Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay dinlen bolbol valla üzüldümOh ne güzel düşünmüşler ya benim kv bizde şu an kadıncağız kendi evine de kadın çağırıyor ama garip anam olsaydı kendi çoktan yapmıştı ama gerçekten az iş yapma a rağmen çok çok yoruldum bel ağrımdan uyuyamıyorum şu an
Hangi model acaba begenemiyorum bişey
Canım, bana da yarın gelecekler. Geçen hafta izinliydim kimseyi bulamadım temizlik yaptıracak, salı günü boşuz dedi bunlar. Telefonda konuşuyoruz ne iş yapılacak dedi. Camlar, kapılar silinecek,2 takım koltugum var silinecek dedim. Haaaa biz bir takım siliyoruz dedi . Neyse dedim içimden, halilarim yok onlar yıkandı dedim. Onları silmek eskide kaldı artık silinmiyor, yıkamaya veriliyor dedi. Cam balkon var mı dedi, evet 2 tane dedim. Oooooooooo çok vakit alıyor onlar diyor. Sanki Vileda ile yer sildirip toz aldırmaya çağırıyoruz tabi ki büyük işleri yaptirmak için veriyoruz o parayı. Az bı para da değil 2.400 TL yarım gün 2 kişi içinYa kızlar bu bir dert postudur
Eve temizliğe kadın çağırdım , 2 kişi geldiler 4 saat 2 bin tlye anlaştık ama şöyle 4 saat çalışıyorlar iş bitmese her saat için extra ücreet alacak çok saçma geldi ama burda herkes bu usül üstüne çalışıyor neyse ben işi bitirirler sandım 2 kişi sonuçta bunların saati doldu mutfak banyo tuvalet duruyor bi sinirlendim tabi nasıl bitmez diye vay efendim detay istemişim kanepe sildirmişim herkes kanepe sildirmiyormuş. Ee iyi valla kanepe silme dolap içine girme perde asma ( asıyor ama zamandan kayıp oluyor diyor) ne anladım ben bu işten, sonuç olarak extra 2 saat daha kaldılar ve iş yine bitmedi , yeri bile silmeden gittiler pess yani ne diyeceğimi bilemiyorum aşırı uyuz oldum ama
Evet, kucukmucizelerdukkaniii hesap adıİnstagram mı acaba burayada bakayım
Ya ben büyük oğluma aldım ama kalitesi o kadar kötü ki Lc çok daha kaliteli, zaten bakıyorum kullanıcı yorumlarına herkes düşük puan vermiş ama ben yenidoğan hiç almadım 1.5 2 yaş almıştımKızlar trendyol h&m bebek ürünlerinde indirim var bilginize
Her temizlik sonrası bir arınma yaşıyorum ve bir sürü şey atıyorum koca koca 10 bardağı çıkardım mutfaktan ohh bee yer açıldıGunaydin kizlar once soyle minik bisey alayim sonra buyuk alirim vs diye evinizi gereksiz eşya ile doldurmayin hem siniriniz yipranmaz sokacak yer bulamiyorsunuz sonra
Gebelikte değil de emzirme döneminde 3 defa gribe yakalanmıştım ki abartmıyorum 10 yılda bir falan grip olurdum, bebişler bizden çok şey alıp götürüyorGaliba şifayı kaptım. Üşümüyorum zannediyordum ve hiç grip olan biri değildim ama hamilelikte gerçekten bağışıklık düşüyormuş. Çok dikkat edin. Ben yine gece boyu huzursuz huzursuz uyudum.
Bu durumda bile bebeği düşünüyor insan. İlk baktığım şey grip olmak bebeğe zarar verir mi gibi şeylerdi. Biraz abartıyorum galiba anne adaylığı işini Bebekler bizden önce ben duygusunu götürüyor galiba en çok da.Gebelikte değil de emzirme döneminde 3 defa gribe yakalanmıştım ki abartmıyorum 10 yılda bir falan grip olurdum, bebişler bizden çok şey alıp götürüyor
Aboı sen de bendensin, sana tavsiyem önemli yerleri yaptır yoksa kolayına geleni yapıp zor olanı bırakıyor bi bakıyorsun zaman dolmuş. Bende cam balkon yok ohh çektiler o da olsa heralde bir sürü iş kalacaktı, kanepeyi de silsin bi zahmet öyle saçmalık mı olur. Gönül ister daha fazla alsınlar ama yarım gün için 1200 tl alıyor tam gün 2400 tl bunun aylık kazancı asgarinin kaç katı. Aynı işi otel de hastanelerde asgariye yapıyorlar , bunu da söylediğimde aa onlar asgari mi alıyor diyor evet dedim ya ne. Hala aklıma geldikçe sinirleniyorum. İşi bitirmelerini tembihle vallahi bi kaç gün kendime gelemeyeceğim kalan işleri yaptım çok yoruldum benCanım, bana da yarın gelecekler. Geçen hafta izinliydim kimseyi bulamadım temizlik yaptıracak, salı günü boşuz dedi bunlar. Telefonda konuşuyoruz ne iş yapılacak dedi. Camlar, kapılar silinecek,2 takım koltugum var silinecek dedim. Haaaa biz bir takım siliyoruz dedi . Neyse dedim içimden, halilarim yok onlar yıkandı dedim. Onları silmek eskide kaldı artık silinmiyor, yıkamaya veriliyor dedi. Cam balkon var mı dedi, evet 2 tane dedim. Oooooooooo çok vakit alıyor onlar diyor. Sanki Vileda ile yer sildirip toz aldırmaya çağırıyoruz tabi ki büyük işleri yaptirmak için veriyoruz o parayı. Az bı para da değil 2.400 TL yarım gün 2 kişi için
Evet aynen öyle, dün o kadar yorulmuştum ki gece vücut ağrılarımdan uyuyamadım elim karnımda acaba o ne durumda dedim, hareketlendi de sevindim biraz hemen kalkıp magnezyum aldım. Sabahta multivitamin kalsiyum ve omega3 ü aldım bütün tuşlara bastımBu durumda bile bebeği düşünüyor insan. İlk baktığım şey grip olmak bebeğe zarar verir mi gibi şeylerdi. Biraz abartıyorum galiba anne adaylığı işini Bebekler bizden önce ben duygusunu götürüyor galiba en çok da.
Canım, bana da yarın gelecekler. Geçen hafta izinliydim kimseyi bulamadım temizlik yaptıracak, salı günü boşuz dedi bunlar. Telefonda konuşuyoruz ne iş yapılacak dedi. Camlar, kapılar silinecek,2 takım koltugum var silinecek dedim. Haaaa biz bir takım siliyoruz dedi . Neyse dedim içimden, halilarim yok zaten onlar yıkandı dedim. Onları silmek eskide kaldı artık silinmiyor, yıkamaya veriliyor dedi. Cam balkon var mıYa kızlar bu bir dert postudur
Eve temizliğe kadın çağırdım , 2 kişi geldiler 4 saat 2 bin tlye anlaştık ama şöyle 4 saat çalışıyorlar iş bitmese her saat için extra ücreet alacak çok saçma geldi ama burda herkes bu usül üstüne çalışıyor neyse ben işi bitirirler sandım 2 kişi sonuçta bunların saati doldu mutfak banyo tuvalet duruyor bi sinirlendim tabi nasıl bitmez diye vay efendim detay istemişim kanepe sildirmişim herkes kanepe sildirmiyormuş. Ee iyi valla kanepe silme dolap içine girme perde asma ( asıyor ama zamandan kayıp oluyor diyor) ne anladım ben bu işten, sonuç olarak extra 2 saat daha kaldılar ve iş yine bitmedi , yeri bile silmeden gittiler pess yani ne diyeceğimi bilemiyorum aşırı uyuz oldum ama
Kuzum geçmiş olsun bolbol dinlen. Geçenlerde bana benzeri oldu. Kasıklarımdan belime vuran şiddetli bi sancı oldu hatta doğum sancısına çık benziyordu aha doğuruyorum galiba diyede endişelenmiştim tüm gün aralıklı sürdü uyudum uyandım ertesi gün eser yoktu. Sende biraz dinlen ama takipte kal artar yada ek şikayetlerin olursa doktoruna bi danışırsın.Kızlar benim dünden beri midemden karnıma yayılan 5 sanıye falan süren şiddetli ağrım oluyor sonra geçiyor. Ara ara geliyor aça geldiğinde beni zorluyor ağrı . Midemden yayılıyor karnıma .
Bugün de ishal olmuşum ama afedersiniz su gibi . Ve hala o ara ara gelen şiddetli ağrı var . Sizce neden olmuştur aynı durumu yaşayan var mı ?
Bebeğin hareketleri iyi diye gitmedim doktora
Canım ben elele madre yada 6+1 olan modelini alacağım. Bi bak sende istersen. Ama ben uzun vadeli kullanım için alıyorum o yüzden o modelleri tercih ediyorum yeğenim kısa vade için bi tane beşik aldı atayım sana linkini o memnun kaldı. Bebiş şuan 10 günlük 10 gündür kullanıyor.Hala park yatak alamadım portatif olsun diyordum ama bakıyorum chicco next2me park yataklardan daha pahalı kullanacağı süre 6 ay kiwi zoody bakıyordum ama anne yanı olmuyor yoyko hem renk hem kullanış acısından güzel gibi gözüküyor alan oldu mu
Sakin ol kuzum. Haklısın sinirlenmekte düşünüp toplamalıydı elbette eşin ama erkekler böyle biraz ince düşünmeyi beceremiyolar. Sakin zamanda al karşına konuş sen anlayacaktır. Bide çok fazla yorma kendini yapabilsende yapamıyorum de alıştır biraz bari hamileliğini kullanarak.Kızlar o kadar sinirliyim ki anlatamam, Eşimle küstüm. Dün bir kaç saat işi vardı işyerine gitti bende çocukla evi topla bulaşık çamaşır yıka yemek yap alışverişe çık gün boyu koşturdum. Akşam eve geçtim geldi bu, yemeği hazırladım yedik bulaşık yıkadım. Kızım benimle oyna diyor ( yere oturamiyorum, oturunca zorla kalkıyorum, 32. Haftalık oldu bebek sonuçta) ona rağmen oturdum oynadım ( sırf üzülmesin diye çocuğum) uykusu geldi oyuncaklarını topla yatalım dedim anne çok uykum var dedi tamam dedim bende, eşim de yatıyor kanepede. Çocuğu yatırdım geldim oyuncaklar beni bekliyor toplamamış sinirle sepete doldurdum, sen ne için sinirleniyorsun, ben sana yıllardır söylüyorum döktüğü şeyleri toplasın diye öğretmenin, ben elimi bile sürmem dedi ben topladım, zorla oturuyorum yere zorla kalkıyorum onu bildiği halde, onları toplamadi ben topladım bu bir insana zulüm bence.
Bazı erkeklere 1 çocuk bile fazlayken 2. Yi yapıyoruz. Baba olmayı hiç hak etmiyorsun eşim olacak zat
2 gündür böyleyim arkadaşım bu sabah daha iyiyim sanki ama ishalden korkuyorum bebeğe zararı olur mu acaba ?Kuzum geçmiş olsun bolbol dinlen. Geçenlerde bana benzeri oldu. Kasıklarımdan belime vuran şiddetli bi sancı oldu hatta doğum sancısına çık benziyordu aha doğuruyorum galiba diyede endişelenmiştim tüm gün aralıklı sürdü uyudum uyandım ertesi gün eser yoktu. Sende biraz dinlen ama takipte kal artar yada ek şikayetlerin olursa doktoruna bi danışırsın.
Canım ben elele madre yada 6+1 olan modelini alacağım. Bi bak sende istersen. Ama ben uzun vadeli kullanım için alıyorum o yüzden o modelleri tercih ediyorum yeğenim kısa vade için bi tane beşik aldı atayım sana linkini o memnun kaldı. Bebiş şuan 10 günlük 10 gündür kullanıyor.
Kiwi Sleeper Anne Yanı Reflü Ayarlı Park Yatak Tekerli Katlanır Ahşap Beşik- Vizon Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kiwi Sleeper Anne Yanı Reflü Ayarlı Park Yatak Tekerli Katlanır Ahşap Beşik- Vizon yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kaç yıllık evlisiniz canım bana artık normal geliyor kimseden bişey beklemeyeceksin üzülen biz oluyoruz yineKızlar o kadar sinirliyim ki anlatamam, Eşimle küstüm. Dün bir kaç saat işi vardı işyerine gitti bende çocukla evi topla bulaşık çamaşır yıka yemek yap alışverişe çık gün boyu koşturdum. Akşam eve geçtim geldi bu, yemeği hazırladım yedik bulaşık yıkadım. Kızım benimle oyna diyor ( yere oturamiyorum, oturunca zorla kalkıyorum, 32. Haftalık oldu bebek sonuçta) ona rağmen oturdum oynadım ( sırf üzülmesin diye çocuğum) uykusu geldi oyuncaklarını topla yatalım dedim anne çok uykum var dedi tamam dedim bende, eşim de yatıyor kanepede. Çocuğu yatırdım geldim oyuncaklar beni bekliyor toplamamış sinirle sepete doldurdum, sen ne için sinirleniyorsun, ben sana yıllardır söylüyorum döktüğü şeyleri toplasın diye öğretmenin, ben elimi bile sürmem dedi ben topladım, zorla oturuyorum yere zorla kalkıyorum onu bildiği halde, onları toplamadi ben topladım bu bir insana zulüm bence.
Bazı erkeklere 1 çocuk bile fazlayken 2. Yi yapıyoruz. Baba olmayı hiç hak etmiyorsun eşim olacak zat
Kızlar ben ergenliğimde çok çatladık şimdi çatlamadım heralde esneyecek deri vae göbüşte ama şunu söylemek istiyorum çünkü baya arastırmıstımO çatlakların birazı olsun geçiyor mu yoksa alışmak mı lazım
6 yıllık, canım zaten beklemiyorum ama görüyor oturamiyorum, oturunca da zorla kalkıyorum eline yapışmaz toplasa, insan eşine şu zamanda yardım etmez mi Allah aşkınaKaç yıllık evlisiniz canım bana artık normal geliyor kimseden bişey beklemeyeceksin üzülen biz oluyoruz yine