• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Ne kadar güzel sade ve öz bi liste. Teşekkürler canım.

Gümüş kapak kızımda kullanmadım ama çok öven var. Krem olayınıda dediğin gibi doğumdan önce sürmeye başlamak gerekiyomuş. Kızımda yine bilmiyodum ve kanamaya başlayınca eczacı önerisiyle lansinoh ve madecassol karıştırıp sürüyodum. Doğumdan önce sürmeye başlanan lansinoh mu ?
Ben sürüyorum şimdiden kasinip kuruyor çok kuru cildim göğüse bir tek onu sürdüm rahatlatti

Günaydın kızlar nabzım dün 120 idi normal mi bu durum. Normalde 98-99 falan oluyordu. Nabız yükseliğinin bi zararı var mıdır ?

Günaydın kızlar nabzım dün 120 idi normal mi bu durum. Normalde 98-99 falan oluyordu. Nabız yükseliğinin bi zararı var mıdır ?
Günaydın benm de yüksekti kardiyologa gittim, gebelikte yüksek nabiz olur ama kontrol altında tutmak gerek dedi ve ilaç verdi şimdi çok şükür normal seyrediyor. Doktorunuza danışmanızı öneririm.

Kızlar isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum 🌹grupta yaptıranlar vardı memnun musunuz nereden yaptırdınız

Kızlar isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum 🌹grupta yaptıranlar vardı memnun musunuz nereden yaptırdınız
Ben atolyerakun sayfasından yaptırdım. Bugün kargoya verdiler daha gelmedi ama şu an için memnunum 😅 gelince kalitesini de yorumlayabilirim.

IMG_9971.png
IMG_9972.png

Merhabalar bende bugün şeker yuklemesi yaptırdım birde idrar verdim. Pazartesi doktorum bakicaktir gelmene gerek yok biz sana ulaşırız dedi. Bugün yarım gün çalıştığı için vakit kalmadi. Ama merak ettim sonuçlardan anlayan varmı. Biraz bakındım galiba şeker yüksek degil ama idrar tahlilinde bir sürü şey var . Anlayamadım . Referans değer dışında olan bir tek lökosit var. Sanırım enfeksiyon var . 12 çıkmış . Bilen var mı çok mu yuksek . :/ normalde akıntım var evet biraz arttı evet ama beyazımsı ve normal gözüküyor . Idrar yaparken ağrı yanma vs yok . Kasintim vs de yok .

Şeker sonuclarimda
Açlık 85
1. Saat 120
2. Saat 83

Merhabalar bende bugün şeker yuklemesi yaptırdım birde idrar verdim. Pazartesi doktorum bakicaktir gelmene gerek yok biz sana ulaşırız dedi. Bugün yarım gün çalıştığı için vakit kalmadi. Ama merak ettim sonuçlardan anlayan varmı. Biraz bakındım galiba şeker yüksek degil ama idrar tahlilinde bir sürü şey var . Anlayamadım . Referans değer dışında olan bir tek lökosit var. Sanırım enfeksiyon var . 12 çıkmış . Bilen var mı çok mu yuksek . :/ normalde akıntım var evet biraz arttı evet ama beyazımsı ve normal gözüküyor . Idrar yaparken ağrı yanma vs yok . Kasintim vs de yok .

Şeker sonuclarimda
Açlık 85
1. Saat 120
2. Saat 83
Benim de hep lökosit yüksek çıkıyor 20 çıktığı vs oldu. Doktor az bir enfeksiyon var ama gerek yok dedi ilaca.

Doktorumdan randevu almak istedim hastane değişikliği yapmış bir hafta önce gittiği hastanede pek sevdiğim bı hastane değil. Şimdi yeni bir doktor buldum ama içime.korku düştü ya doğuma kadar buda giderse diye😅 zaten evham yapacak yer arıyor hormonlarim :anneadayı:

Benim de hep lökosit yüksek çıkıyor 20 çıktığı vs oldu. Doktor az bir enfeksiyon var ama gerek yok dedi ilaca.
AA öylemi içim rahatladi o zaman. Teşekkür ederim. Tahlilden önce doktor zaten bana erken doğum riskim olduğunu söylemisti. Cok şükür şu an rahim uzunluğu vs normal olduğunu takipte olacağımızı söyledi. Birde enfeksiyon eklenmese diye üzülmüştüm.

AA öylemi içim rahatladi o zaman. Teşekkür ederim. Tahlilden önce doktor zaten bana erken doğum riskim olduğunu söylemisti. Cok şükür şu an rahim uzunluğu vs normal olduğunu takipte olacağımızı söyledi. Birde enfeksiyon eklenmese diye üzülmüştüm.
Benim de 24 çıkmıştı . Doktorum yoğun enfeksiyon var idrar kültürü verdirdi . Şükür bakteri üretmemişti.
Tek kullanımlık ilaç vermişti onu kullandım sonra içtiğim suyu arttırdım geçti .

Şeker sonuclarimda
Açlık 85
1. Saat 120
2. Saat 83
Kaç g şeker yüklemesi yaptırdınız ?

Doktorumdan randevu almak istedim hastane değişikliği yapmış bir hafta önce gittiği hastanede pek sevdiğim bı hastane değil. Şimdi yeni bir doktor buldum ama içime.korku düştü ya doğuma kadar buda giderse diye😅 zaten evham yapacak yer arıyor hormonlarim :anneadayı:
Ya böyle durumlarda Dr bırakması degistirmesi çok kötü oluyor.benim de baştan beri standart bı Dr um yok.ilcede ve şehir Hastanesi'nde gidiyorum 2 ayrı hastaneye.sehir Hastanesi'nde 2 Dr değiştirdim şimdiye kadar.acil doguma girecek olsan nobetci Dr giriyor zaten.oglumda İstanbul'da bı Dr bulmuştum doğum sonuna kadar devam etmiştik ve doğumu da onda olmuştum.gexen de kuzenim bulundukları ilden memlekete geldi doğum yapacaktı.dogum için gün almaya gitti şehir Hastanesi'ne suyu azalmış akşamı acil doguma aldilar ve nöbetçi bı Dr sezaryen yaptı.

Ya böyle durumlarda Dr bırakması degistirmesi çok kötü oluyor.benim de baştan beri standart bı Dr um yok.ilcede ve şehir Hastanesi'nde gidiyorum 2 ayrı hastaneye.sehir Hastanesi'nde 2 Dr değiştirdim şimdiye kadar.acil doguma girecek olsan nobetci Dr giriyor zaten.oglumda İstanbul'da bı Dr bulmuştum doğum sonuna kadar devam etmiştik ve doğumu da onda olmuştum.gexen de kuzenim bulundukları ilden memlekete geldi doğum yapacaktı.dogum için gün almaya gitti şehir Hastanesi'ne suyu azalmış akşamı acil doguma aldilar ve nöbetçi bı Dr sezaryen yaptı.
Nasip kısmet mi artık bu işler ... Oğlumda 4 aylıkken başlamıştık gece suyum geldi kendi doktorum geldi yaptı ameliyati. İnsan hep öyle olacak zannediyor. Gerçi bnde ilk 4 ay devlete gittim 5. Ayda bu Dr onermislerdi bı kere gittim iki hafta sonra ayrıntılı ultrason perinotologa gittim. Tekrar gitmek için aradığımda hastane değişikliği yaptığını öğrendim.. pazartesi randevum var bakalım yeni Dr nasıl biri :KK33:

Oğlum ateşlendi nöbet tutuyorum başında gözüm dalsa karnımdaki bir tekme atıyor zıplıyor um yerimden. Bu gece bana bu ikisinden uyku yok :cry: bu aralar gece tekmeleri çok şiddetlendi yan yatınca alttan sanki üstüne yatmisim gibi vuruyor e düz yatınca basım dönüyor benim. Kız ben nasıl yatacam :KK31:

Back