• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    87
Bir şey soracağım
Benim hâlâ düzenli gittiğim bi doktor yok. Ya hastaneden memnun kalmıyoruz ya doktordan.
İstanbul avrupa yakasında erkek doktora veya çalışana denk gelmeyeceğim mahremiyete önem veren, normal doğum yanlısı doktor ve hastane tavsiyeniz var mı ?

neler yiyorsun diyetini yaz bana
Sabah kahvaltı da kendim yulafli ekmek yapıyorum yumurta peynir zeytin yeşillik bu kadar. Öğlen de ya salata brokoli salata gibi şeyler yiyorum. 1 porsiyon meyve yiyorum günde sadece yoğurtla birlikte. Akşam da pirinç bezelye bulgur patates vs. Harici şeyler yiyorum 10 gibi de bir bardak süt bu kadar. Başka yediğim hiçbir şey yok

Bir şey soracağım
Benim hâlâ düzenli gittiğim bi doktor yok. Ya hastaneden memnun kalmıyoruz ya doktordan.
İstanbul avrupa yakasında erkek doktora veya çalışana denk gelmeyeceğim mahremiyete önem veren, normal doğum yanlısı doktor ve hastane tavsiyeniz var mı ?
mahremiyet hassasiyetiniz anlıyorum gayet normal bu sizin tercihiniz tabi ki eleştirmiyorum ama inanın sizin özel bolgenize bakmıyorlar. alışmışlar. bir de ben erkek doktorların soğuk kanliligini operatör olarak becerikliligini attıkları dikisin sağlamlığıni daha çok beğeniyorum. yapılan dikisin yapılamadığı için el titrediği için rahim gerekli güç ile cekilemedigi için 23+2 de doğum yapmış biriyim. ve bu gebeligimde sagolsun iki erkek hoca ameliyatıma girip yaptıkları saglam dikisle 40a yürüyorum.

Sabah kahvaltı da kendim yulafli ekmek yapıyorum yumurta peynir zeytin yeşillik bu kadar. Öğlen de ya salata brokoli salata gibi şeyler yiyorum. 1 porsiyon meyve yiyorum günde sadece yoğurtla birlikte. Akşam da pirinç bezelye bulgur patates vs. Harici şeyler yiyorum 10 gibi de bir bardak süt bu kadar. Başka yediğim hiçbir şey yok
sut ürünlerini 3 günlüğüne çıkar canım. yulaf yeme tam buğday ye ve baklagiller hiç yeme mercimek nohut kuru fasulye bunlar da yok salata sebze et tavuk köfte haşlanmış ızgara yapılmış tam buğday ekmeğini dr öğün başı 1 dilim ye 3 gün bu şekilde yaparsan şekerim düştü yazacaksın buraya

Bende de gebelik şekeri var, kaç çıkıyor şekeriniz nasıl bir diyet uyguluyorsunuz ne yaparsam yapayım benim sekerim düşmüyor, insülin de kullanıyorum üstelik
Canım kac cıkıyor ve kac ünite insulun kullanıyorsun benim de tutarsız sonuclarım malesef

Canım kac cıkıyor ve kac ünite insulun kullanıyorsun benim de tutarsız sonuclarım malesef
Açlık hep 100 ün üstünde çıkıyor tokluk da 150 180 arası çıkıyordu insuline başladım akşam 5 doz sadece insuline başladığımdan beri açlık değişmedi hala aynı tokluk da 1. Saatte 130 120 arasına düştü. Ama aclik asla düşmüyor çok çaresizim ne yapacağım bilmiyorum

sut ürünlerini 3 günlüğüne çıkar canım. yulaf yeme tam buğday ye ve baklagiller hiç yeme mercimek nohut kuru fasulye bunlar da yok salata sebze et tavuk köfte haşlanmış ızgara yapılmış tam buğday ekmeğini dr öğün başı 1 dilim ye 3 gün bu şekilde yaparsan şekerim düştü yazacaksın buraya
Ben normalde kahvalti da tam buğday yiyordum ve şekerim çok daha yüksek çıkıyordu o yüzden yulafa geçmiştim. Sizin yazdıklarınızı da deneyeyim, baklagiller ve süt ürünlerini de çok tüketiyorum ona da dikkat edeyim teşekkür ederim

Bu diyette olan arkadaşlara Allah yardım etsin. Valla sizler için ben üzülüyorum. Yada birşey yerken aklıma geliyorsunuz. Gebelikte buna maruz kalmak çok zor. Az kaldı inşallah sonrasında acısını çıkarırsınız.
İnsaAllah yaa öyle zor bir şeymiş ki Allah kimsenin başına vermesin İ

Açlık hep 100 ün üstünde çıkıyor tokluk da 150 180 arası çıkıyordu insuline başladım akşam 5 doz sadece insuline başladığımdan beri açlık değişmedi hala aynı tokluk da 1. Saatte 130 120 arasına düştü. Ama aclik asla düşmüyor çok çaresizim ne yapacağım bilmiyorum
Endokrine doz artırmadı mı canım , benim de yuksek aclıklarım , 3 den 6 ya cıkardı , hatta ben dün kendim artırdım 8 doz yaptım öyle olunca 90 lara dustu, bugun de 7 yaptım . Aclıgın yüksek olmasına benim kadın dogumcum cok takılmıstı . Seni cok iyi anlıyorum , aksam ki levemir mi kullandıgın

Bende çok pis boğazım amaa işte başa gelince insan yaşıyor mecbur. Doğumdan sonra yiyeceklerimin hayalini kurarak geçiriyorum zamani 😅
Ye kız. Canına değsin şifa olsun. İlk doğumumda doktor sıvı şeyler dedi. E zaten aç gitmiştim doğum falan. Ertesi güne kadar bana su çorbası verdiler. Eşim sağolsun çorbadan başka birşey almadı bana . 😭Sabahki kontrolde doktora resmen ağlamıştım. Çok açım diye 😅

Endokrine doz artırmadı mı canım , benim de yuksek aclıklarım , 3 den 6 ya cıkardı , hatta ben dün kendim artırdım 8 doz yaptım öyle olunca 90 lara dustu, bugun de 7 yaptım . Aclıgın yüksek olmasına benim kadın dogumcum cok takılmıstı . Seni cok iyi anlıyorum , aksam ki levemir mi kullandıgın
Evet levemir 3 dozla başladım 5 e çıkardı. Kendim de arttiramiyorum ya bebeğe zarari olursa diye 5 doz yapmama rağmen açlığım hiç değişmiyor insülin almadan önce de 100lerdeydi alıyorum hala aynı. Sizin bebeginiz nasıl kilosu suyu felan. Benim bir de kilosu da 2 hafta önde bir doktor suyu fazla dedi ama sonra iki farklı doktora daha gittim onlar suyu normal dedi. Şaştım kaldım ne yapacağımı

Kızlar selamlarrr hepiniz iyisinizdir inşallah. Ben haziran anneleri grubundan geliyorum. 16. Haftada sol damarımda direnç gözlenmişti. Şimdi 18+5im hala devam. Şuan herhangi bir ilaç vermedi doktorum. Aynı durumu yaşayanlar artık gebeliğin sonuna geldiniz, nasıl geçti? Neler yeptınız teceübwlerinizi alabilşr miyim 💓

Ye kız. Canına değsin şifa olsun. İlk doğumumda doktor sıvı şeyler dedi. E zaten aç gitmiştim doğum falan. Ertesi güne kadar bana su çorbası verdiler. Eşim sağolsun çorbadan başka birşey almadı bana . 😭Sabahki kontrolde doktora resmen ağlamıştım. Çok açım diye 😅
Kız ben şeker testinden önce 12 saat aç kal demişlerdi 12 saate ölürüm ben diye 8 saat açlıkla gittim 😂 doktor 3 aylık şeker ve normal şeker baktı çok iyisin hiç şekerin yok nasıl besleniyorsan aynen böyle devam et dedi 😂😂

Kızlar duştan çıkarken ayağım kaydı düşmedim ama iki bacağım balerin gibi ayrıldı baya bi kasığıma sancı girip duruyor 1 saat oldu. 🥲 bir şey olacağını hiç sanmıyorum ama inş olmaz yani

Ben normalde kahvalti da tam buğday yiyordum ve şekerim çok daha yüksek çıkıyordu o yüzden yulafa geçmiştim. Sizin yazdıklarınızı da deneyeyim, baklagiller ve süt ürünlerini de çok tüketiyorum ona da dikkat edeyim teşekkür ederim
Benim de şuan sapıttı çok kontrolluydu ama be de ekmeği çıkarılamaz 3 gün 0 karbonhidrat yapicam veya bir hafta bir düzelsin zaten dogumuma az kaldı niyetindeyim. haliyle gebeligimiz ilerledikçe insülin ihtiyacı artıyor. Yarından itibaren ben ekmeği de cikarticam bir haftadan birsey olmaz bebek zaten besleniyor. Süt ürünleri de laktozda dolayı cikariyor sen bir onu dene canım bir iki gün yoğurt yemedin diye calsiyum eksikliği olmaz sen bilirsin tabi şeker çok garip birsey hiç düşünmediğin bir şey bile cikaroyor olabilir

Back