Bizden bugün muayene harici nts için ekstra aldılar biz de ona şaşırdıkÖzel hastaneye giden arkadaşlarım kadın doğuma muayene gidince nst ye bağlarda ek ücret aliniyormu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizden bugün muayene harici nts için ekstra aldılar biz de ona şaşırdıkÖzel hastaneye giden arkadaşlarım kadın doğuma muayene gidince nst ye bağlarda ek ücret aliniyormu acaba
Evet maalesef. Hem az da değil. Medipol muayene 1500 nst 630 tl geçen nst için küçük bi hastaneye gitmiştim orası 240tı.Özel hastaneye giden arkadaşlarım kadın doğuma muayene gidince nst ye bağlarda ek ücret aliniyormu acaba
Ben owli baktım ama bedenime karar veremedim şu anki ölçüye ve daha doğuma 1 ay olduğu düşünülürse beden xl oluyor ama doğumdan sonra kullanılacağı için acaba l mı alsam diyorum. Alanlar varsa bizi aydınlatabilir mi?Kızlar doğum sonrası korse ne alıcaz?
Kullanacak mısınız peki insülin ? Çünkü bir çok gebe şeker yüklemesi yapmıyor artık ki bence bir çok gebede gebelik şekeri var fakat şeker yüklemesi yapmadıkları için bilmiyorlar ve sağlıklı bir şekilde doğuruyorlar bebeklerini. İnsülin beni düşündürüyor o yüzden bebeğe bu daha çok zarar verirmiş gibi geliyorBenim bugün şeker ölçümlerinde 142 149 olan değerleri yüksek buldu doktor sıfıt kaçamakla haftaya gel erkek insülin başlayabiliyoruz bazen bebeği korumak için dedi
Ben ilk gebeliğimde şeker yüklemesi yaptırmadım ve farkettiğimizde şekerim çok yüksek seyrediyordu son 1 ay insülin kullandım çok şükür bi sıkıntı olmadı ben çok çekimserdim başta insülin plesentadan geçmiyor dedi doktor oğlum da doğduğunda şekerine bakıldı iyiydi çok şükürKullanacak mısınız peki insülin ? Çünkü bir çok gebe şeker yüklemesi yapmıyor artık ki bence bir çok gebede gebelik şekeri var fakat şeker yüklemesi yapmadıkları için bilmiyorlar ve sağlıklı bir şekilde doğuruyorlar bebeklerini. İnsülin beni düşündürüyor o yüzden bebeğe bu daha çok zarar verirmiş gibi geliyor
Belki de beni korkutmak için yaptı ama ben zaten ilk gebeliğimde son 1 ay insülin kullandım düşük dozda ama bunda da olacağını bildiğim için çok erken haftalarda diyete başladım yüksek olanlar da kaçamak yaptığım zamanlar yükseliyor o yüzden diyetime tam dikkat edip insülin kullanmak istemiyorumÇok yüksek değil insülinlik hiç değil dikkat ederseniz düzelir benim 170 insülin vermedi
Bizden aldılar, kontrol günüm de değildi muayene günümdü 1750 muayene ücretine ek 350 lira da nst için aldılarÖzel hastaneye giden arkadaşlarım kadın doğuma muayene gidince nst ye bağlarda ek ücret aliniyormu acaba
Bende senin gibiyim , eşim üşüyor doğalgazı açıyor ben yanıyorumKızlar benim de iki gündür böyle bir ateş basıyor yanıyorum sonra geçiyor ama bu neden oluyor anlamadım yaşayan var mı aranızda
Niye oluyor acaba haftaya soracam doktora çok bunaltıyor gece de incecik bir pikeyle yatıyorum ama yok yani yanıyorumBende senin gibiyim , eşim üşüyor doğalgazı açıyor ben yanıyorum
Ara ara bana da sıcak basması oluyor gün içindeKızlar benim de iki gündür böyle bir ateş basıyor yanıyorum sonra geçiyor ama bu neden oluyor anlamadım yaşayan var mı aranızda
Ben aksine üşüyorum ya, daha doğalgazı açmadık ama klimayı sonuna kadar açıyorum hamam oluyor içerisi eşim yanıyor ben hala üşüyorumKızlar benim de iki gündür böyle bir ateş basıyor yanıyorum sonra geçiyor ama bu neden oluyor anlamadım yaşayan var mı aranızda
Ben geçen hafta cumartesi verdim bi haftayı geçti benimde verilmedi henüzBabymall internet sitesinden alışveriş yapanlar, kargonuz çıktı mı? Geçen pazartesi siparş verdim hala kargoya verilmemiş sinirim bozuldu
Ben sipariş verdiğimi bile unutmuşum.Ben geçen hafta cumartesi verdim bi haftayı geçti benimde verilmedi henüz
Hormonlardan oluyordur ya , normaldir benceNiye oluyor acaba haftaya soracam doktora çok bunaltıyor gece de incecik bir pikeyle yatıyorum ama yok yani yanıyorum
Bnde unutmuştım süt pompası aldığım aklıma gelince baktım hala onaylandı diyor vermemişlerBen sipariş verdiğimi bile unutmuşum.
Bence erken değil ya , 2 hafta oldu biz yıkayıp ütüledik ve yerleştirdik dolabınaKızlar bebek kıyafetlerini yıkamak için erken mi olur acaba cuma 32 ye gircez sonraki haftada memlekete gitcez gelince 34 olcam o zamana kadar yıkayıp yerleştirip gideyim diyorum ama tekrar toz falan olur mu ki