• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    52
13+2 den selamlar bebiş hareketlerini yatınca hisseden var mı yani sanki kelebek kıpırtısı gibi yoksa benim ki psikolojik mi acaba. Bu arada 9 yıl sonra 2. Gebeliğim

Kızlar selamlar. Benim geçen hafta doktor sol uterin arterde direnç artışı olduğunu söyledi. Çok hafif bi artış var dedi coraspin verdi.
Sonuçları ne olabilir dedim bebekte gelişme geriliği ya da annede tansiyon artışı dedi. Tabi korkmamam gerektiğini coraspinle bunun önlenebilir bir şey olduğunu da söyledi.
Tabi ben çok panik oldum geldim araştırdım gebelik zehirlenmesinin engellenmesi için kan sulandırıcı verildiğini okudum sanırım %75 oranında engelliyormuş bunu.
Ama ben malesef sakinleşemiyorum bu durumu yaşayan tanıdıklarınız vs var mı? tek taraflı direnç artışı olup zamanında ve sağlıklı doğuran tanıdıklarınız vs var mı?

Kızlar selamlar. Benim geçen hafta doktor sol uterin arterde direnç artışı olduğunu söyledi. Çok hafif bi artış var dedi coraspin verdi.
Sonuçları ne olabilir dedim bebekte gelişme geriliği ya da annede tansiyon artışı dedi. Tabi korkmamam gerektiğini coraspinle bunun önlenebilir bir şey olduğunu da söyledi.
Tabi ben çok panik oldum geldim araştırdım gebelik zehirlenmesinin engellenmesi için kan sulandırıcı verildiğini okudum sanırım %75 oranında engelliyormuş bunu.
Ama ben malesef sakinleşemiyorum bu durumu yaşayan tanıdıklarınız vs var mı? tek taraflı direnç artışı olup zamanında ve sağlıklı doğuran tanıdıklarınız vs var mı?
Sakinlesmen lazım bende doktor başka birseyden problem falan deyince kasilmaktan kanama baslattim, şükür bı sıkıntı yok ama boşu boşuna kanamam oldu bitti, birşey olmaz herşeyin bı tedavisi müdahalesi var aklına olumsuz dusunceler getirme, ilacını kullna güzelce hicbirsey olmayacak inşallah bize güçsüzlük hiç yakismiyor sakinleş ❣️

Ankaraada olan arkadaşlar hangi doktora ve hangi hastaneye gidiyorsunuz yazarsanız çok sevinirim
Merhabalar ben de Ankaradayım. Burada bir yorum yazmıştım Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi kadın doğum bölümünde doçent veya proflar gebelik takibi yapıyor ücret karşılığında da doğuma geliyorlar diye. Sizin vesilenizle yeni gelişmeyi de yazmış olayım. Açıkçası hocalardan randevu almak başlı başına çok zor. İnanılmaz doluluk var. Buna rağmen bir şekilde ayarladım doçent gülşah hocaya gittim. Çok heveslenmiştim ama nedense elektriğim hiç tutmadı 😔 Belki kötü gününe denk gelmişimdir bilmiyorum ama oradan çıktığım gibi özel hastaneleri araştırmaya başladım. Acıbadem ve Memorial hastaneleri çok iyi bütçen varsa ama fiyat/performans açısından en uygunu Liv geldi. Hastanenin içi de gayet iyi temiz. Orada Ümit Yasemin hocadan doğum paketi aldım memnunum şimdilik. Hocanın kapısında gebeliği daha ileride olan birkaç hastayla tanıştım ve onlar da memnun olduklarını söylediler. Bir dr doğum yapan biriyle konuştum o da memnun kalmıştı.

Back