Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Bence erken değil ya , 2 hafta oldu biz yıkayıp ütüledik ve yerleştirdik dolabına
Doğuma yakın tekrar yıka ütüle yapmayız dimi temiz temiz durur heralde sonuçta kapalı dolap ayy konu bebe olunca insan bildiklerinden de şüphe duyuyomuş ya

Kızlar bebek kıyafetlerini yıkamak için erken mi olur acaba cuma 32 ye gircez sonraki haftada memlekete gitcez gelince 34 olcam o zamana kadar yıkayıp yerleştirip gideyim diyorum ama tekrar toz falan olur mu ki
Ben de 30 hafta cıvarı yıkayıp ütülemek istiyorum inşALLAH. Diğer doğumlarda da öyle ypmıştım. Çekmecesinin içine müslin ya da carsaf arasına sararak muhafaza ettim. Ani birsey olursa hazır olsun diye. Toz falan olmadı öyle olunca . Fikir olur belki.

Günaydın kızlar muayeneden çıktım şimdi oğlum 1484 gram olmuş. Malum gebelik şekeri ile mücadele ediyorum bir türlü istenilen seviyeye gelmiyor doktor bayağı korkuttu beni eğer dengelenmezse bebek çok kilo alacak ve erkenden bebeği alabilirim dikkat et falan dedi. Olsbileceklerden bahsetti. Diyet yapıyorum şekerim için ama yine de dengelenmiyor

Kilosu aşırı çok gelmedi bana ya , tam olarak kaçıncı haftadasın ? Boyu nasıl ? Başka bşr doktor ile de mi görüşsen acaba

Kilosu aşırı çok gelmedi bana ya , tam olarak kaçıncı haftadasın ? Boyu nasıl ? Başka bşr doktor ile de mi görüşsen acaba
Boyu 38 cm 28+6. Kilosu da normal dedi zaten ama şekerin dengelenmezse böyle böyle olabilir diye olabileceklerden bahsetti. Korkuttu bayağı beni ama suyu falan normal dedi normalde gebelik şekerine bağlı olarak su fazla olabiliyormuş.

Kızlar selam. Bende şimdi kontrolden çıktım devlet hastanesi kontrolüm vardı bugün. Malum plasenta previadan dolayı hem özel hem devlet takipliyim. Plasentanın bi önceki muayenede ufak bi ucu rahim ağzına değiyordu. Bu muayenede tam değiyor diyemem yaklaşık bir cm lik mesafe görünüyor bu iyi birşey ama aşağı yerleşimli olduğu için riskler devam ediyor dedi. Oğluşum yaklaşık 1400 gram ölçüldü. Bebekte gelişimsel bi sorun yokmuş çok şükür. Hala ayak gelişli tavşanım bu arada rahim ağzı uzunluğu 4.4 cm ölçüldü bi öncekinde 3 cm küsürdü ama anlamadım. normal doğum yapma şansın var ama riski yüksek olur kanama açısından dedi. Normal doğumda kanama bebekten sezaryende kanama anneden olur dedi. O yüzden normal doğumda bebeği kaybetme riski daha çok olduğu için sezaryen tavsiye ediyorum dedi. 3 hafta sonraya tekrar çağırdı. Hayırlısı bakalım

Kızlar kilo durumunuz ne? 31+2deyiz ben 10 kilo almışım tam, bu sabah tartıldım. 1 aydır tartının pili bitmişti, tartılamıyordum. Bu kadar beklemiyordum

Sen ölçüm cihazını değiştir elindeki marka çok iyi marka değil . Dediğim gibi acucek marka alabilirsin. Bana endokrin doktoru tavsiye etmişti. Laboratuvar sonucuna en yakın

Kızlar kilo durumunuz ne? 31+2deyiz ben 10 kilo almışım tam, bu sabah tartıldım. 1 aydır tartının pili bitmişti, tartılamıyordum. Bu kadar beklemiyordum
Ben ilk beş ay çok hızlı bir şekilde +9 kilo almıştım gebelik şekerinden sonra yaptığım diyetle kilo alimim durdu iki aydır +9 la devam ediyorum inşallah doğuma kadar bu kiloyla tamamlarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…