Kaç kilo ile hamile kalmıştınız?Ben 20 kilo aldım canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç kilo ile hamile kalmıştınız?Ben 20 kilo aldım canim
50Kaç kilo ile hamile kalmıştınız?
Tabii haber veririm mutlaka hepsini yaptım. Lahana mucizesi diye bi gerçek varmış ama. Bana baya iyi geldi. Düzenli lahanadan sonra biraz toparladım. Umarım ihtiyacınız olmaz ama aklınızda bulunsunBiraz sor bir süreç olacak sizin için ama böyle böyle büyüyecekler inşallah doktorlar normal diyorsa normaldir , iyi olacaklar ben inanıyorum
Mastit olmamak için bol bol sağım yapmak ve ılık duşun altında göğse masaj yapmak gerekiyor demişlerdi eğitimlerde. Bir de sıcak havlu iyi geliyormuş. Eminim sende duymuşsundur da ben gene de yazayım.
Bilgilendirme bizi arada , güzel haberlerinizi bekliyoruz
Bukadar.kiloyu nasıl vericem bilmiyorum aşırı aldım benceKaç kilo ile hamile kalmıştınız?
Evet biraz fazla olmuş inşallah verirsiniz. Ben 67 kilo ile başlamıştım bugün 77 çıktım.Bukadar.kiloyu nasıl vericem bilmiyorum aşırı aldım bence
Ay aman hiç normal olsun falan deme sezaryan olsun sağlıkla gelsin minik kuşKızlar selam. Bende şimdi kontrolden çıktım devlet hastanesi kontrolüm vardı bugün. Malum plasenta previadan dolayı hem özel hem devlet takipliyim. Plasentanın bi önceki muayenede ufak bi ucu rahim ağzına değiyordu. Bu muayenede tam değiyor diyemem yaklaşık bir cm lik mesafe görünüyor bu iyi birşey ama aşağı yerleşimli olduğu için riskler devam ediyor dedi. Oğluşum yaklaşık 1400 gram ölçüldü. Bebekte gelişimsel bi sorun yokmuş çok şükür. Hala ayak gelişli tavşanım bu arada rahim ağzı uzunluğu 4.4 cm ölçüldü bi öncekinde 3 cm küsürdü ama anlamadım. normal doğum yapma şansın var ama riski yüksek olur kanama açısından dedi. Normal doğumda kanama bebekten sezaryende kanama anneden olur dedi. O yüzden normal doğumda bebeği kaybetme riski daha çok olduğu için sezaryen tavsiye ediyorum dedi. 3 hafta sonraya tekrar çağırdı. Hayırlısı bakalım
Ben 71 ile başlamıştım gebeliğe, şimdi tartılınca bir sabah 83 çıkıyorum bir sabah 85 bilemedim kaç kilo aldığımı ve bu farkın neyden kaynaklandığınıKaç kilo ile hamile kalmıştınız?
Verirsin canım kilo bu ne olacak, yeter ki sen de bebiş de sağlıklı olun düşük kilo ile hamile kalmışsın ve şuanda 70 hiç fazla değilBukadar.kiloyu nasıl vericem bilmiyorum aşırı aldım bence
Amin kuzum hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallahAy aman hiç normal olsun falan deme sezaryan olsun sağlıkla gelsin minik kuş
Valla aynen öyle onemlimolan sağlık gerçekten de gerisi boş böyle moral buluyorum sağolun kiloda çok alınca çok hantal gibi oldum agirlastim eşime vinç siparişi vericemhamilelikte normal bişey mi bu ağırlıkVerirsin canım kilo bu ne olacak, yeter ki sen de bebiş de sağlıklı olun düşük kilo ile hamile kalmışsın ve şuanda 70 hiç fazla değil
Benim 1 hafta içinde eve geldiBabymall internet sitesinden alışveriş yapanlar, kargonuz çıktı mı? Geçen pazartesi siparş verdim hala kargoya verilmemiş sinirim bozuldu
Kaçıncı haftadasın kilosu bana çok gelmedi.Benim de gebelik şekerim var.31.hafta gibi benim 1600 çıkmıştı perşembe 32. Olucam bakalım o gün kaç çıkacakİnsülin için bir şey söylediler miGünaydın kızlar muayeneden çıktım şimdi oğlum 1484 gram olmuş. Malum gebelik şekeri ile mücadele ediyorum bir türlü istenilen seviyeye gelmiyor doktor bayağı korkuttu beni eğer dengelenmezse bebek çok kilo alacak ve erkenden bebeği alabilirim dikkat et falan dedi. Olsbileceklerden bahsetti. Diyet yapıyorum şekerim için ama yine de dengelenmiyor
Bende 31.haftadsyim bugün gidicez çok merak ediyorum minik papatyam kaç gram olmuş diyeKaçıncı haftadasın kilosu bana çok gelmedi.Benim de gebelik şekerim var.31.hafta gibi benim 1600 çıkmıştı perşembe 32. Olucam bakalım o gün kaç çıkacakİnsülin için bir şey söylediler mi
32 ye yaklaştım 9 kilo aldım.Ama bir suredir sabit kilodayım şekerden dolayı dikkat ediyorumSon aylarda daha çok kilo alınıyor diyorlarKızlar kilo durumunuz ne? 31+2deyiz ben 10 kilo almışım tam, bu sabah tartıldım. 1 aydır tartının pili bitmişti, tartılamıyordum. Bu kadar beklemiyordum
yüzünü gösterirse bizi fotolayın benim bebe asla açmıyor yarım görüyoruz hepBende 31.haftadsyim bugün gidicez çok merak ediyorum minik papatyam kaç gram olmuş diye
Doğumdan sonra süt yapar deyip bir sürü şey ye diyorlar.O zaman dikkat edersen verirsin diye düşünüyorumBukadar.kiloyu nasıl vericem bilmiyorum aşırı aldım bence
5 kilo almışım 30+1 im bendeKızlar kilo durumunuz ne? 31+2deyiz ben 10 kilo almışım tam, bu sabah tartıldım. 1 aydır tartının pili bitmişti, tartılamıyordum. Bu kadar beklemiyordum
Doğum sonrası en az 15 i verirsin , emzirme döneminde de dikkat edersin geri kalan da gider. Ben süt olsun diye her şeyi yemiştim verdiğim kiloyu da geri aldımBukadar.kiloyu nasıl vericem bilmiyorum aşırı aldım bence
Ben geçen şeyi farkettim bulaşık makinesini bile çok yavaş boşaltıyormuşum hızlı hareket etmek imkansız vallaValla aynen öyle onemlimolan sağlık gerçekten de gerisi boş böyle moral buluyorum sağolun kiloda çok alınca çok hantal gibi oldum agirlastim eşime vinç siparişi vericemhamilelikte normal bişey mi bu ağırlık
Valla aynen öyle onemlimolan sağlık gerçekten de gerisi boş böyle moral buluyorum sağolun kiloda çok alınca çok hantal gibi oldum agirlastim eşime vinç siparişi vericemhamilelikte normal bişey mi bu ağırlık