Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar sağlık ocağında 23 ekimde şeker yüklemesi yapmıştım tokluk kan şekerim 176 çıkmıştı. Kendi doktorum dahiliyeye görünmemi söyledi dahiliyedeki doktorda şeker ölçüm cihazı almamı istedi aldım diyetisyenede yönlendirdi. Yediklerime dikkat ettiğim halde 3 gündür ölçüyorum tokluk kan şekerim 160-163 çıkıyordu bugün 193 çıktı acaba ölçümde mi sorun var çünkü dikkat ediyorum yediklerime
Dahiliye doktorum dedi ki sürekli ölç şimdi vücudun dengesiz şu an iyiyse birkaç hafta sonra tersi olabilir dedi.Tsh değerim de yüksekti ilaca rağmen arttı son dönemde mg yükselttik.Peş peşe iki kere ölçüm yap bakalım kaç çıkacak veya eşininkini ölçmeyi dene

Benim bazen oluyor karın sertleşmesi.Devletteki doktoruma sordum bu haftalarda erken ama olabilir dedi.Düzenli ve sık olursa acile gel dedi.Rahim ağzı uzunluğu iyi dedi kaç cm olduğunu söylemedi.Vajinal bakmadı.Bu hafta özeldekine gideceğim bakalım o ne diyecek🤔Rahim ağzı uzunluğu da bir haftadan sonra düşermiş zaten ama tam olarak bilmiyorum
3.8 cmdi 3 hafta önce. Biraz hızlı azalmış benimki. Bakalım 10 gün sonra görcez. İyi dediyse doktor iyidir inş sorunsuz kucağımıza alırız bebişlerimixi 🙏

Aralık grubunda bir arkadaşın suyu gelmiş bir arkadaşın da sancısı varmış açılma başlamış.Bebekleri sağlıkla gelsin doğumları da güzel olsun inşallah🙏🏻Onları okuyunca çok hazırlıksızım dedim.Neredeyse kasım ayında indirimde aldım her şeyi evin her yerinde kutular var hiçbir şey yapamadım bir an önce başlamam lazım 🥲Kış geldi kendi kışlıklarımı bile çıkarmadım dün eşimle çalışma odasını topladık düzenledik çok bir şey yapmadım ona rağmen gece uyurken çok zorlandım.

Merhaba,
Benim de ilk dogumum sezeryandi. 2.gebeliğmde sancı başladı .Tansıyon yukseklıgıyle gıtmıstım ama sancım tavan yapmıs haberım yoktu bılmıyordum sancıyı cunku. İlk sezeryan dikişlerinde hasar olur, durmuyor sancın seni acil doguma almamız lazım dediler. Tekrar sezeryana aldılar hemen .
Demek ki sancısı var normal doğsun demiyolar 😅

Kızlar sağlık ocağında 23 ekimde şeker yüklemesi yapmıştım tokluk kan şekerim 176 çıkmıştı. Kendi doktorum dahiliyeye görünmemi söyledi dahiliyedeki doktorda şeker ölçüm cihazı almamı istedi aldım diyetisyenede yönlendirdi. Yediklerime dikkat ettiğim halde 3 gündür ölçüyorum tokluk kan şekerim 160-163 çıkıyordu bugün 193 çıktı acaba ölçümde mi sorun var çünkü dikkat ediyorum yediklerime
Aldığın cihazın markası nedir. Bende de lucferck diye bir marka vardı ölçüm yapınca saçma sapan değerler cikiyordu. Bana acucek almamı soylediler. Laboratuvar en yakın sonucu veriyormuş. Acucek kullandıktan sonra değerlerim normal çıkıyor

Bana iki senedir 15 günde bir abla geliyor işine hiç karışmam kafasına göre bir dolap içi diler bir silmez 2 haftada kirlenmiyor çünkü. Duruma göre perde yıkar pırıl pırıl valla evim 1.200 tl alıyor yılbaşında 1.500 tl olur büyük ihtimalle. İzmirde olanlara tavsiye edebilirim ama bir defaya mahsus gelmiyor düzenli geliyor
Ahh keşke bende bulsam öyle bir abla

Maalesef bazen dikkat etsekte yüksek çıkıyor, hormon bozukluğu sonuçta

Aralık grubunda bir arkadaşın suyu gelmiş bir arkadaşın da sancısı varmış açılma başlamış.Bebekleri sağlıkla gelsin doğumları da güzel olsun inşallah🙏🏻Onları okuyunca çok hazırlıksızım dedim.Neredeyse kasım ayında indirimde aldım her şeyi evin her yerinde kutular var hiçbir şey yapamadım bir an önce başlamam lazım 🥲Kış geldi kendi kışlıklarımı bile çıkarmadım dün eşimle çalışma odasını topladık düzenledik çok bir şey yapmadım ona rağmen gece uyurken çok zorlandım.
Bende memlekete gidip gelicem sonra hemen hazırlıklara başlayacağım 30 hafta oldu bile , tam hazırlık zamanı

Dahiliye doktorum dedi ki sürekli ölç şimdi vücudun dengesiz şu an iyiyse birkaç hafta sonra tersi olabilir dedi.Tsh değerim de yüksekti ilaca rağmen arttı son dönemde mg yükselttik.Peş peşe iki kere ölçüm yap bakalım kaç çıkacak veya eşininkini ölçmeyi dene
Ay keşke yapsaydım bi daha ölçüm. Bi dahakine öyle yapıcağım teşekkürler.

merhaba kızlar . 32x2 deyiz ama bolsuk agrılarım sertleşmeler ve kasık agrılarım oluyor baya . plesanta prıvia yız benm dogum 14 aralıga verdı doktor olması gerktegnden erken alıcaz dedı . belkı dahda erken dedı :KK43: hayırlısı baklam .

ama agrılarım olmaya basaldı daha smdıden sizlerde durum nasıl . ustune bıde calısyrm izne cıkmadım :KK43: dogumdan snra bebeişle daha uuzn kalabılmke için .

Aldığın cihazın markası nedir. Bende de lucferck diye bir marka vardı ölçüm yapınca saçma sapan değerler cikiyordu. Bana acucek almamı soylediler. Laboratuvar en yakın sonucu veriyormuş. Acucek kullandıktan sonra değerlerim normal çıkıyor
Benim lifechek markası

Kızlar gebe eğitiminde normal doğumda 1 sezaryen olursa 2 gün kalındığını söylediler.hastane çantasına bebek için 1 güne 3 takım koyun dediler.Kendimize de 2 pijama yeterliymiş.Çantaya size iyi gelen şeyleri de koyabilirsiniz dedi.Örneğin makyaj malzemesi , bakım ürünleri , nane lavanta yağı gibi kokusunu sevdiğiniz rahatlatıcı şeyler olabilir dedi.Bebeğinizin ultrason fotoğrafı veya bir patiği de olabilir.Son anda her şey unutulabilir bir liste yapın kimlik dahil olsun eşiniz çıkmadan kontrol etsin dediler.

X