- 27 Kasım 2018
- 3.734
- 4.129
- 133
Aynen aynen cnm benimBenimde ileri derecede migrenim var erkekler bir acayip esiminde epilepsisi var oda strese yorgunluğa gelemiyor üzerimizden tır geçse de anne olarak yatamayiz biz canım benim seni çok iyi anlıyorum hemen erkekler yatak döşek
3 aydır bir fiil eşim hasta burnunun akmadığı öksürmediği bir gün olmadı nasıl yapıyorlar nasıl başarıyorlar bilmiyorum 1 gün iyiyse 10 gün kötü birde bunlar iş yerinde dünyayı kurtarıyorlar sanıyorum yoksa bu kadar yorulamazlarAynen aynen cnm benimo yüzden o hasta olmasın.grip fln olsa çekilmez mız mız
kolik bebek cok zordur Allah yardımcınız olsun. ama geçici olduğunu bilin. ilk bebekse bu duygular cok normal hic geçmeyecek gibi de gelir. ama geciyor. bebeğinizle guzel günleriniz olsun insALLAH ❤Sanırım bende duygu olarak çok yıprandım kolik çok ağlayan bir bebek ne yapacağımı bilemedim en son depresyonumda uzayınca bu düşünce hep beni çok derinden etkiledi beni sevmiyor mu acaba dedim hep kendime çok güzel yazmışsınız desteğiniz için çok teşekkür ederim
Aminnnnnkolik bebek cok zordur Allah yardımcınız olsun. ama geçici olduğunu bilin. ilk bebekse bu duygular cok normal hic geçmeyecek gibi de gelir. ama geciyor. bebeğinizle guzel günleriniz olsun insALLAH ❤
Annelik sabretmek değl mi4. Ay atağı uyku gerilemesi başlamış sanırım ama geçici bir süre biraz sabredin sadece
Canım herkesten çok hatta sadece seni seviyor bebeğinSanırım bende duygu olarak çok yıprandım kolik çok ağlayan bir bebek ne yapacağımı bilemedim en son depresyonumda uzayınca bu düşünce hep beni çok derinden etkiledi beni sevmiyor mu acaba dedim hep kendime çok güzel yazmışsınız desteğiniz için çok teşekkür ederim
Kolik ciddi anlamda zorladı cidden çocuğu mahvetti yavrum saatlerce ağlıyorCanım herkesten çok hatta sadece seni seviyor bebeğinTuna da kolik çok zorluyor bizi. Ağlama krizine girince etraftan biri ağlar ağlar susar vs bir şey deyince öldüresim geliyor. 20 günlükten beri mama takviyesiyle ilerliyoruz. Şükür meme reddi olmadı emzik tutmadığı için biberon sakinleştiriyor kolik ataklarında. Yatarak emzirmeyi denedin mi? Ben ya ayakta ya da yatarak emziriyorum, normal emzirme pozisyonlarında durmuyor götü başı ayrı oynuyor
Canım gece duruyor okadsr uyursa uyandirmiyom ben ama gunduz .1.2saat anca dışarda değilsek belli olmuyor bu bebelereKizlar bu ara sutum yediklerimden kaynaklı bir tık artti sanirim ama bise sorcam size. 3 aylik bebek en fazla kac saat ac durabilir aglamadan? Ben Tuna'ya daha once daha sık araliklarla mama veriyodum arada emiyodu falan sorun yoktu. Ama simdi olcegi 100ml'e cikardim ramam onun da etkisi vardır ama 5 saate yakin cocuk emmemisse ve 5_6 saat once 100luk mama yediyse acikmazmi? Aglamadan sadece parmagini emio. Neden beslenmek istemio diye bu ara buna taktimsaygilar
Bebeğim gündüzleri sadece mamayla 90ml 3 saatte bir besleniyor geceleri de 90 ml mamayla 4-5 saat kadar uyuyabiliyor ama uyandığında çığlık atıyor açlıktan. Birde kızım ağlayıp biberon tutmuyorsa ciddi gaz sancısı yada kakası olduğunda yapıyor elini emiyor emzik emiyor ama biberon tutuyor fakat mamayı emmiyor kafasını sağa sola çeviriyor bagiriyor. Belkide sadece tok olduğu için yapıyor bende çözemedim orayı ağlıyor mama yapıyorum içmiyor acıkmıştır diyorum yok birde uykusu varsa da ciddi problem yaşıyoruz beslenmedeKizlar bu ara sutum yediklerimden kaynaklı bir tık artti sanirim ama bise sorcam size. 3 aylik bebek en fazla kac saat ac durabilir aglamadan? Ben Tuna'ya daha once daha sık araliklarla mama veriyodum arada emiyodu falan sorun yoktu. Ama simdi olcegi 100ml'e cikardim ramam onun da etkisi vardır ama 5 saate yakin cocuk emmemisse ve 5_6 saat once 100luk mama yediyse acikmazmi? Aglamadan sadece parmagini emio. Neden beslenmek istemio diye bu ara buna taktimsaygilar
Bizimkide bazen mamayı içiyor bazen içmiyor canım bu sıra bence çözemedim valla icmezde zorlanıyor bnde gündüz 3,saat içinde memede veriyomusunBebeğim gündüzleri sadece mamayla 90ml 3 saatte bir besleniyor geceleri de 90 ml mamayla 4-5 saat kadar uyuyabiliyor ama uyandığında çığlık atıyor açlıktan. Birde kızım ağlayıp biberon tutmuyorsa ciddi gaz sancısı yada kakası olduğunda yapıyor elini emiyor emzik emiyor ama biberon tutuyor fakat mamayı emmiyor kafasını sağa sola çeviriyor bagiriyor. Belkide sadece tok olduğu için yapıyor bende çözemedim orayı ağlıyor mama yapıyorum içmiyor acıkmıştır diyorum yok birde uykusu varsa da ciddi problem yaşıyoruz beslenmede
Tuniş ağlıyor çıldırıyor kardeşimin kvsi diyor ki kucağa alıştırmışsınız ondanKolik ciddi anlamda zorladı cidden çocuğu mahvetti yavrum saatlerce ağlıyorBanada her kafadan bir ses çıktı süt verirken bu çocuk aç dediler mama verirken başka bişey ya ağzı olan konuşuyor ama ben şöyle bir artık o ağızlara yapıştırmak istiyorum Birde zaten atak anında sırtımdan ter akıyor ya ne yapacağımı şaşırıyorum hiçbirşey bilmeyipte herbokolog olan birisi tepeme dikilince dahada deliriyorum ben bu sefer ağlamaya başlıyorum birde şey var senin çocuk hastada mı bu kadar ağlıyor elinin körü be diyesim geliyor
Yatarak emzirmeyi denedim ama istememişti birdaha deneyeyim sevmemişti tekrar deneyeceğim teşekkür ederimAncak bir kolik annesi bir kolik annesini anlar
Bizimki ağ dese hemen kucama alıyorum bende ağlama sesine tahammülum yok hiç banada ilk başta alma alismain dediler bebem sonuçta alcsm koklucam dedimTuniş ağlıyor çıldırıyor kardeşimin kvsi diyor ki kucağa alıştırmışsınız ondanbu çocuk her yerde ağlıyor, yerde de ağlıyor yatakta da kucakta da. Sakinleştirmek için tabiki kucağa alacağım. Doktor 9 aya kadar sürebilir demişti ama bence azaldı ağlamaları (bazı günler hariç) ya da ben alıştım artık çok gelmiyor.
Kaç ay kucakta duracak ki? Emeklemeye yürümeye başlayınca istesen de gelmiyor kucağa. Ortalama 1 yıl desek, 9 ay karnımda taşıdım 1 yılda kucağımda taşırımBizimki ağ dese hemen kucama alıyorum bende ağlama sesine tahammülum yok hiç banada ilk başta alma alismain dediler bebem sonuçta alcsm koklucam dedim
Emzirdiğim zaman 2,5 saatte bir emziriyorum. Bazen babaannesine bıraktığımızda yada dışarıda çıktığımızda mama veriyoruz 150 ml içiyor 3 saatte bir. Benim bebe mi çok içiyor anlamadımKizlar bu ara sutum yediklerimden kaynaklı bir tık artti sanirim ama bise sorcam size. 3 aylik bebek en fazla kac saat ac durabilir aglamadan? Ben Tuna'ya daha once daha sık araliklarla mama veriyodum arada emiyodu falan sorun yoktu. Ama simdi olcegi 100ml'e cikardim ramam onun da etkisi vardır ama 5 saate yakin cocuk emmemisse ve 5_6 saat once 100luk mama yediyse acikmazmi? Aglamadan sadece parmagini emio. Neden beslenmek istemio diye bu ara buna taktimsaygilar
Ayyyy benim de psikolojim bozulmuştu siz bunu kucağa alıştırmışsınız diyenler yüzünden. Bebek bu ne yapalım kucağa almayalım mı. Yok eskiden bebeği 40 gün kucağa almazlarmış, yok kundak yapıp yatırırlarmış... Hep dedim biz mi kucağa alıştırdık diye ama yok bebek yani başka nerde duracak ki ama ciddi anlamda çok takmıştım buna. Sanki Kuzeyin de ağlamaları azaldı daha rahat oyalanabiliyor, dün yatağa yüzüstü koydum camdan dışarı izleyerek yarım saat durdu o arada bir güzel de üstten gazını çıkardıTuniş ağlıyor çıldırıyor kardeşimin kvsi diyor ki kucağa alıştırmışsınız ondanbu çocuk her yerde ağlıyor, yerde de ağlıyor yatakta da kucakta da. Sakinleştirmek için tabiki kucağa alacağım. Doktor 9 aya kadar sürebilir demişti ama bence azaldı ağlamaları (bazı günler hariç) ya da ben alıştım artık çok gelmiyor.
Bende öyle yapıyordum eşim kızdıBizimki ağ dese hemen kucama alıyorum bende ağlama sesine tahammülum yok hiç banada ilk başta alma alismain dediler bebem sonuçta alcsm koklucam dedim
Canım ben kullanmadım da doktorlar uyku için damlayı önermiyorlar sonrası için çok problem olabiliyormuş. Ve genelde 2 yaşından sonra uyku damlaları kullanılıyor diye biliyorum. Yine de kullanan birileri varsa daha faydalı olabilir yorumu, ben kendi fikrimi söyledimKızlar bu damlayı kullanan var mı? gazdan ziyade uyku için düşünüyorum. Instagramda popüler doktorlar öneriyor ama işe yarıyor mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?