• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    51
Ayyy ben kusunca da rahatlamıyorum ya 😀 sürekli bulantı ve kusma hissi. Kussam da tekrar tekrar kusabilirim resmen 😀😀 evet mide yanmalarım da başladı üstelik. Gaviscon kullanıyorum ben onun için iyi geliyor 😍

Uffff bana doktor yolları göründü desene 🥹🥹🥹

Ahh bacımmm teşekkür ederim bu kremleri hemen bi doktoruma sorayım 🥰 sıcak suya oturma işini internette okumuştum her gün denerim yeter ki bu kadar ağrım acım olmasın 🥺 evde kendi yaptığımız sarı kantaron var onu da deneyeyim. Tüm tuşlara basıyorum şu an.😀
Canım şu sıcak suya oturma işi gebelikte tehlikeli diye biliyorum ben bi araştır sıkıntı olmasın. Rahimde açılma yumuşama sebebi olabiliyor bildiğim kadarıyla🤔

iyi yapmışsın canım hamilelikte doğal ürünlerden destek almak çok daha iyi ilaç kullanmayı sevmiyorum demir ilacını sen günlük bi tane kullanıyorsun galiba bana iki yazmış bende sabah akşam yatmadan alırım o zaman hepimize şifa olsun bu arada önceki sayfaları okudum seninde erkek miş çok sevindim senin adına bi kızın var bide oğlun olacak sağlıkla gelsin inşallah bende 16 haftada öğrenecem bakalım😍🤲
Bende sabah aksam iciyorum kahvaltida ve aksam yemeginde. Multivitamin gece yatarken d vitamini damlayi da kahvaltida kullanıyorum.
Demir ilacı ilk zamanlar biraz ishal yapabiliyor bir de Afedersin dışkıda renk değişikliği yapıyor ondan korkma Doktora sordum normal dedi seni rezil yapıyormuş bunu koyu siyah veyahut da bayağı koyu yeşil gibi

Sabim’den aradılar. Detaylı ultrason yapılıp yapılmadığını hastanelere başvurup öğrenebilirsiniz diyor :işsiz:

Bakanlık bu bilgiyi kendi ilan etmeli, kamuyu bilgilendirme sorumluluğu varken, gayet internet sitesinde bi liste yayınlayabilir kolaylıkla yada hastanelerde afişler asabilir; siz bunu yapmadığınız gibi bilgi almak için sizi aradığımda, bana mesai ve para harcayıp hastanelerden tek tek randevu alıp deneyerek bunu öğrenebileceğimi söylüyorsunuz, doğru mu anladım dedim. Evet size verebileceğimiz bilgi bu diyor. Saolun ben kendi aklımla da bu sonuca varabiliyorum dedim kapattım. :olamaz:

Sonra 2025 Aile Yılıymış..
Yok en az 3 çocukmuş..
Geri zekanın başkanları. :KK34:
Vallahi o kadar haklısın ki %52 yüzünden neler çekiyoruz.
Benim gebelik teminatım vardı gittiğim hastaneye sordum Dün arayıp 5.500 lira fiyatı var dedi Bir de ikiz gebelik olursa fiyat artıyormuş insanları mecbur bırakıyorlar özele gitmeye para harcatmaya.

Ya aile hekimliklerinde gerçekten ciddi bi sıkıntı var. Benim de evlenmeden önceki semtimdeydi aile hekimim. Evlendim ve bambaşka bir yere taşındım. Ancak taşındığım yerde boşta aile hekimi olmadığı için bi türlü kaydımı aldıramıyorum. Her yolu denedim. Normalde kendim de hastanede çalıştığım için aile hekimliğine pek giden biri değilim ama hamilelikte takip yapıyorlar mecburen gidilmesi gerek. Valla taaa başka bi semte gidiyorum mecburen bende
İşte ilçe sağlığa gidilmesi gerekiyor, öyle şıp şak hallediyorlar bizim yapabilecegimiz birşey değil bizim kini de tasiyamadik başka semte falan hep dolu diyordu zaten boşta olunca taşıma da yapılmiyormuş yani çıkmaz sokaklar gidip tıpış tıpış ilçe sağlığa bı kimlik fotokopisi verdik istediğimiz sağlık ocağınin adını verdik ciktik bu kadarlik işlem icin öyle boş boş ugrastik

Umarım yakın zamanda hayırlı haberlerle gelir sizinki de 😍 siz söyleyince şimdi temsilcime sordum. Dün kan verdiğim için muhtemelen henüz ulaşmamıştır. O zaman muhtemelen parti bir sonraki haftaya kalacak.
Sonucum geldi çok şükür 🙏🏼 tam 10 günde gelmiş oldu :) sizde ortalama 10 güne göre hesaplama yapabilirsiniz parti için :) inşallah güzel sonuçlar alırsınız🙏🏼

Balık yedim iki saat önce şimdi canım sütlü tatlı çekiyor full inadindan oluyor, hiç tatlı canım cekmedi şu güne kadar ne alaka balığın üstüne sütlü tatlı şimdi tatlı yesem içim bulanirdi ne alaka şimdi yani😏

İşte ilçe sağlığa gidilmesi gerekiyor, öyle şıp şak hallediyorlar bizim yapabilecegimiz birşey değil bizim kini de tasiyamadik başka semte falan hep dolu diyordu zaten boşta olunca taşıma da yapılmiyormuş yani çıkmaz sokaklar gidip tıpış tıpış ilçe sağlığa bı kimlik fotokopisi verdik istediğimiz sağlık ocağınin adını verdik ciktik bu kadarlik işlem icin öyle boş boş ugrastik
Cok dogru doktor yokmus cunku demisti aile hekimi sordugumda 🤔 evimin dibindeki saglik ocagina kayit yaptiramadim ilce sagliga gidin gebe oldugunuzu soyleyin yaparlar dediler ama yinede yapmadilar sansima 10-15 dk yurume mesafesinde bi yerde 2-3 kisilik bosluk olmusta sans eseri resmen kayit olabildim . Mahallende saglik ocagina gidemeyeceksen ne ise yariyor ki olmasi

Back