıyoruz. Bide akşamları kolik tuttumu aşırı bi ağlama oluyor. Çığlık kıyamet. Sanki canı yanıyor aşı da ağlar ya öyle 😫 gaz sancısı hep uykusunu bölüyor. Uykusunda ıkınmalar. Ikındıkça ağzına geri tepiyor. Ağzından burnundan sür çıkıyor. Bende mecbur bağrımda yatırıyorum. Yoksa bende onu takip etmek uyuyamıyorum. Reflü ve kolik var dedi doktor. Gazlı çok.

Eveeet şimdi bayramda ne giydireceğiz biz bu oğluşlarımıza kızlar 🥲 Hiç doğru düzgün takım bulamadım. Var mı önerileriniz?
Kitikate ve ohlalakoala çok beğeniyorum ben. Bi tane takım aldım kitikate den bayramlık ama ramazan bayramına denk gelmez biraz büyük kurban bayramına olur 🤣
IMG_5993.webp

Ama ürünler çok güzel. Hırka yelek bişiler daha aldım. Büyük geldi hepsi kurutmaya attım şuan tam üstüne göre 🤣🙈 organik pamuk ürünleri kurutmaya atmayın sakın 2 beden küçüldüler

Bunlarıda mevlüt için düşünüyorum.

IMG_5992.webp
IMG_5991.webp

Benim oğlumu anlatıyosun sanki. Birebir bunları yaşıyoruz. Bide akşamları kolik tuttumu aşırı bi ağlama oluyor. Çığlık kıyamet. Sanki canı yanıyor aşı da ağlar ya öyle 😫 gaz sancısı hep uykusunu bölüyor. Uykusunda ıkınmalar. Ikındıkça ağzına geri tepiyor. Ağzından burnundan sür çıkıyor. Bende mecbur bağrımda yatırıyorum. Yoksa bende onu takip etmek uyuyamıyorum. Reflü ve kolik var dedi doktor. Gazlı çok.
Yaa evet ıkındıkça geri tepiyor. Benim kızımda çok gazlı Allahtan alttan çıkarabiliyor çıkardığı halde böyleyse diyoruz bizde. Reflü geçiyor mı ya bu bebeklerde zamanla. Benim valla yüreğim kaldırmıyor tıkanıcak da göremeyecem diye gözümü üstünden çekemiyorum

konuya girince icim acildi ne guzel bayramliklar 🌸🌸 biz bayramda yurtdışında yalnızız malesef belgeler yetişmedi oğlumuzun türkiyeye gidemeyeceğiz❤️ eş dost da yok. yine de sizlerden esinlendim belki bayramlık giydiririm.

konuya girince icim acildi ne guzel bayramliklar 🌸🌸 biz bayramda yurtdışında yalnızız malesef belgeler yetişmedi oğlumuzun türkiyeye gidemeyeceğiz❤️ eş dost da yok. yine de sizlerden esinlendim belki bayramlık giydiririm.
canim ben de Türkiye de gurbetteyim. bayram izni 9 gun olmayacagi icin bizim de memlekete gideceğimiz kesin degik ama kiz kardesim kızımın ilk bayrami diye almak istedi. evde giydiririm artik en kotu.

kızımın ilk bayramligi 🥺🥺😍😍 teyzesinin hediyesi🌸❤kizlar bakmak isterseniz nunubababy nin ürünleri cok kaliteli. daha önce burdan alış veriş yaptim urunler cok guzek geldi.
Ayy çook beğendim hemen bakayım sitesine ben de klasik elbiselerden aşırı sıkıldım bu baya güzelmiş hem de çok tatlı bu sayfayı görüyordum ama düzgün bi yer midir emin olamıyordum. Ben de bir tek anneme giderim ama olsun en azından anı resmi kalır

Yaa evet ıkındıkça geri tepiyor. Benim kızımda çok gazlı Allahtan alttan çıkarabiliyor çıkardığı halde böyleyse diyoruz bizde. Reflü geçiyor mı ya bu bebeklerde zamanla. Benim valla yüreğim kaldırmıyor tıkanıcak da göremeyecem diye gözümü üstünden çekemiyorum
Reflü kolik bağlantılıymış zaten. 3-4 ay sürer dedi dr. Geçiyor inşallah. Sabır 🙏

Sizin tüm yorumlarınız hepimize ne güzel umut veriyor ağzınıza sağlık sizin ve yavrularınızın ayağıma taş değmesin

Yatarken bebeğin olduğu odanın kapısını napıyorsunuz? Biz bizim kedi girmesin diye kapıyı kapatıyoruz doktor da böyle yapın dedi ama kıyamıyorum artık kedoşa

Atak haftasıdır geçen cuma buna benzer çok farklı bir gece geçirdim neyi var kesinlikle anlamadım en son ağlamaktan yorulup uyumuştu ama allaha şükür tek gece sürdü
Yatarken de gündüz de hep bütün kapılar açık kedimin birşey yapacağını düşünmediğim için hep açık bıraktım geliyor en fazla kokluyor ya da yanında yatıyor.Bizimki uysal sanırım birde önceden yeğenim bebekken bizde kalırken deneyimi var yani😅
Evet bizim de bir gece oldu şuan diğer huzursuzlukları var tabi.Yine uykuya dalarken ağlama vs ama o gün çok başk bir geceydi😔İnşallah bitip gitmiştir.
Benimki de bu siralar derin uykuya dalamiyor. Gaz damlasi iyi gelmisti aslinda ama 2 aksamdir kasiyor gece kendini ve uyanip mizirlaniyor. Ben tum gece beyaz gurultu aciyorum sabaha kadar caliyor. Piş piş sesi bizimkini rahatlatiyor sanirim. Yataginda mizirdansa da bir sekilde yine gozunu kapatip uyumaya devam ediyor. Bende cok aglamadigi muddetce dokunmuyorum en fazla elini tutuyorum yada alnini oksuyorum.
Bizim ki gece saatlerinde bu şekilde mızırdansa da kendi uyumay devam ediyor ama gündüz sürekli bir destek istiyor sallama gibi.

Ayy çook beğendim hemen bakayım sitesine ben de klasik elbiselerden aşırı sıkıldım bu baya güzelmiş hem de çok tatlı bu sayfayı görüyordum ama düzgün bi yer midir emin olamıyordum. Ben de bir tek anneme giderim ama olsun en azından anı resmi kalır
hastane çıkışını falan da burdan almistim cok guzel geldi . değişik şeyler var elbiselere de bayıldım ama cok küçüğüz az büyüsün onlardan da alacagim insALLAH 🥰

Back
X