Doğuma yakın tekrar yıka ütüle yapmayız dimi temiz temiz durur heralde sonuçta kapalı dolapBence erken değil ya , 2 hafta oldu biz yıkayıp ütüledik ve yerleştirdik dolabına
Alınmıyor canımÖzel hastaneye giden arkadaşlarım kadın doğuma muayene gidince nst ye bağlarda ek ücret aliniyormu acaba
Kapalı dolap ya bir şey olmaz , çok içine sinmiyorsa üstlerine çarşaf örtebilirsinDoğuma yakın tekrar yıka ütüle yapmayız dimi temiz temiz durur heralde sonuçta kapalı dolapayy konu bebe olunca insan bildiklerinden de şüphe duyuyomuş ya
Kullandığım markalara imza kaşe mühürGünaydınnnnkızlar şöyle bir şeye denk geldim , hepimiz için alışveriş sırasında faydalı olabileceğini düşünüyorum
Eki Görüntüle 3502212
bende özele gidiyorum . ama nts de ücret almıyolar .Bizden bugün muayene harici nts için ekstra aldılar biz de ona şaşırdık
Nekadar aldılar çok saçma degilmi yaBizden bugün muayene harici nts için ekstra aldılar biz de ona şaşırdık
Ya çok saçma degilmi çokmusEvet maalesef. Hem az da değil. Medipol muayene 1500 nst 630 tlgeçen nst için küçük bi hastaneye gitmiştim orası 240tı.
Ben de 30 hafta cıvarı yıkayıp ütülemek istiyorum inşALLAH. Diğer doğumlarda da öyle ypmıştım. Çekmecesinin içine müslin ya da carsaf arasına sararak muhafaza ettim. Ani birsey olursa hazır olsun diye. Toz falan olmadı öyle olunca . Fikir olur belki.Kızlar bebek kıyafetlerini yıkamak için erken mi olur acaba cuma 32 ye gircez sonraki haftada memlekete gitcez gelince 34 olcam o zamana kadar yıkayıp yerleştirip gideyim diyorum ama tekrar toz falan olur mu ki
Eşimin gittiğimiz hastane de geçerli indirimi var öyle olmasına rağmen 220 lira aldılarNekadar aldılar çok saçma degilmi ya
Bnm de cikmadi 8 gun oldu. Bugun paketleniyo diye sms geldi.Babymall internet sitesinden alışveriş yapanlar, kargonuz çıktı mı? Geçen pazartesi siparş verdim hala kargoya verilmemiş sinirim bozuldu
Kilosu aşırı çok gelmedi bana ya , tam olarak kaçıncı haftadasın ? Boyu nasıl ? Başka bşr doktor ile de mi görüşsen acabaGünaydın kızlar muayeneden çıktım şimdi oğlum 1484 gram olmuş. Malum gebelik şekeri ile mücadele ediyorum bir türlü istenilen seviyeye gelmiyor doktor bayağı korkuttu beni eğer dengelenmezse bebek çok kilo alacak ve erkenden bebeği alabilirim dikkat et falan dedi. Olsbileceklerden bahsetti. Diyet yapıyorum şekerim için ama yine de dengelenmiyor
Boyu 38 cm 28+6. Kilosu da normal dedi zaten ama şekerin dengelenmezse böyle böyle olabilir diye olabileceklerden bahsetti. Korkuttu bayağı beni ama suyu falan normal dedi normalde gebelik şekerine bağlı olarak su fazla olabiliyormuş.Kilosu aşırı çok gelmedi bana ya , tam olarak kaçıncı haftadasın ? Boyu nasıl ? Başka bşr doktor ile de mi görüşsen acaba
Sen ölçüm cihazını değiştir elindeki marka çok iyi marka değil . Dediğim gibi acucek marka alabilirsin. Bana endokrin doktoru tavsiye etmişti. Laboratuvar sonucuna en yakınGünaydın kızlar muayeneden çıktım şimdi oğlum 1484 gram olmuş. Malum gebelik şekeri ile mücadele ediyorum bir türlü istenilen seviyeye gelmiyor doktor bayağı korkuttu beni eğer dengelenmezse bebek çok kilo alacak ve erkenden bebeği alabilirim dikkat et falan dedi. Olsbileceklerden bahsetti. Diyet yapıyorum şekerim için ama yine de dengelenmiyor
Ben ilk beş ay çok hızlı bir şekilde +9 kilo almıştım gebelik şekerinden sonra yaptığım diyetle kilo alimim durdu iki aydır +9 la devam ediyorum inşallah doğuma kadar bu kiloyla tamamlarim.Kızlar kilo durumunuz ne? 31+2deyiz ben 10 kilo almışım tam, bu sabah tartıldım. 1 aydır tartının pili bitmişti, tartılamıyordum. Bu kadar beklemiyordum
30+5 deyim 13 kilo aldım 60 ile başlamıştık yolaKızlar kilo durumunuz ne? 31+2deyiz ben 10 kilo almışım tam, bu sabah tartıldım. 1 aydır tartının pili bitmişti, tartılamıyordum. Bu kadar beklemiyordum
Ben 20 kilo aldım canimKızlar kilo durumunuz ne? 31+2deyiz ben 10 kilo almışım tam, bu sabah tartıldım. 1 aydır tartının pili bitmişti, tartılamıyordum. Bu kadar beklemiyordum