Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben takilmiyor diye biliyorum. Bana cikartirmislardi .Lens takabiliyor muyuz sezaryana girerken ?
Usumezsin canim hastaneler sicak oluyorKızlar hastane fotoğraf çekimi için gecelik + sabahlık olarak alsam sizce üşür müyüm? Pijama takımı tarzı olanlar pek içime sinmedi de
Çok geçmiş olsun zaten biliyorsundur ama muz leblebi falan iyi gelir suyu sıvıyıda bol almaya dikkat etÇok fazlaydı dün bugün daha iyi canım şükürler olsun
Hayırlısıyla sağlıkla al kucağına canım benim. Previa için devlete mi özele mi gidiyorsun birde çeşidi ne? Bende previayımmerhaba kızlar . 32x2 deyiz ama bolsuk agrılarım sertleşmeler ve kasık agrılarım oluyor baya . plesanta prıvia yız benm dogum 14 aralıga verdı doktor olması gerktegnden erken alıcaz dedı . belkı dahda erken dedı hayırlısı baklam .
ama agrılarım olmaya basaldı daha smdıden sizlerde durum nasıl . ustune bıde calısyrm izne cıkmadım dogumdan snra bebeişle daha uuzn kalabılmke için .
Benm de 28.haftadan beri geliyor.kizlar göğüslerimden süt geliyor siz de de öyle mi ? 32+2 deyiz.
Ozellikle bebek esyalari icin dedim canim mesela kucuk bi besik alayim sonra park yatak alirim mantigi istiflemek gibi geliyor sonra verecek koyacak yer kalmiyor malesefHer temizlik sonrası bir arınma yaşıyorum ve bir sürü şey atıyorum koca koca 10 bardağı çıkardım mutfaktan ohh bee yer açıldı
Sanirim degil elele markasina bak canimKızlar bu anne yani oluyor mu acaba oyun parkı diyor ama
Benim bugün şeker ölçümlerinde 142 149 olan değerleri yüksek buldu doktor sıfıt kaçamakla haftaya gel erkek insülin başlayabiliyoruz bazen bebeği korumak için dediKızlar sağlık ocağında 23 ekimde şeker yüklemesi yapmıştım tokluk kan şekerim 176 çıkmıştı. Kendi doktorum dahiliyeye görünmemi söyledi dahiliyedeki doktorda şeker ölçüm cihazı almamı istedi aldım diyetisyenede yönlendirdi. Yediklerime dikkat ettiğim halde 3 gündür ölçüyorum tokluk kan şekerim 160-163 çıkıyordu bugün 193 çıktı acaba ölçümde mi sorun var çünkü dikkat ediyorum yediklerime
Çok yüksek değil insülinlik hiç değil dikkat ederseniz düzelir benim 170 insülin vermediBenim bugün şeker ölçümlerinde 142 149 olan değerleri yüksek buldu doktor sıfıt kaçamakla haftaya gel erkek insülin başlayabiliyoruz bazen bebeği korumak için dedi
Daha uzun sürelerle uyuyor bence de. Ama hareketleri de daha sertKızlar sizin bebeğinizde fazla uyumaya başladı mı normalde hareketli bi çocuk uyuyo şimdi
Bende küçük sivilce yok ama göğsümün hemen altı karnımın üstü kaşınıyor. Geçen de yanağım durduk yere kızardı. Hamilelikte oluyormuş.Kızlar karın bölgenizde kaşıntı küçük küçük sivilceler var mı yoksa uyuz mu oldum anlamadım
evet doğru, benimde evdeki puset yürüteç çok gözüme batıyordu ama neyseki 2.yolda sonrasına bakacağız artıkOzellikle bebek esyalari icin dedim canim mesela kucuk bi besik alayim sonra park yatak alirim mantigi istiflemek gibi geliyor sonra verecek koyacak yer kalmiyor malesef
Hastalık döneminde çok uykusuz kaldı sonra azıcık iyi oldu sabah 8 e kadar uyumaya başladı normalde 5 6 gibi uyanırdı, hoş bu sabah 6 buçukta uyandı ama bi kaç gün üst üste 8 e doğru uyandı ben şokKızlar sizin bebeğinizde fazla uyumaya başladı mı normalde hareketli bi çocuk uyuyo şimdi
Kaşıntı vardı zaten sivilce çıkmış çatlak olan yerlerdeBende küçük sivilce yok ama göğsümün hemen altı karnımın üstü kaşınıyor. Geçen de yanağım durduk yere kızardı. Hamilelikte oluyormuş.
Son zamanlarda düzenleri değişiyor belki öyledir birde pek hareket etmezlermis yerleri sıkıştığı için şimdi arkadaş dedi shshsHastalık döneminde çok uykusuz kaldı sonra azıcık iyi oldu sabah 8 e kadar uyumaya başladı normalde 5 6 gibi uyanırdı, hoş bu sabah 6 buçukta uyandı ama bi kaç gün üst üste 8 e doğru uyandı ben şok