- 27 Kasım 2018
- 3.280
- 3.431
Kasik altı özel bolgemizin başlangıcında olan kemikler..yani özel bölgede olan bütün kemikler.mesela ben bacaklarımı ayiramiyorum.yataktan inerken fln iki bacağımı da bı araya getirip iniyorum.ozel bölgemdeki bütün kemikler birbirinden ayrılıyor sanki.gecen gün banyoyu yikamistim bı anlık ayağımın biri kaydı az biraz açıldı ayaklarim .toparlayamadim ayaklarımı acisindan.eşime çağırdım yetis dieÇatı ağrısı nasıl oluyor acaba neresi ağrıyor tam olarak
Aynen Dr önemli bence de.bnm maşallah dikiş yeri belli bile değildi. 15gun kardeşim ve annem kaldı yanimda.ben emzirip kardesime veriyordum bebeği. gazını çıkarıyordu o.gece bile sadece emziriyordum.kendimi yormuyordum.oyle öyle çabuk toparlandım şükür.Apandisit ameliyatı oldum onun belli mesela dikiş izleri.ikisi aynı sey değil belki bu baya zorlu geçti.Sezeryan olan bir arkadaşım doktor çok önemli demişti güzel estetik falan dikiliyor sonra toparlaması kolay oluyor herhalde hemen ayakladim demişti
Bende temu dan almıştım önü düğmeli.L beden istemiştim baya büyük geldi .ama uyguna aldığım için iade etmicem.daha doğuma var belki iyi gelir ozamanlarKızlar ya internetten iki takım pijama aldım, kalıpları çok bol çıktı, şuan ki halimle en az 2 beden büyük iade edip etmemek konusunda kararsız kaldım. Sizce bu son iki ayda ne kadar kilo alırız ?
Birden çok düşmüş gibi geldi ama haklısın arkadaşım . Zaten şükür bir şikayetim de yok şimdilikCanım bebek büyüdükce rahim ağzı kisalmaya başlar çünkü baskı olusur. üç hafta önceki rahim ağzı uzunluğu ile şimdiki aynı olmaz. 31 mm de kötü değil.
Bende özellikle arabaya binip inerken yaşıyorum o ağrıyıKasik altı özel bolgemizin başlangıcında olan kemikler..yani özel bölgede olan bütün kemikler.mesela ben bacaklarımı ayiramiyorum.yataktan inerken fln iki bacağımı da bı araya getirip iniyorum.ozel bölgemdeki bütün kemikler birbirinden ayrılıyor sanki.gecen gün banyoyu yikamistim bı anlık ayağımın biri kaydı az biraz açıldı ayaklarim .toparlayamadim ayaklarımı acisindan.eşime çağırdım yetis die
Ben de almayı düşünüyorum, bunlar kapsız galiba. Acaba çok belli eder mi uçları, kaplı mı almak lazım karar veremedim bir türlü
Kızlar benim rahim ağzı uzunluğum çarşamba günü 31 çıktı doktor gayet iyi dedi . Sizce nasıl ? bana iyi gibi gelmedi
Biz yarın yola çıkıcaz 8 saat sürüyor doktora o yüzden gittik bir sakıncası yok dedi ama rahim ağzı uzunluğu bana az gibi geldi . Bu arada karından baktı .
Canım doktorun iyi dediyse öyledir kendini strese sokma. Ama içim rahat etsin dersen başka bir doktora da danışabilirsin. Benim bildiğim kadarıyla 15 ve altı erken doğum oluyor sanırım. Benimde ilk bakıldığında 44 tü son bakıldığında daha düşüktü. Hafta ilerledikçe kısalıyor olabilir belki.
Benimde riskli gebelik olduğu için doktorum her muayenede ahım ağzı uzunluguna bakıyordu. Bugün kontrolde bakmadı sanki gibi geldi sordum. 28. Haftadan sonra rahim ağzı kisalmaya başlar dedi. Hatta 16-23 arası olabilir . O yüzden bu haftalardan sonra bakmaya gerek duymayiz dedi.Kaçıncı haftadan sonra düşmeye başlıyor acaba bilginiz varmi
Acıyor,valla bende biraz rahat edim diye düz yatıyorum sonra öyle uykuya dalmış buluyorum kendimiKızlar sizdede sağa sola doğru yattığınızda kalça kemikleriniz acıyo mu ay benim sanki ezilmiş gibi acıyo bi sağa bi sola dönüp duruyorum ama en rahatı düz yatmak ama onuda sağlıksız diye uzunca yatamıyorum
aynen bende bazen uyuyakalıyorum bazen sırt üstü hafif meyilli yatıyorum kan akısı bozulmasın diye oda iyi oluyo aklınızda bulumsunAcıyor,valla bende biraz rahat edim diye düz yatıyorum sonra öyle uykuya dalmış buluyorum kendimi
neyse ki çoğu gitti azı kaldıaynen bende bazen uyuyakalıyorum bazen sırt üstü hafif meyilli yatıyorum kan akısı bozulmasın diye oda iyi oluyo aklınızda bulumsun
Ama eskiden valla yatardım düm düz şimdi uzunsure yatınca nefesim kesilcek gibi oluyprum
Şu kalça agrısı olmasa çok rahattı herşy
Aslında bilmemek en güzeli çünkü bilmiyorsun ne olucak bilince asıl stres korku oluyoAyy Allah yardımcımız olsun siz tecrübeli siniz bilmemek tam bir muaamma ben acılma olmazsa direk sezeryan isticem de en başından mi istesem acaba bilemedim doğuramam normal gibi geliyor
Ben daha girmedimAcısıyla tatlisiyla 8.aya girdikmi şimdi
Ay hemde fena. Benim bide özellikle vajina kemiklerim çok acıyo yataktan kalkıncaKızlar sizdede sağa sola doğru yattığınızda kalça kemikleriniz acıyo mu ay benim sanki ezilmiş gibi acıyo bi sağa bi sola dönüp duruyorum ama en rahatı düz yatmak ama onuda sağlıksız diye uzunca yatamıyorum
Kafası bastırıyo heralde benım o çatı kemiklerim dayanılmayacak sekılde agrımıyo genelde bişeyi iterden enine doğru ayagımla öyle hissediyorum haftada 2 pilatese gidiyorum biraz rahatlıyo orda esnedikçeAy hemde fena. Benim bide özellikle vajina kemiklerim çok acıyo yataktan kalkınca
Aciyor aciyor.belden aşağısı pertKızlar sizdede sağa sola doğru yattığınızda kalça kemikleriniz acıyo mu ay benim sanki ezilmiş gibi acıyo bi sağa bi sola dönüp duruyorum ama en rahatı düz yatmak ama onuda sağlıksız diye uzunca yatamıyorum
Benim hamileliğiö rahat geçiyo kıza hamileyim ama son zamanlarda bi kalça kemiklerimda aprı car üstüne yatınca ezilmiş gibi ağrıyo heralde aynı pozisyonda yatınca ve kg artışıyla birlikte eziyorum gerçektenAciyor aciyor.belden aşağısı pert7 8 hafta bsy kaldı hayırlısıyla.dayanabilcez mi bilmiyorum kız bebeğe hamile olmak daha mı zorluyor bilemedim.kizlar ağır olurmuş eskiler öyle diyor.
Ayy ben yapsam esnedigim gibi kalırım heraldeKafası bastırıyo heralde benım o çatı kemiklerim dayanılmayacak sekılde agrımıyo genelde bişeyi iterden enine doğru ayagımla öyle hissediyorum haftada 2 pilatese gidiyorum biraz rahatlıyo orda esnedikçe
Doktorunuz izin veriyosa evde hamileler için esneme yapabilirsiniz bana iyi geliyo
Bnm İstanbul'daki komşum normal doğum yapmış,ki bide açılması olduğu halde bsyler ters gitmiş 10 mu 12mi yanlış hatırlamıyorsam dikisim var demişti alttan. Normali de sezaryeni zor geçirenler oluyor maalesef.Ben iki doğum şeklindende korkuyorum ya geçen sezeryan videoauna denk geldim oda korkunç geldi
Normal doğumdan oldum olası korkuyorum zaten
Yinede sezeryan benim için daha uygun fıtılarom var rahmim ters bide kuyruk sokumumla son omurum bağlı doğmusum ana sezeryandaki o kesiklerde bi korkuttu açılcası
Normal doğurabilsem eğer genital bölgemizdede kesi oluyomuş ve genişliyo diyolar
İki türlüde endişeli ve zor bişey ya doğum her türlü iz birakıyor