İndirimli fiyatından değil asıl fiyatından indirim yapıyordur ondandır muhtemelen. Benim de benzer olmuştu.L
Bedenleri tammi acaba yenidoğan bakmıştım mağazada gözüme minnacık göründübide carkta indirim kodu veriyor ya onu girince fiyat yükseliyor neden acaba
Bende kullandığından beri çok memnunum.Bana da doktorum bu markayı verdi ben de memnunum çok şükür
Sen yorulduğun için bebeğin de yorulmustur. Bebeğin kendini dinlenmeye almış. Bence sende dinlenKızlar ben dün ve önceki gün kendime göre fazla hareket ettim yoruldum. Bebeğin hareketleri çok çok azaldısizde de oluyor mu böyle bu normal mi ?
Magnezyum ben sudan eritilen toz kullanıyorum nekadar etkili bilmiyorjm ama magvitalmis adıBende kullandığından beri çok memnunum.
Ya ben mağazadan aldım çok güzel ince siyah kot tarzı bi pantolon, beli de ayarlanabilir olduğu için çok rahat ama ben benimkini bulamadım sitede, maternity kadın siyah pantolon diye aratırsan çok model çıkıyorHangisini aldın canım . Ben tayt gibi olanı giyemiyorum başka almam lazım . Öğretmenim işe giderken o kadar dar rahat olmuyor
Anladım canım bende en kötü yatak alırım o zamanEvet memnunum sadece icinden cikan yatak adi altindaki şey 2 parmak sünger çok ince ekstra yatak gerekiyor
Ya iste solgar bestlak falan kullandim onlarda insanin icinden canavar cikariyor mübarek öyle bir açlık yok yani
Tabi oluyor bazen aşırı hareketli bazen daha az hareketli.Bence normaldirKızlar ben dün ve önceki gün kendime göre fazla hareket ettim yoruldum. Bebeğin hareketleri çok çok azaldısizde de oluyor mu böyle bu normal mi ?
Ay birgün bende mutfak dolaplarını silmiştim öğün çok yoruldum doğuracak herhalde diye korktumKızlar ben dün ve önceki gün kendime göre fazla hareket ettim yoruldum. Bebeğin hareketleri çok çok azaldısizde de oluyor mu böyle bu normal mi ?
Merhaba canım, bir süredir girmedim evet. Psikolojik ve fiziksel olarak zor zamanlardan geçiyorum ama çok şükür Rabbime oğlum iyi. Süt alıyor hatta gözlerini açıp gülümsüyorKivirbas95 dan haberi olan var mı? Siteye de girmemiş. İnşallah oğlu iyidir.
Aklım hep sizde. Dualarımdasınız. Biz hastaneden sağlıkla çıktık haberini bekliyorum sizden. Rabbim bağışlasın oğlunuzu sizeMerhaba canım, bir süredir girmedim evet. Psikolojik ve fiziksel olarak zor zamanlardan geçiyorum ama çok şükür Rabbime oğlum iyi. Süt alıyor hatta gözlerini açıp gülümsüyorlütfen dua etmeye devam edin daha çok yolumuz var entübe halen ve muhtemelen en az 32. Haftaya kadar devam eder entübe hali. Ondan kurtulursa ışık gözükmeye başlar
Çok mutlu olduk güzel haberlerineMerhaba canım, bir süredir girmedim evet. Psikolojik ve fiziksel olarak zor zamanlardan geçiyorum ama çok şükür Rabbime oğlum iyi. Süt alıyor hatta gözlerini açıp gülümsüyorlütfen dua etmeye devam edin daha çok yolumuz var entübe halen ve muhtemelen en az 32. Haftaya kadar devam eder entübe hali. Ondan kurtulursa ışık gözükmeye başlar
Ya aklıma bir şey takıldı. Araştırdığım kadarıyla magnezyumun birçok türü var. Kasılmalara iyi gelen türü magnezyum sitratmış. Ama bunların içindeki magnezyum oksit. Bu da sadece besin emilimi ile alakalıymış.Bende oceon kullanmıştim daha önceden . Gittiğim perinotologa magnezyumu değiştirdi . MicrobanK verdi . Kasılmalar için sadece magnezyum ve kalsiyum içerikli olması gerekiyormuş. Tek başına magnezyum pek işe yaramiyormus. Verilen takviyenin içerisinde mutlaka kalsiyum olması gerektiğini söylemişti. Bol yoğurt ve bol su iç demişti
Rabbim kaybın için sabır oğlun için sağlık versin inşallah. Çok riskli haftalar bunlar ama siz de güçlü kalın. Acınızı da yaşayın yaşanmadan geçmiyor zaten hatta bir ömür boyu geçmiyor hiç. Ama maşallah güçlü bir oğlunuz varmış sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Dualarım sizinle. Rabbim hiçbir annenin yüreğine başka bir evlat acısı vermesin.Merhaba canım, bir süredir girmedim evet. Psikolojik ve fiziksel olarak zor zamanlardan geçiyorum ama çok şükür Rabbime oğlum iyi. Süt alıyor hatta gözlerini açıp gülümsüyorlütfen dua etmeye devam edin daha çok yolumuz var entübe halen ve muhtemelen en az 32. Haftaya kadar devam eder entübe hali. Ondan kurtulursa ışık gözükmeye başlar
Yaa masaallah küçük savaşçıyaMerhaba canım, bir süredir girmedim evet. Psikolojik ve fiziksel olarak zor zamanlardan geçiyorum ama çok şükür Rabbime oğlum iyi. Süt alıyor hatta gözlerini açıp gülümsüyorlütfen dua etmeye devam edin daha çok yolumuz var entübe halen ve muhtemelen en az 32. Haftaya kadar devam eder entübe hali. Ondan kurtulursa ışık gözükmeye başlar
Burada kimseye kötü emsal olmak istemem ama içimde bir ateş yanıyor kalbimin üstünde bir kaya var sanki. 13 gün gördüğüm kokusunu bilmediğim kızımı kaybetmek… Allah kimseye ama kimseye yaşatmasın. Rabbim herkese sağlıklı doğum nasip etsin, sağlıklı evlatlar nasip etsinRabbim kaybın için sabır oğlun için sağlık versin inşallah. Çok riskli haftalar bunlar ama siz de güçlü kalın. Acınızı da yaşayın yaşanmadan geçmiyor zaten hatta bir ömür boyu geçmiyor hiç. Ama maşallah güçlü bir oğlunuz varmış sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Dualarım sizinle. Rabbim hiçbir annenin yüreğine başka bir evlat acısı vermesin.
Geçen sene bu zamanlar dördüzlerimi kaybetmiştim. Şimdi hamilelikte kabuslarım oldu korkuyorum karnımdakine de bir şey olacak diye. Geçen doktoruma tedbir amaçlı ciğer geliştirici ilaç istediğimi söyledim. Bilmiyorum ne yapacağız ama yaşayanlar için güçlü kalmak zorundayız.
Rabbim yardımcınız olsun. Ne güzel gülümsüyormuş o kadar hoşuma gitti ki okurken. Kaderi de gülümsemesi kadar güzel olsun.
Bana söylediği magnezyum sitratin tek başına yeterli olmadığını kalsiyum içerikli olması gerektiğini. Hatta bununla ilgili Dr. Kağan Kocatepe nin de videoları mevcutYa aklıma bir şey takıldı. Araştırdığım kadarıyla magnezyumun birçok türü var. Kasılmalara iyi gelen türü magnezyum sitratmış. Ama bunların içindeki magnezyum oksit. Bu da sadece besin emilimi ile alakalıymış.
Dur bakayımBana söylediği magnezyum sitratin tek başına yeterli olmadığını kalsiyum içerikli olması gerektiğini. Hatta bununla ilgili Dr. Kağan Kocatepe nin de videoları mevcut
Canım uzan dinlen bende çok iş yaptığımda hissetmiyorumKızlar ben dün ve önceki gün kendime göre fazla hareket ettim yoruldum. Bebeğin hareketleri çok çok azaldısizde de oluyor mu böyle bu normal mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?