Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Ya ben büyük oğluma aldım ama kalitesi o kadar kötü ki Lc çok daha kaliteli, zaten bakıyorum kullanıcı yorumlarına herkes düşük puan vermiş ama ben yenidoğan hiç almadım 1.5 2 yaş almıştım
Yeni doğan kısmı güzel ama çocuk kısmını hiç almadım bilmiyorum 😅
Her temizlik sonrası bir arınma yaşıyorum ve bir sürü şey atıyorum koca koca 10 bardağı çıkardım mutfaktan ohh bee yer açıldı 😂😂
Bende senin gibiyim ev eşya dolu bir şeyleri atmayı çok severim gözüm karadır atarım hemen 😂 dediğin gibi her temizlik sonrası atıyorum mutlaka bir şeyleri 😅

6 yıllık, canım zaten beklemiyorum ama görüyor oturamiyorum, oturunca da zorla kalkıyorum eline yapışmaz toplasa, insan eşine şu zamanda yardım etmez mi Allah aşkına
canım haklısın sinirlenmekte ama sende biraz ondan talep etmelisin. Genelde Erkekler kendi kendilerine düşünemezler senin talep ediyor olman lazım. Her şeyi üstlenme

Kızlar o kadar sinirliyim ki anlatamam, Eşimle küstüm. Dün bir kaç saat işi vardı işyerine gitti bende çocukla evi topla bulaşık çamaşır yıka yemek yap alışverişe çık gün boyu koşturdum. Akşam eve geçtim geldi bu, yemeği hazırladım yedik bulaşık yıkadım. Kızım benimle oyna diyor ( yere oturamiyorum, oturunca zorla kalkıyorum, 32. Haftalık oldu bebek sonuçta) ona rağmen oturdum oynadım ( sırf üzülmesin diye çocuğum) uykusu geldi oyuncaklarını topla yatalım dedim anne çok uykum var dedi tamam dedim bende, eşim de yatıyor kanepede. Çocuğu yatırdım geldim oyuncaklar beni bekliyor toplamamış sinirle sepete doldurdum, sen ne için sinirleniyorsun, ben sana yıllardır söylüyorum döktüğü şeyleri toplasın diye öğretmenin, ben elimi bile sürmem dedi ben topladım, zorla oturuyorum yere zorla kalkıyorum onu bildiği halde, onları toplamadi ben topladım 😢 bu bir insana zulüm bence.

Bazı erkeklere 1 çocuk bile fazlayken 2. Yi yapıyoruz. Baba olmayı hiç hak etmiyorsun eşim olacak zat
Hiç üzme kendini valla çoğu kadın aynı durumdayız. Benim babam bile bakmazmış 6 çocukla hep annem ilgilenmiş , anneler o kadar kutsal ki 🥹🫶🏻 Demin benzer konuları arkadaşımla konuştuk, Allah eksikliklerini göstermesin 2 çocuk yeter. Benim eşim evde biz tek varken yardım ediyor ama şu an annesi bizde asla eskisi gibi değil bende bu durumdan çok rahatsız oluyorum. Gelenler onu dinlendirmeye geliyor sanki en çok o yoruluyormuş gibi. Doğumda annem gelecek kendimi toparlar toparlamaz yollayacağım annemi baba olarak elini taşın altına koysun bakalım yok öyle başkalarının ardına sığınmak.

Yeni doğan kısmı güzel ama çocuk kısmını hiç almadım bilmiyorum 😅

Bende senin gibiyim ev eşya dolu bir şeyleri atmayı çok severim gözüm karadır atarım hemen 😂 dediğin gibi her temizlik sonrası atıyorum mutlaka bir şeyleri 😅
İyi bari yenidoğanı kaliteli yapmışlar 😄

Benim içinde terapi gibi, ohh hafifliyorum resmen asdghj

Bende bakayim bi sagol canim
Rica ederim canım
Canım bunu araştırarak mı aldınız yoksa mağazadan baktınız mı ?
Biz Kraft monacoyu begendık onu alıcaz indirim girerse . Ama ikisinin farkı yok dersen senin aldığını mı alsam ? 🌹
Benim dediğim bu
Canım araştırarak fiyat/performans olarak aldık, görünürde dönence dışında kraft ile fark görünmüyor ama kalitesini bilemem tabii.
Bizimkinin içinde yatak yoktu zaten ben o ince ped yataklardan kullanmak istemediğim için gelsede kullanmayacaktım, işbirdenşunu aldım içine de

Eklentiler

• Screenshot_20241111-102819_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20241111-102819_Hepsiburada.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 45
Rica ederim canım

Canım araştırarak fiyat/performans olarak aldık, görünürde dönence dışında kraft ile fark görünmüyor ama kalitesini bilemem tabii.
Bizimkinin içinde yatak yoktu zaten ben o ince ped yataklardan kullanmak istemediğim için gelsede kullanmayacaktım, işbirdenşunu aldım içine de
Güzel günlerde kullanın. Yatak da güzel duruyor ama 11 cm yüksek olmaz mı ? 8-9 cm öneriliyor genelde. Aldığını ürünler geldi mi ?

Kızlar , bugün hastane çıkışı baktım çok pahaliysi bir mağaza da and wawa diye bir marka 2.800, 20' li paketi 5.500 dü almadım bende e bebek'e gittim çok fazla çeşit yoktu zaten ama 1.000 TL olduğu için bir tane aldım eve bir getirdim battaniyesi o kadar inceki anlatamam pazartesi iade edicem. Sizler nerelerden ve kaça aldınız acaba?
Wakiki den aldım ben 10 lu kutuda markası bebbek ama kumaşı penyesi çok güzel 400 tl ye aldım
Kızlar , bugün hastane çıkışı baktım çok pahaliysi bir mağaza da and wawa diye bir marka 2.800, 20' li paketi 5.500 dü almadım bende e bebek'e gittim çok fazla çeşit yoktu zaten ama 1.000 TL olduğu için bir tane aldım eve bir getirdim battaniyesi o kadar inceki anlatamam pazartesi iade edicem. Sizler nerelerden ve kaça aldınız acaba?

İlk sezaryen. Ama aklıma böyle düşüncelerde geliyor 😅
Merhaba,
Benim de ilk dogumum sezeryandi. 2.gebeliğmde sancı başladı .Tansıyon yukseklıgıyle gıtmıstım ama sancım tavan yapmıs haberım yoktu bılmıyordum sancıyı cunku. İlk sezeryan dikişlerinde hasar olur, durmuyor sancın seni acil doguma almamız lazım dediler. Tekrar sezeryana aldılar hemen .

Ay şu kolların bağlanması fena ya. Bende de panik atak var zaten belden uyuşturmaya çok razı değilim ama dırf bebeğimi önce ben göreyim diye belden istiyorum. Gerçi benim plasenta previa beni uyanık ameliyat ederler mi bilmiyorum riskli bi ameliyat olduğu için. Bu arada hiç çevresinde plasenta previa olan var mı ya doğumu nasıl geçmiş vs bilgi almak istiyorum 🙄
Malesef bende de panik atak var. Dogumdan önce benı genel anestezi yapın dedim bebek de etkilenir dayanabilirsin dediler. Bebeği çıkardıktan sonra sakinleştirici verecez sana merak etme dediler . 20 dk kadar sürekli dua ettim öyle sakin kalmaya çalıştım sonra bebeğimi çıkarınca zaten ilaç verdiler rahatladım çok şükür. Zor ama bebeğe bişey olacak korkusuyla Allah güç veriyor. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin.

Malesef bende de panik atak var. Dogumdan önce benı genel anestezi yapın dedim bebek de etkilenir dayanabilirsin dediler. Bebeği çıkardıktan sonra sakinleştirici verecez sana merak etme dediler . 20 dk kadar sürekli dua ettim öyle sakin kalmaya çalıştım sonra bebeğimi çıkarınca zaten ilaç verdiler rahatladım çok şükür. Zor ama bebeğe bişey olacak korkusuyla Allah güç veriyor. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin.
Çok haklısın evlat konu olunca akan sular duruyor ❣️

Güzel günlerde kullanın. Yatak da güzel duruyor ama 11 cm yüksek olmaz mı ? 8-9 cm öneriliyor genelde. Aldığını ürünler geldi mi ?
Ay bilmiyorum ki canım, yüksek olur mu acaba
Park yatak geldi ama işbir gelmedi tedarik süresi 25 güne kadar uzuyormuş bekliyoruz
İnşaAllah çok yüksek olmaz 😬

Kızlar bu gün hastaneye gittim ağrılarımdan dolayı. Görünürde kötü bişey yok ama doktor eliyle karnıma dokunduğunda o yalancı kasılmaya denk geldi. Düzenli olmadığı sürece korkmayalım ama istemeyiz bu kasılmaları dedi ilaç verdi. Bir de rahim ağzı uzunluğum biraz kısalmış. 2.8 cm. Progestan fitil ve istirahat önerdi. 10 gün sonra tekrar görüşcez. İdrar tahlilinde de bi kaç bakteri görülmüş monurol kullanıcam. İnş geçer hepsi. Rahim ağzı uzunluğu bu haftalarda normal mi çok kısa bilginiz var mı? 28. Haftadayım şu an.

Canım, bana da yarın gelecekler. Geçen hafta izinliydim kimseyi bulamadım temizlik yaptıracak, salı günü boşuz dedi bunlar. Telefonda konuşuyoruz ne iş yapılacak dedi. Camlar, kapılar silinecek,2 takım koltugum var silinecek dedim. Haaaa biz bir takım siliyoruz 😳 dedi . Neyse dedim içimden, halilarim yok onlar yıkandı dedim. Onları silmek eskide kaldı artık silinmiyor, yıkamaya veriliyor 😳 dedi. Cam balkon var mı dedi, evet 2 tane dedim. Oooooooooo çok vakit alıyor onlar diyor. Sanki Vileda ile yer sildirip toz aldırmaya çağırıyoruz tabi ki büyük işleri yaptirmak için veriyoruz o parayı. Az bı para da değil 2.400 TL yarım gün 2 kişi için
Bana iki senedir 15 günde bir abla geliyor işine hiç karışmam kafasına göre bir dolap içi diler bir silmez 2 haftada kirlenmiyor çünkü. Duruma göre perde yıkar pırıl pırıl valla evim 1.200 tl alıyor yılbaşında 1.500 tl olur büyük ihtimalle. İzmirde olanlara tavsiye edebilirim ama bir defaya mahsus gelmiyor düzenli geliyor

Kızlar sağlık ocağında 23 ekimde şeker yüklemesi yapmıştım tokluk kan şekerim 176 çıkmıştı. Kendi doktorum dahiliyeye görünmemi söyledi dahiliyedeki doktorda şeker ölçüm cihazı almamı istedi aldım diyetisyenede yönlendirdi. Yediklerime dikkat ettiğim halde 3 gündür ölçüyorum tokluk kan şekerim 160-163 çıkıyordu bugün 193 çıktı acaba ölçümde mi sorun var çünkü dikkat ediyorum yediklerime

Kızlar bu gün hastaneye gittim ağrılarımdan dolayı. Görünürde kötü bişey yok ama doktor eliyle karnıma dokunduğunda o yalancı kasılmaya denk geldi. Düzenli olmadığı sürece korkmayalım ama istemeyiz bu kasılmaları dedi ilaç verdi. Bir de rahim ağzı uzunluğum biraz kısalmış. 2.8 cm. Progestan fitil ve istirahat önerdi. 10 gün sonra tekrar görüşcez. İdrar tahlilinde de bi kaç bakteri görülmüş monurol kullanıcam. İnş geçer hepsi. Rahim ağzı uzunluğu bu haftalarda normal mi çok kısa bilginiz var mı? 28. Haftadayım şu an.
Benim bazen oluyor karın sertleşmesi.Devletteki doktoruma sordum bu haftalarda erken ama olabilir dedi.Düzenli ve sık olursa acile gel dedi.Rahim ağzı uzunluğu iyi dedi kaç cm olduğunu söylemedi.Vajinal bakmadı.Bu hafta özeldekine gideceğim bakalım o ne diyecek🤔Rahim ağzı uzunluğu da bir haftadan sonra düşermiş zaten ama tam olarak bilmiyorum

X