• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Merhabalar bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı piyoleseptik denen bi ilaç yazdı doktorum daha sonra her yerimde kırmızı sinek ısırığı gibi şeyler çıkmaya başladı baktım netten kurdeşene benziyor doktorum ilacı bırak geçmezse enzim testi yapalım dedi çok korkuyorum geçer mi 3 gün oldu sanki çoğalıyor ya daha önce başına gelen var mı o kadar zor bi durum ki çaresiz hissediyorum
Geçmiş olsun bendede kırmızı noktalar çıkmıştı ve kasiniyordu doktor hamilelikten dolayı alerji olmuş olabilir diye alerji hapı yazmıştı 1 hafta içinde geçti benimki umarım sizinde ciddi bişey yoktur

kızlar pentide pijamalarda 1 alana 1 bedava var gömlek tarzı düğmeliler çok kullanışlı oluyor

Kızlar tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım transferden sonra doktor hünde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vermişti 12. Haftadan sonra bıraktıracaktı ama kanamam başlayınca devam ettirdi aynı şekilde kanama bitene kadar kullan dedi 25 gündür kanama devam ediyor dün gittiğim kadın doğum doktoru günde 5 fitilin 3 günde bir iğnenin fazla olduğunu belkide kanamanın bu yüzden devam ettiğini söyledi progestanı günde üçe iğneyi haftada bire düşürdü hangi doktorun tedavisi doğru

Kızlar tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım transferden sonra doktor hünde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vermişti 12. Haftadan sonra bıraktıracaktı ama kanamam başlayınca devam ettirdi aynı şekilde kanama bitene kadar kullan dedi 25 gündür kanama devam ediyor dün gittiğim kadın doğum doktoru günde 5 fitilin 3 günde bir iğnenin fazla olduğunu belkide kanamanın bu yüzden devam ettiğini söyledi progestanı günde üçe iğneyi haftada bire düşürdü hangi doktorun tedavisi doğru
Hangisi doğru tedavi bunu biz bilemeyiz doktorların işi 🤷🏼‍♀️ bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım 3 fitil kullandım iğneyi de haftada 1 kullandım. Ama herkesin vücudu ve her doktorun uyguladığı tedavi protokolü farklı

Günaydın kızlar, detaylı ultrasyon için aydın yada izmirden bilgi alan var mı? Yaklaşık 5.000 TL fiyat verdi Aydın...
Aydın bilmiyorum ama İzmir’de sebahattin altunyurt u öneririm fiyatı hatırlamıyorum ama 2500 di galiba

Kızlar isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum 🌹grupta yaptıranlar vardı memnun musunuz nereden yaptırdınız
Ben instadan @florijebaby diye sayfadan yaptirdim ilk bebegimde de burdan almistim kalitesi cok guzel ama ben isimsiz yaptirdim henüz isme karar vermedigimizden asagi ekledim fotolarını canim
Oğlum ateşlendi nöbet tutuyorum başında gözüm dalsa karnımdaki bir tekme atıyor zıplıyor um yerimden. Bu gece bana bu ikisinden uyku yok :cry: bu aralar gece tekmeleri çok şiddetlendi yan yatınca alttan sanki üstüne yatmisim gibi vuruyor e düz yatınca basım dönüyor benim. Kız ben nasıl yatacam :KK31:
Ay bende uyumadim gece oglum uyumadi karnim agriyor diye tak yattim kizi tekme tokat dalıyor icerden🤣
Kızlar bugün duşa girerken sütyenimi çıkardığımda göğüs ucu etrafında hafif bi beyazlık gibi bi nem gördüm azcık göğsümü bastırınca 1 2 damla sıvı çıktı sütmü su mu bilmiyorum 🙄 kızımda yaşamamıştım böyle bişey. Benzeri şeyler yaşayan var mı aranızda?
Kolistrum canim benim bayadir oluyor hatta ilk gebeligimde kararma olmamisti bunda gogus ucum siyaha yakin bi halde şok oldum

Eklentiler

• Screenshot_20241014-112805_Instagram.jpg
    Screenshot_20241014-112805_Instagram.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20241014-112807_Instagram.jpg
    Screenshot_20241014-112807_Instagram.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 58
Ben instadan @florijebaby diye sayfadan yaptirdim ilk bebegimde de burdan almistim kalitesi cok guzel ama ben isimsiz yaptirdim henüz isme karar vermedigimizden asagi ekledim fotolarını canim

Ay bende uyumadim gece oglum uyumadi karnim agriyor diye tak yattim kizi tekme tokat dalıyor icerden🤣

Kolistrum canim benim bayadir oluyor hatta ilk gebeligimde kararma olmamisti bunda gogus ucum siyaha yakin bi halde şok oldum
Çok güzelmiş canım teşekkür ederim ben de bakayım bu sayfaya 🥰🧡

Merhabalar bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı piyoleseptik denen bi ilaç yazdı doktorum daha sonra her yerimde kırmızı sinek ısırığı gibi şeyler çıkmaya başladı baktım netten kurdeşene benziyor doktorum ilacı bırak geçmezse enzim testi yapalım dedi çok korkuyorum geçer mi 3 gün oldu sanki çoğalıyor ya daha önce başına gelen var mı o kadar zor bi durum ki çaresiz hissediyorum
İlaçta ki bir maddeye karşı alerjik tepki vermiş vücudunuz. Korkmayın bir kaç gün içinde kendiliğinden geçecektir, o ilacı tekrar kullanmayın mümkünse ismini bir yere not edin, e nabıza işleyebilirsiniz hatta sizde alerjik reaksiyon gösteren ilaç olarak. Eşimde de augumentin alerji yapıyor aynı sizin gibi oluyor vücudu kızamık olmuş gibi.

Çok güzel olmuş 😍😍 ben bu sayfanın modellerini çok beğendim ama tulumda işim yazsın istedim yazmıyorlarmış. Ekstra para vereyim dedim kabul etmediler 😅

Back