Bence çekim için falan kullanılır ya.Kizlar ben kokos ruhuma dur diyemiyorum saten sabahliklara gozum gidiyordantelli sabhlikli gecelikler daha guzel logusa takimlarini hic sevmiyorum ya
Hangi renk almak lazım acaba genelde beyaz alıyorlarKizlar ben kokos ruhuma dur diyemiyorum saten sabahliklara gozum gidiyordantelli sabhlikli gecelikler daha guzel logusa takimlarini hic sevmiyorum ya
Maşallah kuzuyaaaa bal yanak resmenMaşallah miniğe nasıl tatlıçok güzel göstermiş kendini
Bizim de bugün randevumuz vardı . Her şey yolunda şükür . Bebeğin başı aşağıda dedi doktorum . 4 kiloya kadar normal doğum için zorluyormuş . Ben de normal doğum istiyorum sezaryenden çok korkuyorum.
Bebişin kilosu önden gidiyor ama 3 buçuk kilo olur büyük ihtimalle dedi .
Bizim koca yanağın da verdiği pozbu kadar
Çok geçmiş olsun canım çok çok çok su içmen gerekliÇok yüksek idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Sancıların sebebi buymuş. Antibiyotik verdiler 3 gün sonra kontrole gelecem.
Ben katlanandan aldım bugün geldi açtık kurduk baya kaliteli. Küvetin katlanma şansı yok kilitli ayakları var. Kovasınıda boç halde bile zor katladım içinde su varken hiç katlanmaz kendiliğinden gibi duruyor. Ben çok beğendim canım. Şuan 650 tl kasım indirimi olur diye düşünüyorum benim kendi kuponlarım vardı onlarla 520 ye aldım.Kızlar ebebekte 5 li banyo seti var sepette indirim oluyor katlanan mi alsam normalmi karar veremedim ya
Bnm Dr 34e kadar döner dedi.bnm de başı yukarda şuan.Gecelikle üşürüm diye düşünüyorum o yüzden pijama giyerim dedim ve sürekli pijamayla çıkarmak zor olacağı için ben ped şeklinde olanlardan alacağım
Benim de pazartesi kontrolüm vardı 26. Haftadayım ama başı yukarıdaydı acaba kaçıncı haftaya kadar döner ya
Ben de nasipse normal doğum istiyorum çünkü
Çok geçmiş olsun, bende de enfeksiyon çıktı ama dr artık antibiyotik vermek istemedi, alttan bir ilaçla yıkama yaptı ama içim hiç rahat değil keşke antibiyotik verseydi
Evet bundan kardeşimde de var ama uyudugunda rahat eder mi die düşünmüyor da değilimBeşik değil de bunu kullandım ilk 1 aydan sonra, acayip kurtarıcı oldu bizim için misafirliğe giderken bile götürüyorsun katlanıyor sıfırlanıyor ztaen bebeğim de çok seviyordu, hala sağlam yine bunu kullanırım inşallah
Sezaryen de gecelik zor olur ama.pijama takımı daha iyi oluyor.Ben eğer sezaryen olursam 2 gün yogun bakimda önlem amaçlı kalacakmışım anestezi ile ilgili genetik bir hastalık nedeniyle 2 gecelik sabahlik takımı yetmez gibi gelmeye başladı. Pijama zaten giymek bence zor olur. 3 4 tane gecelik sabahlık takimi alsam, hatta bir tane de polar sabahlik mi alsam diye düşündüm.
Bende öyle düşünüyorum ama kardeşim zaten erken olursa bebeğe kuveze alırlar.bsy giymez dedi.kendimiz için de hazır da olandan alıp çıkarsın dedi ama benim 2saat uzakta il merkezde şehir hastanesi sürekli bsyi unutup eve gidip gelme durumu olmaz.30dan sonra hazır edeyim diyorum.zaten Allah'tan bsy cikmazsa 38i geçerken sezaryene alır die düşünüyorum.suan 27+4uz bizde.Kızlar ben 27+3. Haftadayım ama sürekli aklıma çanta hazır etmek geliyor .
Kendim için ve bebek için küçük önlem amaçlı bir çanta niye böyle hissediyorum bilmiyorum ama çok mu erken sizce
Sezaryende gecelik baya zor olur bence.ilkinden biliyorum bende.hatta pijamada da önü düğmeliler daha iyi oluyor.benim şuan 2tane uzun kısa kollu olmak üzre 2tane pijama takımı aldım var ama bide onu düğmeli alsam die düşünüyorum.emzirme açısından.İlk geceliğimi giyerim diye düşünüyorum dikişli dikişli uğraşmamak için sonrasında pijamaya geçerim belkihırka felan alcam yanıma
Pijamanın lastikli yeri geliyormuş sezaryen yerine. Bir de eğilip kalkmak zor oluyormuş pijamayı giyinip çıkarmak da. Yoksa ben hiç bilmiyorum nasıl olduğunu. Dantelli lohusa takımındansa düğmeli pijamayı daha çok tercih ederim.Bnm Dr 34e kadar döner dedi.bnm de başı yukarda şuan.
Evet bundan kardeşimde de var ama uyudugunda rahat eder mi die düşünmüyor da değilim
Sezaryen de gecelik zor olur ama.pijama takımı daha iyi oluyor.
Bende öyle düşünüyorum ama kardeşim zaten erken olursa bebeğe kuveze alırlar.bsy giymez dedi.kendimiz için de hazır da olandan alıp çıkarsın dedi ama benim 2saat uzakta il merkezde şehir hastanesi sürekli bsyi unutup eve gidip gelme durumu olmaz.30dan sonra hazır edeyim diyorum.zaten Allah'tan bsy cikmazsa 38i geçerken sezaryene alır die düşünüyorum.suan 27+4uz bizde.
Sezaryende gecelik baya zor olur bence.ilkinden biliyorum bende.hatta pijamada da önü düğmeliler daha iyi oluyor.benim şuan 2tane uzun kısa kollu olmak üzre 2tane pijama takımı aldım var ama bide onu düğmeli alsam die düşünüyorum.emzirme açısından.
Teşekkür ederim güzel günlerde kullanın inşallah baya uyguna gelmisMaşallah kuzuyaaaa bal yanak resmen
Çok geçmiş olsun canım çok çok çok su içmen gerekli
Ben katlanandan aldım bugün geldi açtık kurduk baya kaliteli. Küvetin katlanma şansı yok kilitli ayakları var. Kovasınıda boç halde bile zor katladım içinde su varken hiç katlanmaz kendiliğinden gibi duruyor. Ben çok beğendim canım. Şuan 650 tl kasım indirimi olur diye düşünüyorum benim kendi kuponlarım vardı onlarla 520 ye aldım.
Ben onu son haftalara doğru alsammi diyorum kilo alıyoruz ya olmaz diye korkuyorum pijama takımıPijamanın lastikli yeri geliyormuş sezaryen yerine. Bir de eğilip kalkmak zor oluyormuş pijamayı giyinip çıkarmak da. Yoksa ben hiç bilmiyorum nasıl olduğunu. Dantelli lohusa takımındansa düğmeli pijamayı daha çok tercih ederim.
Ben gecelikle rahat ettim ama hastanede bi zorluğunu yaşamadım canım. Pijamanın beli dikiş yerime gelir diye tedirgin olurdum sanırımSezaryende gecelik baya zor olur bence.ilkinden biliyorum bende.hatta pijamada da önü düğmeliler daha iyi oluyor.benim şuan 2tane uzun kısa kollu olmak üzre 2tane pijama takımı aldım var ama bide onu düğmeli alsam die düşünüyorum.emzirme açısından.
Tmm cnm çok saol.M Melekogretmencnn ben bundan aldım canım indirimdeydi 2800 den 1900 e düştü. Kumandalı müzikli sağa sola sallanıyor. Baya rahat eder diye düşünüyorum bi bak sende istersen
Ben oğlumda gecelik aldım giyemedim.pijama giydim.sezaryen olmuştum.tabi herkesin rahatlığı değişir.sen yine de yanına alırsın bı denersin rahatlığına göre artık.sezaryen yerini pansuman vs yapıyorlar ve gecelikte zor. Dr gelip bakıyor dikişlere.Pijamanın lastikli yeri geliyormuş sezaryen yerine. Bir de eğilip kalkmak zor oluyormuş pijamayı giyinip çıkarmak da. Yoksa ben hiç bilmiyorum nasıl olduğunu. Dantelli lohusa takımındansa düğmeli pijamayı daha çok tercih ederim.
Kocasının boyutu nasıldı kaç litre genelde küçük demişlerdi bazı saticilardaMaşallah kuzuyaaaa bal yanak resmen
Çok geçmiş olsun canım çok çok çok su içmen gerekli
Ben katlanandan aldım bugün geldi açtık kurduk baya kaliteli. Küvetin katlanma şansı yok kilitli ayakları var. Kovasınıda boç halde bile zor katladım içinde su varken hiç katlanmaz kendiliğinden gibi duruyor. Ben çok beğendim canım. Şuan 650 tl kasım indirimi olur diye düşünüyorum benim kendi kuponlarım vardı onlarla 520 ye aldım.
Kaç beden aldınız acaba bende bı tane elbiseli bitane alt üst takım götürürüm diyorumBen şundan aldım kendime henüz gelmedi. Umarım iç göstermez.Miss Dünya Lissa Beyaz Sabahlıklı Hamile ve Lohusa Gecelik Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Miss Dünya Lissa Beyaz Sabahlıklı Hamile ve Lohusa Gecelik Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok büyük değil ama aşırı küçükte değil orta boy gibi. Bana yeter yıkarken diye düşündüm. Normal o standart kovalar gibi değil bi tık küçük canım. Ama küveti oldukça geniş ve iyi.Kocasının boyutu nasıldı kaç litre genelde küçük demişlerdi bazı saticilarda
Ben doğumdan ilk çıkınca giymek için bi tana koyu renk takım yaptım lcw dan bi tanede beyaz boydan hafif süslü bişey alcam foto için bide önden düğmeli alt üst almıştım suwendenHangi renk almak lazım acaba genelde beyaz alıyorlar
Olur bence simdi netten baktım 42/50 beden diyor l icinBen 64 65 gibi hamile kaldım şuan 71im L beden alsam bende olur herhalde değil mi?
Kızımda kullandım 6 sene önce ama sanki ilk kez bebek sahibi oluyor gibiyim bazı konularda. Hiç hafızama kazımamışım silmişim direkOlur bence simdi netten baktım 42/50 beden diyor l icin
Xl aldım henüz gelmedi. Boyum 175 kilom 81, gelince size söylerim bedeni oldu mu diyeKaç beden aldınız acaba bende bı tane elbiseli bitane alt üst takım götürürüm diyorum
Evet canım yumuşak , darbe emici özelliği var ve kalın. Yüzeyi silinebiliyor. Çift taraflı kullanabiliyorsun. Linkini ve resmini ekliyorum. Biz 2 boyunu da aldık.Çok güzel olmuş güle güle kullanmak nasip olsunBu oyun halılarının dokusu nasıl oluyor yumuşak mı
Hazırla hastane çantanı için rahat etsin ne olacak ki ha şimdi ha 1 ay sonra bende haftasonu ağırlaşmadan kıyafetleri yıkamaya başlıycam öbür haftasonu da ütülerim çalışınca hafta içi zaman yetmiyorKızlar ben 27+3. Haftadayım ama sürekli aklıma çanta hazır etmek geliyor .
Kendim için ve bebek için küçük önlem amaçlı bir çanta niye böyle hissediyorum bilmiyorum ama çok mu erken sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?