Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Çok doğru işte bıçak saplanır gibi oluyor. Ben de zor dönüyorum. Sabah kalkınca yataktan bebek sanki aşağı doğru bir anda düşüyor gibi alt kısma baskı yapıyor
Dışarı çıktığımda bide çok yürüyünce iç camasir islaniyordu bence altına kaciriyorum bugun onu düşündüm daha öncede oluyordu terleme diye düşünüyordum havalar sicakken

Bebek adam kaburgalarıma vuruyor hem de sertçe. Gerçekten çok zor bir şey hamilelik. Hamileligini özleyen falan oluyor mudur acaba
Ay ben ne kızımın hamileliğini özledim nede seneler sonra şimdiki hamileliğimi özlerim. Özleyenler uzaylı bence
Yaaa bi kaç gündür bende de bu var. Bende düşünüyordum neden acaba diye. Sabahları uyandığımda özellikle yataktan kalkınca vajina kemiklerim öyle bir acıyor ağrıyor ki. Anlamadım sebebini

Valla insallah dogumdan sonra falan agrimaz sinir oluyorum
Ay allah seni sesli güldürdün beni şu halimle maşallah selamlar anneciğine ozaman sırrı bizimlede paylaşırsa seviniriz
Genetik aktarim der gecer 9. Cocugum ben bu arada dogudaki aşiretlere taş cikartiriz
Kiz bu daha guzel ekstralari var yandan acikiyor ana kucagi var guzel begendim

Depend almayan varsa alsın kızlar 3 paket aldım ben
3 paket çok canim bence 2 oaket almiştim 1.5 paketi duruyor simdi 2. Bebekte kullancam onu giymek çile geldi bana ya ped daha pratik sadece hastanede kullandim

Kizlar sgk olan biri asgari ucret ile rapor dogum ucreti ne aliyor merak ettim ona göre harcama hedefi yapayim

Valla insallah dogumdan sonra falan agrimaz sinir oluyorum

Genetik aktarim der gecer 9. Cocugum ben bu arada dogudaki aşiretlere taş cikartiriz

Kiz bu daha guzel ekstralari var yandan acikiyor ana kucagi var guzel begendim
Genetiğini seveyim
İşte emin olamadım madre güzel falan dedin ya ona odaklandım ben hep

Progestan kullanıyorum günde 2 kere

Kızlar Dagi de indrim var emzirme atleti almamıştım alanlar bedenleri nasıl seçti doğumdan sonra hafif göbek giderse çok büyük almak istemiyorum şuan 73 kiloyum 40 beden nasıl olur ki
Ben de almayı düşünüyorum, bunlar kapsız galiba. Acaba çok belli eder mi uçları, kaplı mı almak lazım karar veremedim bir türlü

Hem kendim istiyordum sezaryen olmasını çünkü güzel bir normal doğum sürecim olmadı. Hemde şuan zorunlu sezaryene döndü plasentam aşağıda olduğu için canım.
Evet ya bazı kişiler bunu diyor. Üçüncü doğumunu yapan kuzenim üçüncüyü sezaryen oldu. Benim normal doğumlarım çok zor oluyprdu dedi.

5 fıtığa rağmen epidural olabiliyormuş demekki. Valla helal olsun inş tez zamanda tedavisini olursunuz geçer ne diyim bilemedim
Anestezi iğnesinin yapıldığı yerle, fıtık yerlerinin alakası yok demişti anestezi doktorum. Dahası boyun fıtığım da var, çok ağrı çekiyorum. Doğumdan sonra tekrar emara falan gireceğim

Bende sonraya kullanılır die biliyorum.
Kız hamisken bebeğin karninda oynaması faln ben onları özledim yaa bu çatı ağrısı beni öldürüyor kemik fln kalmıyor.sanki kırılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…