Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Biz şuan 2 aylığı geçtik 4.5,saat uyuyor ilk uykusunu yatmadan mama veriyom aksam mız mız oluyor süt bitiyor mamadan sonra hemen uyumuyor tabi meme veriyom gene.ikinci uykusu kısa oluyor 2.3,saate uyanıyor bende sabah uyanınca sagdim şimdi emiyor süt yok

Canım akşam sagdigim sütü Sabah verebiliyor muyuz yoksa akşamı akşam sabahı sabah mi vermrk lazım
Gece sütünü geceye gündüz sütünü gündüze diyorlar ama benim o kadar lüksüm yok tek memem yara yine onu genelde sağıyorum. Ne zaman denk gelirse veriyorum.
Benim yavrumun uykuyla sorunu var uykuda babasına çekmesini çok isterdim ama bana çekmiş galiba. Uykuya zor dalıyor kolay uyanıyor.

Ay bizimkide bazen öyle canım sürekli huyları değişiyor bence bı bakmışsın hemen uyumuş bazen unmadigim anda

Bizim de ilk uykumuz uzun 3-4 saat, sonra 2 saatte bir kalkıyor. Doktor 5 saati geçerse uyandır yoksa kendi kalkar dedi. Artık açlıktan uyumazmış

Kuzum hipp mamayı dene.bende aldım mama.500gr gibi bsy almış.ama bizim tartıda yanlışlık yok.cunku evde de tartiyorum sağlık ocağında da aynı çıkıyor.o yüzden mama aldım.
Bende önce almıştım zamanı geçince attım.gexen gün metal kutuda olandan aldım.gunde bı yada iki kez vermeye başladım bakalım.kiloyu etkileyecek mi.bizim de kilo alimimiz az.
Bnm dolapta daha önceden sagdigim bı iki poşet süt var ama hiç saatine bakmadım.gecen gün birini verdim.dedigin gibi öyle lüksüm yok. Tansiyon ilacımı ne zaman alacağım belli olmuyor.bi poşet kaldı zaten.onun yerine mamaya başladım.

Ama bizdeki gariplik ilk ay sadece anne sütüyle 1700 alıp ikinci ay geceleri mama destegiyle 300gr aldı doktor dogum kilosuna göre düşünüyor, aptamil cok sekerli tadı goat mamalara göre ve gaz yapıyor diyorlar sma comfort ve bebelac gold gaz ve kabız yapmıyormuş ikisinden birini alacağım sanırım bugün

Emmeye başlarsa doyunca ayrılıyor ama emmiyor sinirleniyor memeyle kavga ediyor. Ben bekliyorum 1,5 saat en azından cok emincede gaz sorunu çok yaşıyor

Mommys bliss kullanan var mıydı doktor gece olanı alabilirsin dedi uykuyada iyi geliyormuş

Ay bizimkide bazen öyle canım sürekli huyları değişiyor bence bı bakmışsın hemen uyumuş bazen unmadigim anda
Dışarda uyuyor bizimki en çok hastaneye bu ara çok gidiyoruz malum hastanede hep uyuyor evde uyku yok.

Bizim de ilk uykumuz uzun 3-4 saat, sonra 2 saatte bir kalkıyor. Doktor 5 saati geçerse uyandır yoksa kendi kalkar dedi. Artık açlıktan uyumazmış
Ben 2 kere uyandırmışımdır herhalde 3. Hatırlamıyorum. Hep kendi uyanıyor sağolsun.

Tuna da doğum kilosuna göre toplam 2 kilo aldı 2 ayda. Ama dağılımı daha orantılı. 3180 doğmuştu, sizinki kaç kg doğmuştu. Ben tüm mamaların tadına bakıyorum çok bi fark yok bence ama tabi fark ediyordur. Bide mamaları karıştırarak vermede bi sakınca var mı ki? 2 ölçek golden goat içine 1 ölçek aptamil katıp versem hem çöp olmaz mama hem de dengeler belki.

Bizimkide 3400 dogdu hic duymadım canım olur mu acaba ayrı ayrı versen oglen birini sabah birini formulleri farklıysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…