ben 29 haftada ayaraladım . bızım erken dogum olma ımkanı var . oyuzden hazrlndık beklyrz .Hastane çantasını hazırlayalım da ilk olarak.Ben daha bebek kıyafetlerini bile yıkamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 29 haftada ayaraladım . bızım erken dogum olma ımkanı var . oyuzden hazrlndık beklyrz .Hastane çantasını hazırlayalım da ilk olarak.Ben daha bebek kıyafetlerini bile yıkamadım
Hastane çantasına neler koydunuzBebişlerimiz en doğru zamanda sağlıcakla gelsinben 29 haftada ayaraladım . bızım erken dogum olma ımkanı var . oyuzden hazrlndık beklyrz .
Çok fazlaydı dün bugün daha iyi canım şükürler olsunÇok mu fazla çıkıyorsun canım? Su kaybı dehidrasyon olur aşırı ishalde.
bebek için;Hastane çantasına neler koydunuzBebişlerimiz en doğru zamanda sağlıcakla gelsin
Yaaaa açtılar mı peki öyle diyince bende bahaneler bulup açtırabilirimBağlıyorlar :) anestezi alerji yapmıştı kaşıntı tuttu açın ne olur yüzümü kaşıyacağım geri baglarsınız dedim hatta güldüler :)
Bende aynı şekilde ayarladım hepsini. Bizim her şeyimiz hazır , bekliyoruz artıkben 29 haftada ayaraladım . bızım erken dogum olma ımkanı var . oyuzden hazrlndık beklyrz .
evet actı ama gözumu kasıdım gerı bagladı :) bı de panıkle belkı bırden yanlıs bır hareket yaparız dıye kapatıyorlar sanırım .Yaaaa açtılar mı peki öyle diyince bende bahaneler bulup açtırabilirim
Bende aynı şekilde ayarladım hepsini. Bizim her şeyimiz hazır , bekliyoruz artık
Lens takabiliyor muyuz sezaryana girerken ?evet actı ama gözumu kasıdım gerı bagladı :) bı de panıkle belkı bırden yanlıs bır hareket yaparız dıye kapatıyorlar sanırım .
Nasıl fiyatı ? Ben bi ara bakmıştım n11 de daha uygundu sankiKızlar trendyolda boş hediyelik kolonya şişeleri ve etiketler gördüm.Önerisi olanlar var mı
sen neler koydun cantaya bırbımıze soleylımde eksık varsa tamamalarız :)Yaaaa açtılar mı peki öyle diyince bende bahaneler bulup açtırabilirim
Bende aynı şekilde ayarladım hepsini. Bizim her şeyimiz hazır , bekliyoruz artık
bununla ılgılı bılgım yok malesef.Lens takabiliyor muyuz sezaryana girerken ?
ben mum aldım . fiyatıda ogun düşmüştü ii denk geldı vallahNasıl fiyatı ? Ben bi ara bakmıştım n11 de daha uygundu sanki
Değişiyor fiyatları 50 li baktım.240 - 330 tl civarında değişiyor fiyatları.Sprey başlıklı olanlar daha mı güzel durur acaban11 e hiç bakmadım oraya da bakayım.Nasıl fiyatı ? Ben bi ara bakmıştım n11 de daha uygundu sanki
takabiliyorsun canım sadece oje küpe takı vs takılmıyorbununla ılgılı bılgım yok malesef.
Nasıl güzel geldimi acaba yorumlarda defolu geldi diyen olmuş bide yazısına ne yazdirdinizben mum aldım . fiyatıda ogun düşmüştü ii denk geldı vallah
ERSE HOME 20 Adet Süslemeli Lotus Mum, Nikah Şekeri, Doğum, Sünnet, Düğün Nişan Söz, Kına, Doğum Günü Fiyatı, Yorumları - Trendyol
bu sekılde aldım ama ben 122 almıstım 20 tanesini gecen hafta
Bende böyle açacak yaptırdım magnetli en azından atmazlar işe yarar diye düşündümDeğişiyor fiyatları 50 li baktım.240 - 330 tl civarında değişiyor fiyatları.Sprey başlıklı olanlar daha mı güzel durur acaban11 e hiç bakmadım oraya da bakayım.
Ben bunları koydum canım. Bu listeye bir de mama ekledim.sen neler koydun cantaya bırbımıze soleylımde eksık varsa tamamalarız :)
Baya uygun fiyatı. Geldi mi peki ?ben mum aldım . fiyatıda ogun düşmüştü ii denk geldı vallah
ERSE HOME 20 Adet Süslemeli Lotus Mum, Nikah Şekeri, Doğum, Sünnet, Düğün Nişan Söz, Kına, Doğum Günü Fiyatı, Yorumları - Trendyol
bu sekılde aldım ama ben 122 almıstım 20 tanesini gecen hafta
Sprey başlık daha iyi bence. Ben sprey bakmıştım.Değişiyor fiyatları 50 li baktım.240 - 330 tl civarında değişiyor fiyatları.Sprey başlıklı olanlar daha mı güzel durur acaban11 e hiç bakmadım oraya da bakayım.
Hah süper. Lenslerim olmazsa çocuğu göremem çünkütakabiliyorsun canım sadece oje küpe takı vs takılmıyor
yok gayet ii geldi valah . güzel bende bi korktum güzel gelmezse diye ama beğendm güzldi. :)Nasıl güzel geldimi acaba yorumlarda defolu geldi diyen olmuş bide yazısına ne yazdirdiniz
Biz de böyle Lavanta kesesi yaptık.Bende böyle açacak yaptırdım magnetli en azından atmazlar işe yarar diye düşündüm
evet güzel geldi aksama cekıp atarım kızlar malum işteyim halaBen bunları koydum canım. Bu listeye bir de mama ekledim.
Eki Görüntüle 3501992
Baya uygun fiyatı. Geldi mi peki ?
Sprey başlık daha iyi bence. Ben sprey bakmıştım.
Hah süper. Lenslerim olmazsa çocuğu göremem çünkü