Listede bakteri de var. Negatif yazıyor bende iyi birşey demek o zamanBenim de 24 çıkmıştı . Doktorum yoğun enfeksiyon var idrar kültürü verdirdi . Şükür bakteri üretmemişti.
Tek kullanımlık ilaç vermişti onu kullandım sonra içtiğim suyu arttırdım geçti .
75 Gr yaptırmış oldum bendeKaç g şeker yüklemesi yaptırdınız ?
Süttür. Benim 16. Haftadan beri geliyor az az. 2 haftadır biraz arttı. Dr a sordum sıkma sakın dokunma bir zararı yok dediKızlar bugün duşa girerken sütyenimi çıkardığımda göğüs ucu etrafında hafif bi beyazlık gibi bi nem gördüm azcık göğsümü bastırınca 1 2 damla sıvı çıktı sütmü su mu bilmiyorumkızımda yaşamamıştım böyle bişey. Benzeri şeyler yaşayan var mı aranızda?
Sıkınca noluyoki ben bugün biraz sıktımSüttür. Benim 16. Haftadan beri geliyor az az. 2 haftadır biraz arttı. Dr a sordum sıkma sakın dokunma bir zararı yok dedi
Canım benim de geliyor süt sanırım kolostrum denilen ilk süt bu hatta o kadar çok sık gelmeye başladı ki tişörtümün önü hep yuvarlar su lekesi iz kalıyorKızlar bugün duşa girerken sütyenimi çıkardığımda göğüs ucu etrafında hafif bi beyazlık gibi bi nem gördüm azcık göğsümü bastırınca 1 2 damla sıvı çıktı sütmü su mu bilmiyorumkızımda yaşamamıştım böyle bişey. Benzeri şeyler yaşayan var mı aranızda?
En iyisi sikmamak doktorum da o şekilde söylediSıkınca noluyoki ben bugün biraz sıktım
Bende de oluyor kızıma hamileyken de olmuştu 26.hafta itibariyle şimdi yine aynı zamanda oldu. Daha çok su gibi görünüyor. Ama bir sorun yok arkadaşların da dediği gibi sıkmayın.Kızlar bugün duşa girerken sütyenimi çıkardığımda göğüs ucu etrafında hafif bi beyazlık gibi bi nem gördüm azcık göğsümü bastırınca 1 2 damla sıvı çıktı sütmü su mu bilmiyorumkızımda yaşamamıştım böyle bişey. Benzeri şeyler yaşayan var mı aranızda?
Ne kadara yaptırdın ve neler yaptırdınBen atolyerakun sayfasından yaptırdım. Bugün kargoya verdiler daha gelmedi ama şu an için memnunumgelince kalitesini de yorumlayabilirim.
Eki Görüntüle 3489814 Eki Görüntüle 3489815
Bende aynı durumdayım yan yatınca her 2 taraftanda tekmeliyor sanki yeri dar oluyormuş gibiOğlum ateşlendi nöbet tutuyorum başında gözüm dalsa karnımdaki bir tekme atıyor zıplıyor um yerimden. Bu gece bana bu ikisinden uyku yokbu aralar gece tekmeleri çok şiddetlendi yan yatınca alttan sanki üstüne yatmisim gibi vuruyor e düz yatınca basım dönüyor benim. Kız ben nasıl yatacam
Hadi ya okadar mı. Kolostrum değildir umarım yaCanım benim de geliyor süt sanırım kolostrum denilen ilk süt bu hatta o kadar çok sık gelmeye başladı ki tişörtümün önü hep yuvarlar su lekesi iz kalıyor
Tamamdır teşekkür ederimBende de oluyor kızıma hamileyken de olmuştu 26.hafta itibariyle şimdi yine aynı zamanda oldu. Daha çok su gibi görünüyor. Ama bir sorun yok arkadaşların da dediği gibi sıkmayın.
Geçmiş olsun cnm.aman ateşe dikkat et.bnm oglan Mart'ta havale geçirdi ateşten ama şükür temiz çıktı eegsi.Oğlum ateşlendi nöbet tutuyorum başında gözüm dalsa karnımdaki bir tekme atıyor zıplıyor um yerimden. Bu gece bana bu ikisinden uyku yokbu aralar gece tekmeleri çok şiddetlendi yan yatınca alttan sanki üstüne yatmisim gibi vuruyor e düz yatınca basım dönüyor benim. Kız ben nasıl yatacam
Cnm bebek uygulamalarinda görmüştüm sıvı gelebilir bu aylarda yazıyordu.Kızlar bugün duşa girerken sütyenimi çıkardığımda göğüs ucu etrafında hafif bi beyazlık gibi bi nem gördüm azcık göğsümü bastırınca 1 2 damla sıvı çıktı sütmü su mu bilmiyorumkızımda yaşamamıştım böyle bişey. Benzeri şeyler yaşayan var mı aranızda?
Geçmiş olsun bilgim yok ama beklemeden testi yaptırın bence.İnşallah en kısa sürede geçerMerhabalar bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı piyoleseptik denen bi ilaç yazdı doktorum daha sonra her yerimde kırmızı sinek ısırığı gibi şeyler çıkmaya başladı baktım netten kurdeşene benziyor doktorum ilacı bırak geçmezse enzim testi yapalım dedi çok korkuyorum geçer mi 3 gün oldu sanki çoğalıyor ya daha önce başına gelen var mı o kadar zor bi durum ki çaresiz hissediyorum
Çok geçmiş olsunMerhabalar bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı piyoleseptik denen bi ilaç yazdı doktorum daha sonra her yerimde kırmızı sinek ısırığı gibi şeyler çıkmaya başladı baktım netten kurdeşene benziyor doktorum ilacı bırak geçmezse enzim testi yapalım dedi çok korkuyorum geçer mi 3 gün oldu sanki çoğalıyor ya daha önce başına gelen var mı o kadar zor bi durum ki çaresiz hissediyorum
Umarımmm o kadar kötü bi durum kiGeçmiş olsun bilgim yok ama beklemeden testi yaptırın bence.İnşallah en kısa sürede geçer
Izmir ozel cinarli hastanesinde eylul sonu ben 2850 tl ye yaptirdim.Günaydın kızlar, detaylı ultrasyon için aydın yada izmirden bilgi alan var mı? Yaklaşık 5.000 TL fiyat verdi Aydın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?