Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Benim bugün şeker ölçümlerinde 142 149 olan değerleri yüksek buldu doktor sıfıt kaçamakla haftaya gel erkek insülin başlayabiliyoruz bazen bebeği korumak için dedi
Kullanacak mısınız peki insülin ? Çünkü bir çok gebe şeker yüklemesi yapmıyor artık ki bence bir çok gebede gebelik şekeri var fakat şeker yüklemesi yapmadıkları için bilmiyorlar ve sağlıklı bir şekilde doğuruyorlar bebeklerini. İnsülin beni düşündürüyor o yüzden bebeğe bu daha çok zarar verirmiş gibi geliyor

Kullanacak mısınız peki insülin ? Çünkü bir çok gebe şeker yüklemesi yapmıyor artık ki bence bir çok gebede gebelik şekeri var fakat şeker yüklemesi yapmadıkları için bilmiyorlar ve sağlıklı bir şekilde doğuruyorlar bebeklerini. İnsülin beni düşündürüyor o yüzden bebeğe bu daha çok zarar verirmiş gibi geliyor
Ben ilk gebeliğimde şeker yüklemesi yaptırmadım ve farkettiğimizde şekerim çok yüksek seyrediyordu son 1 ay insülin kullandım çok şükür bi sıkıntı olmadı ben çok çekimserdim başta insülin plesentadan geçmiyor dedi doktor oğlum da doğduğunda şekerine bakıldı iyiydi çok şükür

Çok yüksek değil insülinlik hiç değil dikkat ederseniz düzelir benim 170 insülin vermedi
Belki de beni korkutmak için yaptı ama ben zaten ilk gebeliğimde son 1 ay insülin kullandım düşük dozda ama bunda da olacağını bildiğim için çok erken haftalarda diyete başladım yüksek olanlar da kaçamak yaptığım zamanlar yükseliyor o yüzden diyetime tam dikkat edip insülin kullanmak istemiyorum

Kızlar benim de iki gündür böyle bir ateş basıyor yanıyorum sonra geçiyor ama bu neden oluyor anlamadım yaşayan var mı aranızda

Kızlar bebek kıyafetlerini yıkamak için erken mi olur acaba cuma 32 ye gircez sonraki haftada memlekete gitcez gelince 34 olcam o zamana kadar yıkayıp yerleştirip gideyim diyorum ama tekrar toz falan olur mu ki ☺️

Kızlar bebek kıyafetlerini yıkamak için erken mi olur acaba cuma 32 ye gircez sonraki haftada memlekete gitcez gelince 34 olcam o zamana kadar yıkayıp yerleştirip gideyim diyorum ama tekrar toz falan olur mu ki ☺️
Bence erken değil ya , 2 hafta oldu biz yıkayıp ütüledik ve yerleştirdik dolabına 😅

X