Allah şifa versin yavrularını size bağışlasınKızımın durumu çok kritik. Gece beyninin sağ tarafından kanama geçirmiş. Doktor geceyi çıkartmasını beklemiyordum direndi dedi. O kadar korkuyorum ki onun için. Ama savaşıyor güzel kızım. Yaşamaya çalışıyor. Bugün o kanamayı boşaltacaklardı. Her duruma hazırlıyorlar bizi kızım için. Oğlum çok şükür elhamdulillah toparlıyor. İyiye gidiyor maşallah
Kızımın durumu çok kritik. Gece beyninin sağ tarafından kanama geçirmiş. Doktor geceyi çıkartmasını beklemiyordum direndi dedi. O kadar korkuyorum ki onun için. Ama savaşıyor güzel kızım. Yaşamaya çalışıyor. Bugün o kanamayı boşaltacaklardı. Her duruma hazırlıyorlar bizi kızım için. Oğlum çok şükür elhamdulillah toparlıyor. İyiye gidiyor maşallah
Ayy şakamı bayilazaaammbiz napak çok yanlış sularda yüzüyorum şuan gene canım bisryler cekiyor kilolar aldı başını gidiyor
Dualarımız sizinle. İnşallah ikisi de sağlıkla çıkacak hastaneden. Çoook uzun ömürleri olsun. Amin.Kızımın durumu çok kritik. Gece beyninin sağ tarafından kanama geçirmiş. Doktor geceyi çıkartmasını beklemiyordum direndi dedi. O kadar korkuyorum ki onun için. Ama savaşıyor güzel kızım. Yaşamaya çalışıyor. Bugün o kanamayı boşaltacaklardı. Her duruma hazırlıyorlar bizi kızım için. Oğlum çok şükür elhamdulillah toparlıyor. İyiye gidiyor maşallah
Haklısın almamam lazım ağır çünkü dikkat edicem bundan sonraOndan da olabilir cnm.benim oğlan da 16kilo almıyorum hiç kucagima.ilk zamanlar kucak isterdi şimdi biliyor kardeşin ağlar üzülür vs diyorum kucağıma gelmiyor .
Allahım en hayırlısını versin, sana bağışlasın bebekleriniKızımın durumu çok kritik. Gece beyninin sağ tarafından kanama geçirmiş. Doktor geceyi çıkartmasını beklemiyordum direndi dedi. O kadar korkuyorum ki onun için. Ama savaşıyor güzel kızım. Yaşamaya çalışıyor. Bugün o kanamayı boşaltacaklardı. Her duruma hazırlıyorlar bizi kızım için. Oğlum çok şükür elhamdulillah toparlıyor. İyiye gidiyor maşallah
Aynen folik asitlerden kaynaklı.ama bugün bı iki tekme attı onu da ben karnımı oynayınca.karnima vurunca.korktum.sirtustu yatınca rahatsız oluyor hanımefendi oynamya başlıyor öyle yaptım bende.bugun hiçte yorulmadim hâlbuki.anlamadim.dun aşırı hareketliydi .Aldığımız vitaminlerden folik asitlerden mi acaba. 6 farklı doktor gördü 12. Haftadan sonra hepsi çok hareketli dedi. Fıldır fıldır sağolsun
O koku green clean markasında var miss gibi, Uni Baby in bildiğin deterjan kokusu, Dalin’inde bahar ninnisi güzel diğerini kullanmadımHani biyle bebek kokusu olurya çamaşır yıkayınca öyle bı koku varmı onda acabaçok merak ediyorum
Green clean biraz pahalı geldi banaO koku green clean markasında var miss gibi, Uni Baby in bildiğin deterjan kokusu, Dalin’inde bahar ninnisi güzel diğerini kullanmadım
Tekme atınca bazen sizde ayy oyyy diyomusnuzAynen folik asitlerden kaynaklı.ama bugün bı iki tekme attı onu da ben karnımı oynayınca.karnima vurunca.korktum.sirtustu yatınca rahatsız oluyor hanımefendi oynamya başlıyor öyle yaptım bende.bugun hiçte yorulmadim hâlbuki.anlamadim.dun aşırı hareketliydi .
Evet diğer markalara göre pahalı, yenidoğan döneminde kullanmıştım sonra başka marka aldım ama leke çıkarıcısı hala var oda bebek kokusu gibiGreen clean biraz pahalı geldi bana
Ben genelde ordan oraya kayarken diyorumTekme atınca bazen sizde ayy oyyy diyomusnuz
İnternete özel mi yoksa mağazalarda miKızlar migrosta baİ bezlerde bir alana bir bedava var siz hangi bezden aldini 1 veya ,2 numara yenidogana
Küçük boy 1 alıp daha büyük boy 2 alırımKızlar migrosta baİ bezlerde bir alana bir bedava var siz hangi bezden aldini 1 veya ,2 numara yenidogana
Bizim için günün nasıl geçtiği farketmiyorAynen folik asitlerden kaynaklı.ama bugün bı iki tekme attı onu da ben karnımı oynayınca.karnima vurunca.korktum.sirtustu yatınca rahatsız oluyor hanımefendi oynamya başlıyor öyle yaptım bende.bugun hiçte yorulmadim hâlbuki.anlamadim.dun aşırı hareketliydi .
Hangi marka goon alsam.diyorjm ben iyi diyorlar ama alan varmiKüçük boy 1 alıp daha büyük boy 2 alırım
Mağazalarda da var internette de ama marka hangisi almak lazimBen genelde ordan oraya kayarken diyorumizleyesim geliyor sürekli
İnternete özel mi yoksa mağazalarda mi
Ben hiç denemedim ilk bebeğim çünkü. Ama yorumlara baktığım zaman Goon Prima ve Sleepy iyi gibiydi. Goon ve Prima'nın premium olanı, Sleepy'nin de bir modeli yazıyordu ama hatırlamıyorum şu anda. Amazonda indirim görünce Prima almıştım. Goon da iyidir ama bence. Zaten stok yapmalik bir şey değil bebek bezi. Alırsınız olmazsa değiştirirsiniz. Gerçi ben 1 beden 210 tane aldım 2 beden 52 tane amaMağazalarda da var internette de ama marka hangisi almak lazim
Teşekkür ederim canım sleepy de sızdırma yapılıyor deniyorsu ama bir kaç cesiti var ecologic olanı nasıl acaba hiç duysunmuBen hiç denemedim ilk bebeğim çünkü. Ama yorumlara baktığım zaman Goon Prima ve Sleepy iyi gibiydi. Goon ve Prima'nın premium olanı, Sleepy'nin de bir modeli yazıyordu ama hatırlamıyorum şu anda. Amazonda indirim görünce Prima almıştım. Goon da iyidir ama bence. Zaten stok yapmalik bir şey değil bebek bezi. Alırsınız olmazsa değiştirirsiniz. Gerçi ben 1 beden 210 tane aldım 2 beden 52 tane ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?