Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kızlar buldum resim bu şekilde .

Eklentiler

• IMG-20241110-WA0007.jpg
    IMG-20241110-WA0007.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 81
merhaba kızlar . 32x2 deyiz ama bolsuk agrılarım sertleşmeler ve kasık agrılarım oluyor baya . plesanta prıvia yız benm dogum 14 aralıga verdı doktor olması gerktegnden erken alıcaz dedı . belkı dahda erken dedı :KK43: hayırlısı baklam .

ama agrılarım olmaya basaldı daha smdıden sizlerde durum nasıl . ustune bıde calısyrm izne cıkmadım :KK43: dogumdan snra bebeişle daha uuzn kalabılmke için .
Hayırlısıyla sağlıkla al kucağına canım benim. Previa için devlete mi özele mi gidiyorsun birde çeşidi ne? Bende previayım

Kızlar bu anne yani oluyor mu acaba oyun parkı diyor ama

Eklentiler

• Screenshot_20241111-182049.png
    Screenshot_20241111-182049.png
    189,3 KB · Görüntüleme: 64
Her temizlik sonrası bir arınma yaşıyorum ve bir sürü şey atıyorum koca koca 10 bardağı çıkardım mutfaktan ohh bee yer açıldı 😂😂
Ozellikle bebek esyalari icin dedim canim mesela kucuk bi besik alayim sonra park yatak alirim mantigi istiflemek gibi geliyor sonra verecek koyacak yer kalmiyor malesef
Kızlar bu anne yani oluyor mu acaba oyun parkı diyor ama
Sanirim degil elele markasina bak canim

Kızlar sağlık ocağında 23 ekimde şeker yüklemesi yapmıştım tokluk kan şekerim 176 çıkmıştı. Kendi doktorum dahiliyeye görünmemi söyledi dahiliyedeki doktorda şeker ölçüm cihazı almamı istedi aldım diyetisyenede yönlendirdi. Yediklerime dikkat ettiğim halde 3 gündür ölçüyorum tokluk kan şekerim 160-163 çıkıyordu bugün 193 çıktı acaba ölçümde mi sorun var çünkü dikkat ediyorum yediklerime
Benim bugün şeker ölçümlerinde 142 149 olan değerleri yüksek buldu doktor sıfıt kaçamakla haftaya gel erkek insülin başlayabiliyoruz bazen bebeği korumak için dedi

Ozellikle bebek esyalari icin dedim canim mesela kucuk bi besik alayim sonra park yatak alirim mantigi istiflemek gibi geliyor sonra verecek koyacak yer kalmiyor malesef
evet doğru, benimde evdeki puset yürüteç çok gözüme batıyordu ama neyseki 2.yolda 😄 sonrasına bakacağız artık

Kızlar sizin bebeğinizde fazla uyumaya başladı mı normalde hareketli bi çocuk uyuyo şimdi
Hastalık döneminde çok uykusuz kaldı sonra azıcık iyi oldu sabah 8 e kadar uyumaya başladı normalde 5 6 gibi uyanırdı, hoş bu sabah 6 buçukta uyandı ama bi kaç gün üst üste 8 e doğru uyandı ben şok

Bu arada 14 aylık bebem için konuştum 😂 evet karnımdaki geçen hafta daha hareketliydi ayy benim devreler yandı ahakaşai

Hastalık döneminde çok uykusuz kaldı sonra azıcık iyi oldu sabah 8 e kadar uyumaya başladı normalde 5 6 gibi uyanırdı, hoş bu sabah 6 buçukta uyandı ama bi kaç gün üst üste 8 e doğru uyandı ben şok
Son zamanlarda düzenleri değişiyor belki öyledir birde pek hareket etmezlermis yerleri sıkıştığı için şimdi arkadaş dedi shshs

X