Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Geçmiş olsun bendede kırmızı noktalar çıkmıştı ve kasiniyordu doktor hamilelikten dolayı alerji olmuş olabilir diye alerji hapı yazmıştı 1 hafta içinde geçti benimki umarım sizinde ciddi bişey yoktur

kızlar pentide pijamalarda 1 alana 1 bedava var gömlek tarzı düğmeliler çok kullanışlı oluyor

Kızlar tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım transferden sonra doktor hünde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vermişti 12. Haftadan sonra bıraktıracaktı ama kanamam başlayınca devam ettirdi aynı şekilde kanama bitene kadar kullan dedi 25 gündür kanama devam ediyor dün gittiğim kadın doğum doktoru günde 5 fitilin 3 günde bir iğnenin fazla olduğunu belkide kanamanın bu yüzden devam ettiğini söyledi progestanı günde üçe iğneyi haftada bire düşürdü hangi doktorun tedavisi doğru

Teşekkür ederim inşallah

Hangisi doğru tedavi bunu biz bilemeyiz doktorların işi bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım 3 fitil kullandım iğneyi de haftada 1 kullandım. Ama herkesin vücudu ve her doktorun uyguladığı tedavi protokolü farklı

Günaydın kızlar, detaylı ultrasyon için aydın yada izmirden bilgi alan var mı? Yaklaşık 5.000 TL fiyat verdi Aydın...
Aydın bilmiyorum ama İzmir’de sebahattin altunyurt u öneririm fiyatı hatırlamıyorum ama 2500 di galiba

Kızlar isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum grupta yaptıranlar vardı memnun musunuz nereden yaptırdınız
Ben instadan @florijebaby diye sayfadan yaptirdim ilk bebegimde de burdan almistim kalitesi cok guzel ama ben isimsiz yaptirdim henüz isme karar vermedigimizden asagi ekledim fotolarını canim
Ay bende uyumadim gece oglum uyumadi karnim agriyor diye tak yattim kizi tekme tokat dalıyor icerden
Kolistrum canim benim bayadir oluyor hatta ilk gebeligimde kararma olmamisti bunda gogus ucum siyaha yakin bi halde şok oldum

Eklentiler

• Screenshot_20241014-112805_Instagram.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20241014-112807_Instagram.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 58
Çok güzelmiş canım teşekkür ederim ben de bakayım bu sayfaya

İlaçta ki bir maddeye karşı alerjik tepki vermiş vücudunuz. Korkmayın bir kaç gün içinde kendiliğinden geçecektir, o ilacı tekrar kullanmayın mümkünse ismini bir yere not edin, e nabıza işleyebilirsiniz hatta sizde alerjik reaksiyon gösteren ilaç olarak. Eşimde de augumentin alerji yapıyor aynı sizin gibi oluyor vücudu kızamık olmuş gibi.

Çok güzel olmuş ben bu sayfanın modellerini çok beğendim ama tulumda işim yazsın istedim yazmıyorlarmış. Ekstra para vereyim dedim kabul etmediler

Merhaba kızlar şeker yüklemesi yapılmıştı çıkan sonuçlar için yorum yapabilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…