Goon 1 numara ve 2 numara sipariş verdim nasıl.yaotim bilmiyorum inşallah iyidir kızımın narin poposu rahat ederBen hiç denemedim ilk bebeğim çünkü. Ama yorumlara baktığım zaman Goon Prima ve Sleepy iyi gibiydi. Goon ve Prima'nın premium olanı, Sleepy'nin de bir modeli yazıyordu ama hatırlamıyorum şu anda. Amazonda indirim görünce Prima almıştım. Goon da iyidir ama bence. Zaten stok yapmalik bir şey değil bebek bezi. Alırsınız olmazsa değiştirirsiniz. Gerçi ben 1 beden 210 tane aldım 2 beden 52 tane ama
Şu an oğluma kullanıyorum biz çok memnunuz, tabi her bebeye yaramayabiliyorHangi marka goon alsam.diyorjm ben iyi diyorlar ama alan varmi
Denicez bakalım stok yapmadık bir paket aldım 1 ve 2 denŞu an oğluma kullanıyorum biz çok memnunuz, tabi her bebeye yaramayabiliyor
Ben ıslak mendilide bezide molfiks aldım onun yeni çıkan premimum var bide ondan alıcam beğenmezse primaya geçerimGoon 1 numara ve 2 numara sipariş verdim nasıl.yaotim bilmiyorum inşallah iyidir kızımın narin poposu rahat eder
Sleepy bionatural almıştım yenidoğan. 1 numarayı 1 hafta kullandık, sonra 2ye geçtik. 1 paket yeterli olmuştuKızlar migrosta baİ bezlerde bir alana bir bedava var siz hangi bezden aldini 1 veya ,2 numara yenidogana
Bende 1 ve2 no goon aldım bı arkadaşım çok memnundu fiyat çok uyguna geldiSleepy bionatural almıştım yenidoğan. 1 numarayı 1 hafta kullandık, sonra 2ye geçtik. 1 paket yeterli olmuştu
Oğlumda sleepy kullandım hiç değiştirmedim yazın extra olanını kullanıyordum pişik falanda olmazdı yine sleepy alacağımHangi marka goon alsam.diyorjm ben iyi diyorlar ama alan varmi
Evet özellikle akşamları hemen nemlendiriyorum bazen nefes alacak yerim kalmıyor sanki gaz sorunu oğlumda cok yaşadım oğlumda gazlı doğdu bu sefer o kadar yokKızlar sizde karnınızda gerilme ve sertlik hissediyor musunuz? Birde bebek büyüdüğü ve yukarı çıktığı için mi bilmiyorum gaz sorunu yaşıyorum sanki midem bi tuhaf içim şiş gibi, kabızlıkta cabası. Üşütmüşte olabilirim bilmiyorum
Baby turco da geçen 2ncisi 1 TL vardı ben ordan aldım 2 numara 200,bide Hepsiburada kupon indirimi tanımlanmış baby turco da onu kullanarak 200tane de 3 numara aldım. Baby turco nün 1 numarasını hiç kullanmadim ebati nasıl bilmediğimden 2 aldım.normalde biraz küçük ebatlı oluyor.oglumda 1yasinda başlamıştım.daha öncesi yenidoğan dan itibaren Molfix kullanmıştım.Mağazalarda da var internette de ama marka hangisi almak lazim
Goonun ebatları baya büyük oluyor.ben oğluma bibkez kullandim pişik olmuştu başka kullanmadım ama ebat ve fiyat olarak iyiydi.belki oğlumun cildinden kaynaklıdır.cunku sleepy baby turco Prima ve Molfix dışında bez kabul etmedi.primanin da bı çeşidini anca kullanabildik.Goon 1 numara ve 2 numara sipariş verdim nasıl.yaotim bilmiyorum inşallah iyidir kızımın narin poposu rahat eder
Bnm de arada oluyor.mesela cuma gün vardı sertlik ve bebekte çok hareket etmedi.bi kaç kez tekme attı okadar.bu arada tek kullanımlık antibiyotik kullanmıştım enfeksiyon için kaç gündür ishalim bende.buyuk ihtimal bebekler de büyüyor artık ondan olabilir.Kızlar sizde karnınızda gerilme ve sertlik hissediyor musunuz? Birde bebek büyüdüğü ve yukarı çıktığı için mi bilmiyorum gaz sorunu yaşıyorum sanki midem bi tuhaf içim şiş gibi, kabızlıkta cabası. Üşütmüşte olabilirim bilmiyorum
Aynen iyi yapmışsın, inşallah bi sorun olmazDenicez bakalım stok yapmadık bir paket aldım 1 ve 2 den
Bebek bakım ürünlerine karar vermek epey zor. Ben de şampuan alamıyordum. En son Mamaaura marka şampuan, bebek bakım yağı ve kremi aldım. İnşallah bebek adam beğenir. Şimdi de pişik kremi bakıyorumGoon 1 numara ve 2 numara sipariş verdim nasıl.yaotim bilmiyorum inşallah iyidir kızımın narin poposu rahat eder
Ayy sorma ben bide ikizler burcuyumBebek bakım ürünlerine karar vermek epey zor. Ben de şampuan alamıyordum. En son Mamaaura marka şampuan, bebek bakım yağı ve kremi aldım. İnşallah bebek adam beğenir. Şimdi de pişik kremi bakıyorumDeterjan da gidip kokladım Baby Me alacağım. Hem leke çıkarıcısını hem çamaşır deterjanını. Bir de granül bebek sabunu alıp ilk onunla yıkayıp 2 durulama yapmayı düşünüyorum. Şimdiki eksiklerim bebek küveti vs, pişik kremi, bebek biberon temizleyici deterjan, serum fizyolojik, bebek ıslak mendil/temizleme pamuğu gibi şeyler. Bunları da karar verip alana kadar bir ay geçer
Bebek bakım ürünlerine karar vermek epey zor. Ben de şampuan alamıyordum. En son Mamaaura marka şampuan, bebek bakım yağı ve kremi aldım. İnşallah bebek adam beğenir. Şimdi de pişik kremi bakıyorumDeterjan da gidip kokladım Baby Me alacağım. Hem leke çıkarıcısını hem çamaşır deterjanını. Bir de granül bebek sabunu alıp ilk onunla yıkayıp 2 durulama yapmayı düşünüyorum. Şimdiki eksiklerim bebek küveti vs, pişik kremi, bebek biberon temizleyici deterjan, serum fizyolojik, bebek ıslak mendil/temizleme pamuğu gibi şeyler. Bunları da karar verip alana kadar bir ay geçer
Goon prima ile ayni kalitede ve daha uygun primaya göre ben oglumda primadan memnun kalmadim hep taşiyordu kakasi çişi ki premium care olan en iyisi sözde goonda hiç sızıntı yaşamadim suanda molfix kullaniyoruz o da iyi kizima da molfix aldimBen hiç denemedim ilk bebeğim çünkü. Ama yorumlara baktığım zaman Goon Prima ve Sleepy iyi gibiydi. Goon ve Prima'nın premium olanı, Sleepy'nin de bir modeli yazıyordu ama hatırlamıyorum şu anda. Amazonda indirim görünce Prima almıştım. Goon da iyidir ama bence. Zaten stok yapmalik bir şey değil bebek bezi. Alırsınız olmazsa değiştirirsiniz. Gerçi ben 1 beden 210 tane aldım 2 beden 52 tane ama
Ben de sleepy bionatural almayı düşünüyorum, şuanda en zararsız en az kimyasal içeriği olan bu markaymış.Sleepy bionatural almıştım yenidoğan. 1 numarayı 1 hafta kullandık, sonra 2ye geçtik. 1 paket yeterli olmuştu
Off bu konular çok kurcalıyor kafamı, herşeyini içeriği temiz olanlardan kullanmak istiyorum ben de, hele kızım bana çekerse zaten inanılmaz alerjik bir bünyesi olur istesekte herkesin kullandığı ürünleri kullanamayızInstagram'da bir sayfa var prema ve onun anneliği diye. Kadın biyolog. Özellikle bebek bakım ürünlerinin içeriğini inceliyor. Kullanılan hangi maddenin ne gibi etkileri olduğunu yazıyor. Verdiği bilgiler doğrulanabilir olduğu için ben ona güveniyorum. Sabitli hikayelerde verdiği güvenli ürün listelerinden alışveriş yapacağım.
Bende nasıl başlarsa öyle gider diye düşünüyorum o yüzden başlangıçlar önemliOff bu konular çok kurcalıyor kafamı, herşeyini içeriği temiz olanlardan kullanmak istiyorum ben de, hele kızım bana çekerse zaten inanılmaz alerjik bir bünyesi olur istesekte herkesin kullandığı ürünleri kullanamayız
Ben de araştıracağım bakalım hangi ürünleri alacağız, sen de aldığında buraya yazarsan sevinirim canım bakayım onlarada
Tabi yazarım :)Off bu konular çok kurcalıyor kafamı, herşeyini içeriği temiz olanlardan kullanmak istiyorum ben de, hele kızım bana çekerse zaten inanılmaz alerjik bir bünyesi olur istesekte herkesin kullandığı ürünleri kullanamayız
Ben de araştıracağım bakalım hangi ürünleri alacağız, sen de aldığında buraya yazarsan sevinirim canım bakayım onlarada
Instagram bende yok malesef temiz içerikli ürünleri gördüğünüzde burda paylasirsaniz bizimle çok iyi olurInstagram'da bir sayfa var prema ve onun anneliği diye. Kadın biyolog. Özellikle bebek bakım ürünlerinin içeriğini inceliyor. Kullanılan hangi maddenin ne gibi etkileri olduğunu yazıyor. Verdiği bilgiler doğrulanabilir olduğu için ben ona güveniyorum. Sabitli hikayelerde verdiği güvenli ürün listelerinden alışveriş yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?