Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
İnşaAllah sorun yaşamayız canım, dr bu halde dahi 34 e kadar dayanacağını düşünüyorum dedi bakalım
Ben pek hissetmedim sadece bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum vajinada, bu yüzdenmiş bu kadar aşağıda hissetmem.
Onun dışında birşey hissetmedim, sancı vs çok şükür sancı da çıkmadı yoksa yatış verecekti

Doktorun öyle diyorsa 34 ü görürsünüz bence. Nst de sancı çıkmaması da iyi olmuş. Bundan sonrasında ekstra dikkat edeceksin artık yapacak bir şey yok

Yaa ilk defa dogum yapacaklar için çok da şey yapmayın bütün normal doğumlar korkunç değil benim cevremde de sezaryen olanlar çok zor atlattılar bende olası durumda sezaryenden korkuyorum
Tabiki canım ben diğer mesajlarımda söylemiştim zaten benim çok zor oldu başkasının böyle olmayabilir diye. Herşey yolunda ve sırasıyla giderse başkasının böyle olmayabilir tabiki. Ve sezaryeni çok kötü geçen arkadaşlarımıda biliyorum. Son itibariyle anne oluyoruz kolay olmıycağını hepimiz biliyoruz her iki yolda kolay değil. Herşeye rağmen tek söyleyebileceğim kucağına aldığın an "tüm acılara değermiş" Diyosun

Doktorun öyle diyorsa 34 ü görürsünüz bence. Nst de sancı çıkmaması da iyi olmuş. Bundan sonrasında ekstra dikkat edeceksin artık yapacak bir şey yok
İnşaAllah canım, artık hiç kalkmadan yatacağım dayanacak bebeğim öyle hissediyorum

Canım benim öncelikle inşallah zamanında sağlıkla kucağına alırsın umarım ama korkma olası erken doğumda yaşam sınırını geçti bizimkiler çok şükür. Kaldıki doktorun 34 demiş. Benim arkadaşım serklajlıydı 34. 35 gibi doğumu başladı doğum yaptı ve bebek hiç yoğun bakıma girmeden direk anneye verdiler. Kilosu ciğerleri herşeyi normaldi. Şuan3 4 ayşık oldu bebiş herşey yolunda stres yapma kendine yat dinlen bolbol ve herşeyin çok güzel olucağını söyle hep kendine

Tesettürlü olanlar pijama ve gecelik takımı olarak neler aldınız acaba. Var mı önerebileceğiniz site ya da sayfalar?

Amin canım Allah razı olsun inşaAllah bizimkide dayanır o haftalara, çok teşekkür ederim

Canım sen eraya mi gittin. Benim bulunduğum ildeki doktorla erayin yaptığı olcumlerde baya fark çıkıyor. Seninde öylemi acaba

Benim bi arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı. O da serklajlıydı, 32. Hafta da bebeği aşağıda hissetmiş, ara sıra ağrı hissediyormuş, doktor istirahat birde biraz idrar yolu enfeksiyonu varmış sancıyı tetiklemesin diye tedbir amaçlı ilaç vermiş. 34 te kontrolde doktor rahim ağzının çok inceldiğini ve dikişlerin hemen alınması gerektiğini söylemiş. Dikişleri alalım sonrasında doğumu evde dinlenerek bekle demiş. Dikişler alınır alınmaz doğum başlamış. Bebeği hamdolsun hiç küveze girmedi sonraki gün taburcu oldular.

Umarım bu sefer çok güzel geçer doğumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…