Ben katlanabilen almayacağım. Katlanmasi sorunlu olabiliyor imiş. 5 parça olanlara baktım içinde lazımlık falan da oluyor galiba. Ben sadece kova, maşrapa ve küvet olanlar var 3'lü Kujju marka Civil'de. Onlardan almayı düşünüyorum. Ayaklı da almayacağım. Çünkü 6 ay kadar yakınlarımla bakacağım çok zor olmaz eğilip kalkmak, bir de ayaklarının oturmama sorunu olanlar oluyormuş. Ben gidip gördüm beğendim, Civildeki güzeldi.Kızlar ebebekte 5 li banyo seti var sepette indirim oluyor katlanan mi alsam normalmi karar veremedim ya
Beşik değil de bunu kullandım ilk 1 aydan sonra, acayip kurtarıcı oldu bizim için misafirliğe giderken bile götürüyorsun katlanıyor sıfırlanıyor ztaen bebeğim de çok seviyordu, hala sağlam yine bunu kullanırım inşallahKizlar salonda bebeği yatırmaya portatif sallanır beşik alan var mı kolay taşınabilir mesela mutfağa salona oturma odasına vs.goturmeye.yoykonun anne yani park yatagi var ama o büyük
E bebekteki yeterli gibi geldi lazimlik da var dediğin gibi fiyatı da uygun çok pahalı bişey almaya gerek yok bence fazla kullanmicaz civildekine de bakayım canımBen katlanabilen almayacağım. Katlanmasi sorunlu olabiliyor imiş. 5 parça olanlara baktım içinde lazımlık falan da oluyor galiba. Ben sadece kova, maşrapa ve küvet olanlar var 3'lü Kujju marka Civil'de. Onlardan almayı düşünüyorum. Ayaklı da almayacağım. Çünkü 6 ay kadar yakınlarımla bakacağım çok zor olmaz eğilip kalkmak, bir de ayaklarının oturmama sorunu olanlar oluyormuş. Ben gidip gördüm beğendim, Civildeki güzeldi.
Bence de 6 aydan sonra kucağımıza alır yıkarız miniklerimizi gibi geldi bana daE bebekteki yeterli gibi geldi lazimlik da var dediğin gibi fiyatı da uygun çok pahalı bişey almaya gerek yok bence fazla kullanmicaz civildekine de bakayım canım
Civilin sitesine baktım katlanır set var normal göremedim mağazada mi var acaba sitede yok sanirimBen katlanabilen almayacağım. Katlanmasi sorunlu olabiliyor imiş. 5 parça olanlara baktım içinde lazımlık falan da oluyor galiba. Ben sadece kova, maşrapa ve küvet olanlar var 3'lü Kujju marka Civil'de. Onlardan almayı düşünüyorum. Ayaklı da almayacağım. Çünkü 6 ay kadar yakınlarımla bakacağım çok zor olmaz eğilip kalkmak, bir de ayaklarının oturmama sorunu olanlar oluyormuş. Ben gidip gördüm beğendim, Civildeki güzeldi.
Canım benim bebeğin başı aşağıda olunca hiç sormak aklıma gelmedi ama ben 32 ye kadar diye biliyorumGecelikle üşürüm diye düşünüyorum o yüzden pijama giyerim dedim ve sürekli pijamayla çıkarmak zor olacağı için ben ped şeklinde olanlardan alacağım
Benim de pazartesi kontrolüm vardı 26. Haftadayım ama başı yukarıdaydı acaba kaçıncı haftaya kadar döner ya
Ben de nasipse normal doğum istiyorum çünkü
Çok geçmiş olsun, bende de enfeksiyon çıktı ama dr artık antibiyotik vermek istemedi, alttan bir ilaçla yıkama yaptı ama içim hiç rahat değil keşke antibiyotik verseydi
Civilin sitesine baktım katlanır set var normal göremedim mağazada mi var acaba sitede yok sanirim
Teşekkür ederim canım şimdi gördüm civile.gidip bakayım bende pempesidr güzelmişBunun yeşilini beğendim ben gidip bakacağım Civile. Ben de nette yeşilini görememiştim. Kızlar için pembesi de var. Gri rengi de var ayrıca.Kujju Bebek Banyo Küvet Seti Mavi Fiyatı 6943 / MVI - SET
Kujju Bebek Banyo Küvet Seti Mavi en uygun fiyatlarla civilim.com'da. Sipariş ver, hızlı güvenli bir şekilde evine gelsin.www.civilim.com
Sağlık ocağında yaptırdım tahlil onda değer yazmıyor +++ gibi yazıyor, ayrıca idrarda yanma ve akıntı vardı, doktorda muayene edince evet enfeksiyon dedi ve ilk defa yıkama yaptı pazartesi günüÇok teşekkür ederim. Senin değerlerin nasıldı? Yıkama yaptıktan sonra yeniden tahlil verdin mi
Anladım canım, inşaAllah benim kızçem de döner zamanındaCanım benim bebeğin başı aşağıda olunca hiç sormak aklıma gelmedi ama ben 32 ye kadar diye biliyorum
Bende o konuda kararsızım bu sefer kışa denk geliyor üşür müyüm diye düşünüyorımGecelikle üşürüm diye düşünüyorum o yüzden pijama giyerim dedim ve sürekli pijamayla çıkarmak zor olacağı için ben ped şeklinde olanlardan alacağım
Ben de bu tarz şeffaf bir set aldım, katlanır olanlar beni de korkutuyor kullanım açısından.Bunun yeşilini beğendim ben gidip bakacağım Civile. Ben de nette yeşilini görememiştim. Kızlar için pembesi de var. Gri rengi de var ayrıca.Kujju Bebek Banyo Küvet Seti Mavi Fiyatı 6943 / MVI - SET
Kujju Bebek Banyo Küvet Seti Mavi en uygun fiyatlarla civilim.com'da. Sipariş ver, hızlı güvenli bir şekilde evine gelsin.www.civilim.com
Ben tek olacagim icin ayakli bnm icin kurtarici olur.birde 3 sezeryanim olucak tirsmiyor degilim insallah hemen kalkariz toparlariz hepimizBen katlanabilen almayacağım. Katlanmasi sorunlu olabiliyor imiş. 5 parça olanlara baktım içinde lazımlık falan da oluyor galiba. Ben sadece kova, maşrapa ve küvet olanlar var 3'lü Kujju marka Civil'de. Onlardan almayı düşünüyorum. Ayaklı da almayacağım. Çünkü 6 ay kadar yakınlarımla bakacağım çok zor olmaz eğilip kalkmak, bir de ayaklarının oturmama sorunu olanlar oluyormuş. Ben gidip gördüm beğendim, Civildeki güzeldi.
Usunmez ama bende yanima bir gecelikli iki tane pjamali alicam ruh halime bagli cikista ne giyecegim suanBende o konuda kararsızım bu sefer kışa denk geliyor üşür müyüm diye düşünüyorım
Tek olacak olsam ben de öyle alırdım. İnşallah hepimiz zamanı geldiğinde sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız ve toparlanırız. Ben de sizin gibi korkuyorum ne olacak diye. Ama bir yandan da 6.5 aylık oldum tam dün. Sezaryen olursa 2 ay, normal olursa 2.5 ay kaldı. Bebeğimi göreceğim için aşırı heyecanlıyım.Ben tek olacagim icin ayakli bnm icin kurtarici olur.birde 3 sezeryanim olucak tirsmiyor degilim insallah hemen kalkariz toparlariz hepimiz
Çok güzel olmuş güle güle kullanmak nasip olsunCanım biz böyle hayvan temalı yaptık. Genel olarak bitti odamız. Ben beşiği daha önceki hamileliğimde aldığım için rengi pembe bir tek beşiğin kenarlarının griye boyanması ve yatağının hazırlanması kaldı. Yere normal halı yerine oyun halısı aldım coolmats marka. Perdeleride blackout dedikleri karartmalı perde yaptırdık kapattığımızda gece gibi karanlık oluyor odası
Eki Görüntüle 3491192 Eki Görüntüle 3491193 Eki Görüntüle 3491194 Eki Görüntüle 3491195 Eki Görüntüle 3491196
Bebek ne olucak canim oyle durumda yakinlarin mi bakicakBen eğer sezaryen olursam 2 gün yogun bakimda önlem amaçlı kalacakmışım anestezi ile ilgili genetik bir hastalık nedeniyle 2 gecelik sabahlik takımı yetmez gibi gelmeye başladı. Pijama zaten giymek bence zor olur. 3 4 tane gecelik sabahlık takimi alsam, hatta bir tane de polar sabahlik mi alsam diye düşündüm.
İnşallah döner canım merak etmeSağlık ocağında yaptırdım tahlil onda değer yazmıyor +++ gibi yazıyor, ayrıca idrarda yanma ve akıntı vardı, doktorda muayene edince evet enfeksiyon dedi ve ilk defa yıkama yaptı pazartesi günü
Ondan sonra tahlil vermedim, önümüzdeki pazartesi vereceğim bakalım, ama yanma büyük oranda gitti
Anladım canım, inşaAllah benim kızçem de döner zamanında
Evet, bebeğe annemler bakacak ya da onu da benim ailemle aynı genetik özelliklere sahip olabileceği için belki gözetim altında tutarlar. Bunu yarın doktora sorayım hiç düşünemedim. Anestezi bebeğe geçmeden alıyorlarmış bebeği zaten. Bebek için risk öyle çok değilmiş diye sevindim bugün epey. İnsan ne olsa miniğini kendisinden daha çok düşünüyor.Bebek ne olucak canim oyle durumda yakinlarin mi bakicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?