- 22 Mayıs 2023
- 1.539
- 1.751
- 53
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #6.621
1 çıkmıştı kuzumEnse kalınlığı 12. Haftada ne kadar olmalı bilginiz var mı ? Ben biraz bu konudan tedirginim sizlerin nasıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 çıkmıştı kuzumEnse kalınlığı 12. Haftada ne kadar olmalı bilginiz var mı ? Ben biraz bu konudan tedirginim sizlerin nasıldı
Bana koz gibi geliyor sizden yorumları merak ettimEki Görüntüle 3538054 Eki Görüntüle 3538055 bugün 12 haftalık olduk ve yeni fotoğrafımız teyzeleri sizce cinsiyeti nedir ?
Yorum yaptı mi doktorunuzBir de hanımlar ense kalınlığı 2.4 dedi doktorum biraz gerildim açıkçası 12. Haftadayız
0,5 di1 çıkmıştı kuzum
Pazartesi akşam kargoya verildi perşembe günü amerikadaydı :)Çok sevindim hayırlı olsun darısı bize Amerika’ya vardıktan sonra ne kadar sürdü? Bizimki daha ingilteredeymiş sorguladım da
Doktorum 3'ün üzerinde olması sıkıntı bizim için demiştiEnse kalınlığı 12. Haftada ne kadar olmalı bilginiz var mı ? Ben biraz bu konudan tedirginim sizlerin nasıldı
Sakinlesmen lazım bende doktor başka birseyden problem falan deyince kasilmaktan kanama baslattim, şükür bı sıkıntı yok ama boşu boşuna kanamam oldu bitti, birşey olmaz herşeyin bı tedavisi müdahalesi var aklına olumsuz dusunceler getirme, ilacını kullna güzelce hicbirsey olmayacak inşallah bize güçsüzlük hiç yakismiyor sakinleşKızlar selamlar. Benim geçen hafta doktor sol uterin arterde direnç artışı olduğunu söyledi. Çok hafif bi artış var dedi coraspin verdi.
Sonuçları ne olabilir dedim bebekte gelişme geriliği ya da annede tansiyon artışı dedi. Tabi korkmamam gerektiğini coraspinle bunun önlenebilir bir şey olduğunu da söyledi.
Tabi ben çok panik oldum geldim araştırdım gebelik zehirlenmesinin engellenmesi için kan sulandırıcı verildiğini okudum sanırım %75 oranında engelliyormuş bunu.
Ama ben malesef sakinleşemiyorum bu durumu yaşayan tanıdıklarınız vs var mı? tek taraflı direnç artışı olup zamanında ve sağlıklı doğuran tanıdıklarınız vs var mı?
Merhabalar ben de Ankaradayım. Burada bir yorum yazmıştım Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi kadın doğum bölümünde doçent veya proflar gebelik takibi yapıyor ücret karşılığında da doğuma geliyorlar diye. Sizin vesilenizle yeni gelişmeyi de yazmış olayım. Açıkçası hocalardan randevu almak başlı başına çok zor. İnanılmaz doluluk var. Buna rağmen bir şekilde ayarladım doçent gülşah hocaya gittim. Çok heveslenmiştim ama nedense elektriğim hiç tutmadı Belki kötü gününe denk gelmişimdir bilmiyorum ama oradan çıktığım gibi özel hastaneleri araştırmaya başladım. Acıbadem ve Memorial hastaneleri çok iyi bütçen varsa ama fiyat/performans açısından en uygunu Liv geldi. Hastanenin içi de gayet iyi temiz. Orada Ümit Yasemin hocadan doğum paketi aldım memnunum şimdilik. Hocanın kapısında gebeliği daha ileride olan birkaç hastayla tanıştım ve onlar da memnun olduklarını söylediler. Bir dr doğum yapan biriyle konuştum o da memnun kalmıştı.Ankaraada olan arkadaşlar hangi doktora ve hangi hastaneye gidiyorsunuz yazarsanız çok sevinirim